godnatt

Nu tänkte jag skutta i säng, sista dagen imorgon blir skönt. Vi hörs imorgon bitti eller efter skolan!

Puss och natti

Att välja mat

Eftersom att imorgon kväll blir min sista måltid så tänker jag bestämma mat. Men det är skitsvårt, jag är sugen på massa. Men tror de blir lax med pressad potatis, mums! Fast ändå inte vill ha annat också, haha. Jaja men sen är de kräm och mjölk som gäller i två veckor. Skönt bara att jag får mat i dropp på sjukhuset så de mättar några dagar förmodligen. :)

Jag är verkligen rädd nu, har ont i magen...


Helgen.

I fredags gick jag i skolan till halv två, åkte hem och sov och allt sånt. Skulle på fest, men det blev ingen. Så då blir man irriterad när man planerat å så blir de ej av. Så sur som jag blev så försökte vi komma på något annat och göra, så vi bestämmde oss för att dra på krogen och skaka lite ass. Åkte dock hem till madde först och åt tårta eftersom hennes mamma fyllde år.! Vi var i stan vid halv elva jossan och några mötte även upp oss. Jag hade en toppen kväll verkligen, sjukt rolig!! Jag har blåmärken på benen och ont i fötterna så jag kan knappt gå. Det är då man vet att man haft roligt.! Tack alla!

Lördag, då var jag så seg å mådde så dåligt. usch. Åkte in till kungsan vid halv sju eftersom det var Nrj in the park. Det var mycket folk fast the voice var sååå mkt bättre. Dock va lady gaga bäst ever igår!! Och så var det någon ful artist men som hade sånt nice ass asså jag skojjar inte, man dog. ojojoj. Sen blev man lite rund om fötterna och börja dansa osv osv. Sen åkte vi ut till Ekerö igen för det var skördefest. Det var skoj!

Idag söndag mår jag faktiskt ovanligt bra.! :) skönt! Har suttit och pluggat matte ett tag och sorterat alla papper man får från skolan osv. Även gått igenom operations papprerna bara två dagar kvar, läskigt.!  Sen blir de träning från 19.00 till 21.30 inte på sånt humör dock.

Det var min helg de, lyckad och bra!

P&K

yes

Kvällen igår var helt lyckad,!! bästa på länge faktiskt.!  Jag berättar mer imorgon om helgen! Nu ska jag börja göra mig i ordning.

P&K

blä

Usch jag hatar sånna här kvällar när alla planer blir ändrade. Va ska jag göra nu?! krogen?! blir nog så. ....

godmorgon

Fredag idag igen! :) det går så sjukt fort. Denna helg blir spårad. För detta är sista helgen jag får dricka på typ tre veckor.... Ja så kan det vara ibland. Idag blir de fest, och imorgon nrj sen en stor fest. Det är planerna men dom kan ändras.

Nu är det snart dags att gå till bussen för att sedan sluta halv två. jippi älskar mitt schema.

P&K

-

Jag är död, varför? jag sover och sover och sover såååå mycket.

& en bra sak är att jag kommer sluta halv tolv varje torsdag!!! Den läraren är typ bäst också... Snart är de dags för träning också orkar inte!  :(

P&K

olycka

Mamma ringde i morse å sa att de hade hänt en olycka vid in/ut farten där två väldigt nära vänner bor. Nu är jag orolig, de hade hänt precis när mamma å dom åkte förbi. Tänk om det är någon av deras föräldrar?!?!?!!? Jag är orolig, så om någon av er läser detta (vet att linda spanar in då och då) så kan du väl smsa mig å tala om så att det inte är någon av er.OKEJ!??!

PUSS

godnatt

Godnatt alla söta. Torsdag imorgon, fem dagar kvar. Träning och dagen innan fredag.

P&K vi hörs imorgon bitti igen!

solat

Nu kom jag precis hem, efter att ha solat me Linda. Sååååå skönt. Nu är de en bra film jag ska se.

P&K

godmorgon

Onsdag igen, usch. Men dagarna går så fort det är de bästa. Har matte första lektionen lite segt för man har inte riktigt vaknat ordentligt då. Idag är de min senaste dag som ligger till 15.20. Jag har så ont i mina händer vet dock inte varför, fick de efter matchen i måndags. jaja de är väl så.


