jag blir tokig

Jag har gjort illa mitt knä, nu något ordentligt. Tror de har hoppat ur led eller något. Kryckor gäller. Iallfall nu, vet dock inte i skolan hur jag gör. Inte heller imorgon på krogen. Jag får göra mitt bästa. Eller de kanske lika bra att man går gräver ner sig? Är de inte de ena så är de det andra!


P&K

de går inte

Det går inte att plugga, helt omöjligt. Nu behöver jag inte göra något. Men när mamma kommer hem så blir de tjat om plugg. åh orkar inte!

-

Hej, allt bra?

Jag mår bra idag hade sovis till 09.50 och sluta klockan ett. :) Men jag har dock gjort något cp med mitt knä så det är helt fuckat. Kan knappt gå, kryckor nästa? Nej imorgon blir de utgång så då lär de bli skaka ass så får se hur de går. Hoppas det är många ute, man fick ju ändå studiebidraget idag och lönen i fredags.

Nej nu är de dags att plugga kemi, det är sjukt svårt me joner, atomer, molekyler osv osv. :( jaja, sen måste jag "packa" eftersom jag inte sover hemma imorgon. Så ska ha med mig utgångskläder, ett par skor & kläder till dagen efter. jaja de får gå.

P&k

så cp arg

Jag finner inga ord, jag orkar knappt berätta vad som har hänt. För då blir jag väl arg så går de ut över fel personer. Ni kommer nog inte att förstå så mycket men jag försöker göra de kortfattat. Vi fick en bra lärare i sjukvård nu i trean, yes tänkte jag. Sen blev hon sjukskriven och vi fick en finsk jävla lärare. Hon är sämst ever. Hon byter aldrig tonläge, vågar inte säga ifrån, ingen utstrålning alls osv osv listan kan bli lång. Så idag skulle våran vanliga lärare komma tillbaka, och då var båda där, men då bestämde dom att vi kan få den dära finska läraren hela tiden. måndag, torsdag och fredag. Och på fredagar har vi yttligare en annan lärare men nej då kunde hon också sluta.
& sen idag kommer hon och säger vi har prov på torsdag, HALLÅ tre dagar innan fuck no.!

Den finska läraren skulle jag kunna (säger de inte ens), för jag står inte ut.  VI HATAR DIG! & jag tror inte du tror något annat heller. du är INTE ENS UTBILDAD LÄRARE FÖRFAN!

Jag har alltid haft problem med lärare & bara under min gymasietid har vi bytt 4 svenska lärare typ. Tre vårdlärare och nu yttligare två vårdlärare.! Så imorgon ska vi prata med rektorn, sen tänker vi ha en lärar strejk på torsdag!!

Jag kommer aldrig gilla henne, fuck no! Du lär oss fel, du är helt enkel helt j'vla sämst!!!!!!!!!


Ursäkta men det var skönt, och jag överdriver verkligen inte. Ge oss tillbaka våran bra lärare som vi hade från början!

Tack för mig. P&K

ny vecka

Yes så var det dags igen. Är faktiskt jätte pigg idag. Hoppas och tror denna vecka går fort, & på onsdag blir det utgång. Sen har jag helgen planerad så det känns jätteskönt. :)

 Helgen som varit har också varit lugn och skönt, jobbade lördag och söndag så det blir roligt när pengarna kommer. De blir inte så mycket denna månad men lite är bättre än inget.


P&K

söndag

yes då var helgen slut typ. Jag får ingen sovis på två veckor nu, usch. Det värsta av allt är att när jag går till jobbet är det mörkt & typ tre människor på bussen. :( jaja hoppas de blir en mindre stressad dag idag!


P&K

godmorgon

Godmorgon, inga direkt vakna nu tippar jag på. Jo bea för hon ska också till jobbet haha. Ja tänkte bara säga hej vi hörs senare!


P&K

Helg igen

Så var det helg igen, shit va fort allt går helt sjukt. Idag har vi spex foto och vanligt klassfoto. Det blir nog bra de. Sen blir de myssdag/kväll i stan med middag me tjejerna och lite shopping. Sen ska vi på en grej med religionen till en jäkla synagoga haha, det blir nog spännande.

Sen är det bara jobb jobb som gäller. Lördag: 07.30 - 14.00 och söndag: 07.30-14.00.
så de blir nog en lugn helg, eller?!haha.

P&K

promis

helt slut, fiiia och jag gick en rask och lång sväng. Hade en stegräknare på mig och de blev nästan 10.000 steg. Saknades väl 200 steg kanske. Ganska bra gjort på lite mer än en timma?

P&K

lika?

Den här bilder är dock från 2006 men är inte vi sjukt lika?! Det är jossans & lindas lillebror. Börjar nästan tro att vi är syskon också? haha lite läskigt iallafall.



vår

Solen skiner, bort med halsduken igen, på med solglasögonen. Det känns verkligen som vår ute nu. Inte som att vintern är påväg. Jag älskar när det är såhär, man blir så mycket piggare.!