P&K

operation

IDag är det bara en vecka kvar till min operation, börjar bli lite smått rädd, fortfarande inte fattat de riktigt än.

& idag åkte alex till Zakynthos, fuck u!

puss

segt

Skoldagen idag var så seg, iallafall sista lektionen. Sista gången bakis i skolan. Tur att vi slutade klockan ett. Nu tänkte jag sova en stund innan familjen kommer hem å röjer. Ikväll blir de myspys på soffan.

puss

usch

Igår var jag för full och idag börjar jag för tidigt!!!! IDag mår jag inge bra, och nu blir de lugnt fram till freda.


godnatt

Träningen gick bra, skönt att komma igång igen efter sommaren :), men nu är det läggdags. :( usch skola imorgon igen inte skoj.

Puss och godnatt!

-

Nu ska jag äta midda, sen träna. Kommer väl lägga mig när jag kommer hem vid kvart i tio igen. Sen imorgon blir de skola sen möta upp madde å matte. Sen ska vi kröka sen blir de match.

allt i två tråkiga rader.

puss

-

Jag har inget att skriva, jag mår sämst. Och vaknade nu. Träning 19.00 till 21.30. Vill inte, orkar inte. Men måste..
va ute igår kväll också va roligt dock.

Jag ber om ursäkt om jag är tråkig men sånna här dagar har alla, idag är min.

var jag snällare förut?

Hittade ett tidigare inlägg från maj.

Maria - inyourass.blogg.se säger:

jag drömde om dig inatt!!!!!!!

Äsch/ dansuppvisning fredag & lördag säger:

jasså

Äsch/ dansuppvisning fredag & lördag säger:

va jag snäll?

Maria - inyourass.blogg.se säger:

det var läskigt men du var med typ heeela tiden.

Maria - inyourass.blogg.se säger:

du var mycket snällare än i verkligheten

Maria - inyourass.blogg.se säger:

hahahah

Sen idag fick jag detta

|PhilipI säger:

du förstör alltid mina dagar.

|PhilipI säger:

jag som var sugen på att träffa dig

|PhilipI säger:

det var bättre förr

|PhilipI säger:

..

|PhilipI säger:

du var mycket snällare..


Är det sant? jag vet inte faktiskt, kanske.


mysdag

Idag har jag haft en sån mysdag :) så skönt. Hjälpt mamma i trädgården, tagit en cigg med madde, burit in ved. och gått en prommis med fiiia. Det är vad jag kallar mysdag :)

pusss

-

Ja det blev andra planer för kvällen. De blev fest. Så idag är jag bajs bakis, jag lär mig aldrig. Nu ska jag försöka röra mig ner till madde för att hämta massa saker, men orkar inte. usch. Fint väder är det iallafall. Tur de.

P&K

så jävla helg

Yes fredag idag, gick bra i skolan idag igen. Denna vecka över, de har gått sjukt snabbt. Dagens planer är att plugga lite matte så jag slipper göra de i helgen. Sen sova lite som vanligt. Ikväll har jag försökt övertala en vän att ha fest, går dock inte speciellt bra. haha. Annars blir de nog chill, ingen krogen iallafall. Fast vem vet de brukar alltid bli andra planer mot kvällen.

Puss&kram

Thailand

Den 23/1 åker jag till Thailand, nu är det bokat och klart!



precis här kommer jag ligga och njuta


helg

Jag har inget planerat under/i helgen och det är SÅÅÅÅÅÅÅÅÅ skönt!!!

första träningen

Det gick bra, gjorde inte så mkt valde låtar osv osv. Lite träning blev de. Har precis druckigt oboy, såå gott inte druckigt de på super länge.

Nej nu ska jag sova skola imorgon plus fredag.! :) och slutar halv två.

puss och godnatt

Blond

Jag har bestämmt mig, jag ska bli blond igen. Tröttnat på att vara brunhårig.


-

Klockan är halv fyra och jag har hunnit vara i skolan, ätit lunch, sovit en timma på soffan och kollat film. Hur skönt är det inte när man får sluta 10.50? man kan göra precis vad som helst i stort sätt. Jag älskar sånna här dagar.!

IMORGON ÄR DET FREDAG!

ny lärare idag igen

Idag träffade vi våran sista och nya lärare. Hon är så bäst tror jag. Jag gillar henne stort.

& vet ni en sak?! Jag tror jag kommer gilla skolan detta år. Ge gärnet och plugga.! Det ska jag fan göra, kanske ska sätta mig och plugga matte nu?

Puss

nya lärare

Jag har alltid haft något emot nya lärare. Det händer alltid mig sedan jag var liten. Man får en bra sen slutar den osv osv. Idag fick vi träffa våran religon lärare. Han var klockren! När han skulle göra en liten historia om sig själv så ba : Jag bor med min katt, hund och så har jag en ...... snubbe.! Så han var alltså bög, så ballt! och han säger det också.

Matteläraren var också skön, så tror jag klarar kursen iår. Måste bara plugga och lyssna på lektionerna :)

Pussis

tatuering,

Idag gick jag och bokade tiden. Det fanns egentligen ingen tid förens i december men dom  kunde få in mig i oktober. Så 9:de oktober blir det av. Men det är sååå långt kvar, usch. jaja thats it. Och han som ska tatuera mig var super trevlig, så de ska nog gå bra.! :)

puss


en månad

För exakt en månad sen kom vi hem från Rhodos. Usch, en månad?!?!?!?!? Känns som de va evigheter sen jag var där.


aja nu blir de borstatänderna å sånt sen gå till bussfan.


pussis


hemsk natt

Inatt var en jobbig natt, jag drömmer så otroligt mycket. Vet ej varför. tror de kan bero på p-pillerna?! Hur som helst så var jag på jobbet och tre hade dött och de va bara nya rutiner för allt. Sen vakna jag för jag fick för mig att de var morgon men då va klockan tre på natten. Sen vakna jag väl sisodär en gång i halvtimmen för jag trode att jag skulle försova mig.. usch inte roligt så nu är jag dö trött.

Vi hörs efter skolan, puss

första dagen i skolan

Så var första dagen i skolan avklarad. Vi gjorde absolut inget. Fick schemat, papper, ännu mer papper och busskort. Sen fick vi träffa två av våra nya lärare. Vi har en kvar sen förra året, va händer lixom?! Ingen vill ha våran klass?!  Hoppas dom är bra iallafall.

Vi började som sagt vid 12 och slutade vid 13.00. Sen gick jag, alex, camilla, bea, malin, hanna och Erika och satte oss på Sandys och fika/åt. Efter det åkte jag,alex och bea in till stan. Fick me mig ett par skor hem och en stickad kofta hem.

Puss

Godmorgon

Idag är de skola, lite skönt att träffa alla igen dock. : ) har inte så mkt mer att säga. SKa gå snart om ett tag. vi hörs senare.

puss

sova

Nu måste jag sova, usch det är så tråkigt. Men man måste, eller iallafall jag. Jag är van vid minst tio timmar har de blivit på sistone andra blev 15 timmar. Men nu när man börjar skolan blir de typ 7, :( Jag är inte ens trött nu. Men måste tvinga mig själv att sova. Sova är bland de tråkigaste jag vet, man bara ligger där och sover och drömmer. Eller de värsta när man ligger i sängen och tänker på att man måste sova då går de bara inte. Nej sova är skönt men tråkigt.

Godnatt alla söta, hörs imorgon vid tio :)



träning

På torsdag börjar träningen igen, woho. Samma tider som vanligt torsdagkvällar och söndagkvällar. Söndagarna är bäst för jag hatar dom annars.

vafan

Jag är så trött på OS, alla Svenskar är helt (jag finner inga ord). Susanna Kallur tex hon sprang för en sekund sen och RAMLAR på första häcken. Så nu var hennes OS över. Nu sitter hon i en trappa och gråter. Faktiskt synd om henne.