P&K

vackert

Oj vilken vacker morgon.! Känns som denna dag har börjat perfekt, sovmorgon, fint väder, kort dag?.& jag mår jättebra idag

P&K

hatar

Det finns inget värre än folk som sitter och smsar med ljudet på! Asså ja menar de får sms en gång i minuten å så hör man signalen. Det är de värsta som finns. STÄNG AV LJUDET vafan!!!!

ont

Aj min hals och aj min mage. Inatt blir en jobbig natt känner jag på mig. Hatar mina tarmar...

Maria

haha hon är så söt ibland. Man kan inte tro det. Men hon bryr sig faktiskt mycket. Hon är väldrigt orolig för jag ska ut ikväll och blanda mediciner med alkohol. Men dom har hunnit ut ur kroppen säger jag. Men hon säger inte de. Så ikväll har jag en övervakare.

Maria - inyourass.blogg.se säger:

du. jag ringer dig sen och kollar så du lever.


booooooring

Jag har sååå booooring, usch. Mamma och pappa är borta så det är helt tyst här hemma. Vad händer ikväll då? jag vet inte, vill kröka. Får se om jag gör de eller inte. pallar inte längre asså.


P&K

tatuering

åh inte långt kvar nu :)!! :D sååå glaaaad. Funderar på att boka ny tid på samma gång :)


P&K

helg

ja så va de fredag och helg igen. ännu än vit helg. Jag vill gå ut men vågar inte. jag har sånt alkohol sug så jag vet inte va jag ska ta vägen..! gaaah. och nästa helg jobbar jag lörda och sönda. jippi.


hatar helger just nu,..

haha jag dööööör!



hahahah, stackars människa!

längesen

Jag kikade runt på massa bloggar när jag kom hem ifrån skolan idag, kom in på en tjej som heter Madde som lider av en svår canser som bara 3000 i världens drabbas av per år. Jag börjar läsa hennes blogg osv osv sen kommer jag in på hennes pojkväns sida där han har skrivit ett inlägg om deras sista kväll tillsamman. Då hade hon dött. Hon hade skrivit i sin blogg den 2a september sista gången. Hon var så stark. Jag finner inga ord. Efter en stud kommer jag in på hennes mammas blogg också och läser. Tårarna slutar inte rinna, det var sjukt länge sen jag var såhär lesse. Jag blev så jävla berörd av att läsa vad hennes pojkvän och mamma hade skrivit. Hon levde bara med canern i ett år nästan exakt tre dagar ifrån. Hon dog igår.... Jag kan inte sluta gråta, tårarna rinner.

Att förlora ett barn är nog de värsta som kan hända i ens liv.


Vila i frid!


-

Jag mår inge bra, tur att vi är lediga imorgon. Nätterna är värst. :( det tar kol på mig.

misstag

ÅH jag blir arg på mig själv. Vi har labb varannan vecka och idag var det ingen labb. Men eftersom jag inte varit i skolan på två veckor så tänkte inte jag på det så jag och Alex åker till skolan. & SÅ VAR DE INGEN LABB!!!!!!!!!!!!! åååh så jag skulle ha börjat 09.50 men jag va i skolan 08.20. En och en halv jävla timme förtidigt!!! Blev då en mysig fika med alex, :)


plugg vare ja, åh prov imorgon i religion. fan!

P&K

försa dagen i skolan

yes så var man tillbaka i skolan igen. och jag ångrar nog att jag har sagt att jag saknar den. SÅåÅ tråkigt. Och sämsta läraren ever, ingen lyssna och alla gjorde andra saker. menmen ledig på torsdag så det är skönt. slutade ett idag och ett imorgon! ända som e bra!

Alla klagar på min röst nu, är den verkligen så konstig? Malin sa att hon inte visste vem som prata me henne när hon inte såg ett ansikte. Mamma skrattar, alla klagar. Kommer jag alltid låta såhär nu?! eller får jag tillbaka min "vanliga röst"?! Jag själv hör dock ingen skillnad typ, jo lite men inte så farligt som alla säger.

Nu ska jag plugga, men jag kommer aldrig igång. Har alltid andra bra undanflyckter och när mamma inte är hemma och tjatar...

P&K

-

jag ger upp denna skit nu, pallar inte. två veckor som ett helvete. och jag väntar mig två till. jag ska stämma sjukhuset... dock pluggar jag där så de går inte. Men jag ska personligen gå dit å klaga.

från 13 tabletter till 16 tabletter per dag i två veckor. Jag mår inte bra, min kropp mår inte bra, min mage mår sämst, förstoppad i två veckor nu, åh äcklig.


hejdå fuck this shit!