Men jag börjar ge upp OS två silver det är nog allt vi får.


tatuering

Imorgon ska jag ringa och boka tid  till min tatuering så den blir gjord! :) Denna blir det fast de ska stå neråt och inte bredvidvarandra:P (om ni förstår)





kan inte sluta skratta

Jag hittade just denna på expressen.se och jag kan inte sluta skratta. Vet faktiskt inte varför.?!. Han blev "känd" för att ha en "känd" flickvän. Tycker det är löjligt, men thats me.

Här kan ni lästa den själva.

Puss och godnatt

Rhodos 2008

Sitter och kollar på bilder och lyssnar på låtar som påminner om Rhodos. Fan va jag saknar allt!! dom två bästa veckorna i mitt liv typ, så sjukt roligt.!!!!!!!!!!!!!!!




skola

På tisdag börjar skolfan igen, har sådan ångest. Fast de blir kul att träffa alla igen. Har inte sätt alls många under sommaren. Sista året, nujävlar! Jag ska plugga och inte skolka. Eller ska försöka brukar gå bra under höstterminen men sen på våren blir de svårare att gå till skolan. Men skolan två ggr i veckan ska väl gå och tre på Sophiahemmet. Yes I like it!

ingen röst & kär

Yes, rösten har jag tappat. haaha. Sen så har jag blivit kär, dock inte i en person.. Utan i en låt som jag hörde igår, den har fått mig helt galen. usch. detta är min låt som ja pratar om : Ironik - Stay With Me

<3

förlåt

Inget skrivet under helgen. förlåt. Men jag har haft sjukt skoj! tack alla. Skriver mer imorgon om helgen.

pussss

lön

Idag fick jag min lön, jippi! utgång ikväll!

helgen

Denna helg bosätter jag mig hos min bästa väns mamma i stan. Hemma på söndag eller nåt. Uppdaterar därifrån ändå.

P&K

kryssning

Den var rolig och skön. Påvägen hem var de "storm" och de blåste så mkt så jag blev sjösjuk, första gången i livet..... Så jag gick och la mig vid elva. :( Men de gick inte så bra, med spykänsla och man vingla runt i sängen gick de ej..... inte skoj.


Puss

kryssning

Snart bär det av, om några timmar. ska hinna sola en sväng först och packa osv :) hihi skriver mer sen.

puss

aktiv

Idag har jag varit aktiv, brukar inte vara det på dagarna...:P Men idag har jag hjälpt pappa och slängt massa skräp på tippen och massa pinnar och buskar för vi höll på och gjorde snyggt ute igår i trädgården. Sen åkte vi och handla och sånt. Sen nu för en lite stund sen har vi målat ute på altanen, det blev snyggt! Så jag har varit duktig och hjälpt till. Hann även träffa Jossie en timma och snacka skit.  :)

& imorgon åker jag! :)

puss

sola

Vaknade upp och de va strålande sol, gick och satte på mig bikini och vad hände då? solen gick i moln. ååååh trött ¨på detta land. nu går jag ut och solar i skuggan ändå.

jag dör

Bara för jag nu är ledig till skolan börjar händer inget, jag vill festa. Ingen annan verkar vilja, Maria sitter själv och dricker men nakdelen är att det är långt till henne. Bea är sjuk. Madde är bortrest och alla andra också känns de som. Är inte på humör för att träffa vissa heller, vet dock inte varför?! TELL ME?!

kryssning

På onsdag åker jag igen, kommer hem på freda! :)

natti

nej nu ska jag sova, en dag imorgon också. & hoppas på fint väder!

Puss och godnatt

-

Jag tänkte bara berätta att inlägget nedanför inte var till en person som heter Patrik, så nu vet alla det. puss hej

typiskt mig

Jag är så dum ibland. Jag kommer sumpa hela denna skit också, rätt åt mig får skylla mig själv. Man lär sig av sina misstag brukar man säga, men jag gör fan inte de.

I miss you, <3

grattis Sverige

Nu har Sverige fått sin första os medalj. I cykling och det blev silver, grattis Emma johansson! :) riktigt spännande var det faktiskt, och lite otippat.

Godnatt

Nu tänkte jag gå och lägga mig,



nattipatti alla söta :)

P&K

erbjudande

Jag har fått en förfrågan, om jag vill jobba på UNG08 på lördag. Den 16:e. Jag har inte tackat nej  eller ja ännu har inte riktigt bestämt mig ännu. Hur ska jag göra? Visst de kan vara mysigt och så men tänk om de spöregnar,?! jaja får se hur jag gör. Det är ju desutom The voice i kungsan på kvällen så jag ska ju ändå in dit. Svårt svårt.

Fick även reda på att jag ska uppträda den 17e, haha jag har noll koll. Men de går nog bra som vanligt :) hihi


( Jag & Elin 2006, :) då som blond:P)


puss alla söta!

Film

Nu har jag precis kollat på fyran där det var Det näst bästa, den var så sjukt bra!! Men som vanligt börja jag gråta. typiskt mig!

slitet

Idag är det slitet och jag gick upp halv sex. Så skönt. :)

pussis

slut jobbat

Nu har jag äntligen jobbat klart för i sommar, nu återstår bara jag som timmis och jobbar då och då :)


080808

Idag är de då den dagen. & den dagen ska firas! Måste börja göra mig iordning nu :) hörs imorgon bitti om jag hittat hem :)


pussss


miss u!

HALLÅ jag saknar dig bästavän kom hem nu, de börjar bli långt nu!!!!!!!!!!!!!

080808

Yes imorgon är det då 080808. wiho

en månad

För exakt en månad sedan var jag på Rhodos, där jag hade två utav mina bästa veckor i mitt liv tror jag faktiskt om jag ska vara ärlig. mådde så jävla bra!

jobb

TRE DAGAR KVAR!!!!

onsdag: 13.30 till 21.30
torsdag: 07.30 till 16.30
fredag: 07.30 till 16.30

sen är jag äntligen ledig i tio dagar :)

...

Det va så skönt när man va liten, då skitsnack inte existerade, kärleken var en puss på kinden, och killen man älskade mest på jorden var pappa, höjden av smärta var när barbiedockan tappat benet, största sorgen var när man ramla och skrapade upp knät, största rädslan var för monstret under sängen..



Nu när man är äldre är skitsnack bara vardagsprat,
puss på kinden är bara en hälsning, och nu blir kärleken allt svårare, ibland känner man att mamma är den värsta fienden på jorden, men egentligen är hon den bästa vännen man har, höjden av smärta är när man inte får sin vilja igenom, och den värsta sorgen är när ens vänner plötsligt sviker en, och den största rädslan är att förlora den man verkligen älskar...

Jag vill tillbaka!



Det är sånna här dagar man längtar tillbaka som mest

Skola

Den 19:e börjar skolan igen, känner mig så otroligt itaggad. Det skönaste är dock att vi bara har typ 3 ämnen plus vårdämnen dårå. Och vi är bara i skolan två gånger i veckan, sen är vi på sophiahemmet tre dagar i veckan. Sen är det praktik.

Det skönaste är nog att jag bara går i skolan två veckor ungefär för den 1:a Septemer opererar jag mig och blir borta ett tag från allt.

Nej nya tag och nya krafter inför i höst, sista året nu & då ska jag ge gärnet. Inte så mkt skolk och inga IG :)

pussis

<3

  

Jag älskar er tjejer,!!

regn

OJ va de regnar, lite mysigt. Så idag ska jag ligga på soffan och bara mysa framför tvn :)

PUSS

hejhopp

Dålig uppdatering känns det som, men inget händer just nu. Bara jobba hem och sova upp och jobba. Men på freda är det min sista dag för i sommar. Men kommer gå in på helger och när dom ringer och de saknas personal. I jul åker jag säkert på att jobba några dagar. Men pengar är bra. Funderar på att ta en sista minuten, men eftersom de förmodligen blir Thailand ibörjan av nästa år så kan jag vänta.

På tisdag är jag ledig & då kommer pappa hem igen.  :) så på tisdag ska jag inte gå utanför min dörr och inte gå upp innan 12. :)

Puss och godnatt ska upp och jobba imorgon bitti :(

Hejdå älskling!



Jag kommer sakna dig jätttttttttte mycket!

RSS 2.0