-

jag tänker uppträda ändå, ramlar jag ihop på scenen får jag väl göra de. upp ska jag iallafall.

och nu är jag irriteread, & jag har varit rökfri i två veckor på måndag men nu e jag arg så funderar på att gå ut å röka ändå...

uppträda för kungen & drottningen

Yes, på söndag. Men eftersom jag blivit sämre kan jag nog inte göra det längre. FUCK this shit! asså jag pallar inte. Så nu får väl de andra tjejerna uppträda utan mig, :( åh jävla skit fan.

det ända braiga idag är att jag har bokat fyra arbetspass!

akuten

Jag är så dålig på att skriva, men jag har blivit sämre. Sämre och sämre för varje dag.... så idag boka jag tid hos vårdcentralen för mina mediciner börja ta slut. Jag gick  tid och berätta läget å vad som hänt osv osv. Han skulle kolla i halsen när han säger: - du har halsflus. De första jag tänker är HALLÅ jag har precis operarat bort halsmandlarna hur fan kan jag då ha halsflus. Sen tog dom sänkan på mig... Jag hade 76, normalt är under 4... När han såg de så skicka han in mig till akuten på ks.

Där satt jag å satt å satt, tog dock inte så lång tid ändå gick på någon timma eller två. Dom tog massa prover å kolla i halsen, öronen, näsan osv. Jag hade tydligen en bakterie i örat också? haha. jaja. De slutade me att jag har någon infektion i svalget. så jag fick antibiotika som jag nu ska äta i tio dagar plus allt annat. Nu går jag på 16 olika tabletter per dag. Inte undra på att jag inte vet vad det är för dag längre.. Imorgon tänkte jag att jag skulle visa er alla mediciner, dom är faktiskt fina, stora, små, lila och oranga. haha ganska skoj att ta dom å man blir skoj också hahah.


Godnatt,

frågan jag mest ställer mig: när får jag gå tillbaka till skolan?! Jag saknar alla,

aj!

Detta gör så ont att jag håller på att dö, ingen rolig dag idag. Tur att min mamma är hemma. Nu är de dags för att bli ner drogad igen av medicinen, I love it! men dom e snart slut, lite sisodär. Mamma säger att jag ser febrig ut även min tränare sa de igår också. jag pallar inte mer, nästan så om detta inte är värt operationen?!

Ingen skola denna vecka heller.....

förlåt

Förlåt att jag inte uppdaterat men har verkligen inte orkat. Jag har inte mått så bra den här helgen, en liten svacka. Halsen mår inte heller så bra eller jo den börjar bli bättre men har fått blåsor i hela käften så de gör svin ont.

Jag har absolut inte gjort ett skit sen jag skrev sist, eller jo Madde och jossan kom förbi och överraskade mig i fredags genom att plinga på dörren när de ändå hade vägarna förbi, skoj skoj! :)

Idag söndag åkte jag, mamma och pappa till kista en sväng för jag har tröttnat på mitt hem. Fick me mig tre bh:ar, en klänning, en tröja och smink grejs. Sen hittade jag dock ett par SKIT snygga skor, då menar jag de verkligen på din sko för 999 kr, de va ett par svarta höga stövlar. åh! Måste nog köpa dom, sen kollade jag om dom fanns i solna men nepp där va dom slut, typiskt. Så ska försöka ta mig till vällingby någon dag i veckan eller nästa helg.?! Jag fick även en snygg svart skinnjacka av mamma häromdagen. Ibland är de skönt när folk tycker synd om än. :)

Nej nu ska jag gå och sova tror jag. vi hörs imorgon!

P&K

mitt rum

Så här mysigt va mitt rum!


 

       

Jag stor trivdes där!

ny opererad.

Yes jag är hemma igen, levande. Operationen gick tydligen jättebra enligt min läkare. Berättar mer imorgon är konstig i huvudet efter alla mina 11 tabletter jag ta på en dag....

jag lever iallafall, det är de viktigaste..

dagen

Idag är de dags för den jävla operationen som jag har väntat på. Är hungrig, får inte äta, är törstig, får inte dricka mer än 1 deciliter fram till ett. Nu kurrar det i magen. Jippi mat om två veckor...

Jag och pappa åker hemmifrån vid tolv, så jag ska fixa de sista nu. Jag har med mig mobilen men svarar dock inte på om de ringer bara sms!


Tack alla för ert stöd, jag hör  av mig när jag är hemma och på benen igen om några dagar!


P&K, jag tänker på er!



-

dålig uppdatering förlåt. Men mår inte bra. Jag hör dock av mig imorgon innan jag skrivs in för operationen.

puss

godmorgon

Godmorgon.! :) hoppas allt är bra med er, jag mår bra. Eller har sådan äcklig träningsvärk och har sovit sjukt dåligt i natt. Kunde först inte somna och sedan har jag drömmt massa konstiga drömmar.

Nu ska jag fixa de sista sen ska jag  till bussen som går 20 över. Hörs efter skolan!


P&K

RSS 2.0