Fredah

Jag längtar så sjukt mycket tills på fredag!


-

Nu sitter jag här och har fixat mig och precis ätit & öppnat den första cidern. Ska kila iväg strax och föra, vart ska man sen dock?

P&K

Valborg

Idag är det valborg, känns som en ganska onödig dag. Jag menar det var roligt när man va 14 och hängde i någon park. Jag har lust att bara ligga hemma å strunta i det. Men ska väl gå ut en sväng och kolla läget, känns som om de kommer bli ganska tråkigt. Inte så taggad heller.


P&K

mys

Nu ska jag åka ner till Madde för att sätta oss nere på bryggan vid vattnet. Kaffe håller madde på att fixa så vi ska ta med det, lite som en picknick. myspys!



P&K

bakis

Usch, sjukt bakis. & sjukt kul igår. Orkar inte berätta om gårdagen men roligt hade vi. Nu ska jag lägga mig ute i solen och sova lite tror jag. Kommer jag klara av nästa vecka? Bör nog sova då. Blir fest varannan dag denna vecka. I lördag, måndag, onsda, freda, söndag! Tar nog ledigt på måndag :D hahah har ändå inte lärt mig något under hela tvåan tror jag.

P&K

-

Nu åker jag hem till Camilla för att börja kvällen där! ha så kul, det kommer jag ha!



P&K

Skiva

Ikväll blir det skiva, & det är så perfekt eftersom vi är lediga imorgon! Först sitter vi i solna och förar för att sedan ta oss till bluemoon bar ;) det hela avslutast med att sova hos bea, :) myspys. De kommer bli galet!


P&K

sug

Nationella provet gick sämst, som jag visste. Skrev en sida sen satt jag och ritade stjärnor och fjärilar. : )
Sen hade vi en liten födelsedags lunch för mig, mys. Sen var det time att labba, det är sjukt roligt!


P&K

godmorgon

Måndag idag igen, det betyder att vi har nationella prov i dag i engelska B, de kommer gå sjukt sämst men jag får försöka ändå. Imorgon är jag ledig & på onsdag är det valborg och sen är man ledig från torsdag-söndag.! woho.! fest fest fest fest fest.

Armen hänger inte riktigt med idag heller, får fixa de där. Måste gå till en sån där vafan heter de? som knäcker tillbaka de som har blivit fel. dit ska jag ialla fall försöka gå imorgon.

P&K

Fuck

Seriöst det var längesedan jag var såhär död. gick upp halv sex ur sängen. Nu har jag fått i mig lite mat och måste springa till träningen, dock får jag inte träna för armen, men jag måste. Får försöka med benen istället. Jag var frisk en vecka sen fuckar axeln,armen,nacken. Jag skulle behöva röntga den. Men som sagt jag har inte tid att vara dålig igen.

Ni som känner mig vet att jag är ett otursbarn och alltid är skadad eller sjuk. Så ge mig tips på hur jag ska undvika sånt!?


P&K

Bakis

Nu ska jag lägga mig i sängen och vara bakis hela dagen, ikväll blir det träning 19.00-21.30. Usch får se hur de går med axeln & nacken. Måste kolla upp den i veckan.

OCH GRATTIS TILL MIN KUSIN JOHAN SOM FYLLER 28 ÅR IDAG! WOHO!

P&K


TACK

Tack för ni gjorde min 18 års dag till världens bästa!

Beatrice, Camilla, Alexandra, Malin, Madde, Sussie, Linda, Frida, Petra, Jossie.
& alla andra man träffade under kvällen.!

P&K

Min 18 års dag!

Det började med att jag vaknade och åt frukost och fick paket, sen hoppa jag in i duschen och så. Nu sitter jag här ska va i solna tre, klar vid fyra då åker jag hem igen och fixar de sista sen kommer brudarna sju och då sitter vi och snackar sen blir det mat mat mat mat mat, sen dricka, snacka, umgås och snacka massa skit. SEN BLIR DET UTGÅNG!!!! Vart man hamnar sen är ett senare problem :P


P&K

överraskningen

Nu vet jag vad vi/jag ska göra. Jag ska bli sminkad tills ikväll, så de blir sminkkurs i en timma på make up store. :) det är så skönt så jag dör! Man sitter där i en timma medans de pysslar med en. Sen får jag ta smink för 500 kr, så det är perfekt tills kvällen! & de frågar om de ska va till kvällen eller dagen osv. Sen frågar de vad man ska ha för kläder så det passar ihop!

Då har man lixom allt klart sen, så ska hoppa in i duschen nu.


P&K


Så jävla 18!

GRATTIS till mig som fyller 18 år idag!


Sista dagen som barn.

ååååh denna dag!!!! Började nio de visa sig att lektionen var inställd så vi satt och vänta på lunch sen var lektionerna efter lunch också inställda. Så vi har legat ute HELA dagen, åh härligt.

Åkte hem och hjälpte mamma att städa, eftersom släkten kommer vid sex, halv sju. Då blir det paket, :) hoppas jag får pengar till Rhodos, det behöver jag!. Sen blir det mat mat mat mat, och tårta. mums. Efter det  vill jag ut och dricka lite. någon som ska de?!

Imorgon blir det bäst, sista dagen som minderårig ja det känns jävligt bra.! Nej nu ska jag duscha och snygga upp mig!

P&K

Glad

Idag har jag varit på toppen humör, tack denna sol.! Började dagen med att ta sovis för att sedan åka till en tråkig och ointressant svenska lektion. Sedan var det lunch i två timmar och vi beslöt att åka till St:eriksplan för att äta på subway och sitta i gräset och sola. Det slutade med att vi satt där från halv tolv till halv tre, vi råkade skolka två lektioner, fast det va vädrets fel. Vi låg ute och solade hela dagen så härligt. Den tog lite, :) eftersom jag ska på mötet redan så kan det inte bli sämre så jag tänkte why not? Att jag sa att jag skulle kämpa de sista var nog ett skämt. För det ska jag inte, jag ska mysa ute i solen tills betygen kommer. Får försöka på nationella fast de kommer jag ändå inte klara.

Har gott cp mycket idag, först på gympan så skulle vi gå runt hela rålis, sedan skulle vi jogga till stadshuset och tillbaka. fett skönt dock. sen träning på det.!

Nu ska jag glo på tv.

P&K

överraskning

Jag älskar överraskningar, fast ändå inte. Eftersom jag fyller år på lördag så har mina föräldrar gjort något eller ska göra. Jag fråga när de hade tänkt att åka för jag ville att de skulle åka vid halv fyra. Men nej, jag måste vara hemma mellan två och halv fem.?! Och nyss fick jag reda på att pappa måste jobba till ett på lördag så jag och mamma måste också buss, vart ska vi? vad ska de göra? Jag är sååååååå nyfiken. Fast det är nog ingen stor grej tror jag. Jag gissade på att vi skulle åka och fika eller nåt, men det skulle vi inte. Och inte åka tunnelbana,?! Jag kommer inte på något, jo åka till farmor. men då skratta mamma och sa : jomen visst jätte roligt. Så nej inte dit heller. Vart för de mig?! jaja jag får vänta och se, ååh jag kan inte hålla mig.! gaaaaaaaaah!


P&K

Jobb

Jag fick mitt sommarschema idag, 6 veckor. Skönt, dock jobbar jag hela missommar helgen. :/ jaja men inte ska jag gråta för det för jag ska fira det ändå.!!!! Bakis på jobbet får man vara bara man sköter sig.


P&K

städa

nu är jag helt slut, eftersom vi får gäster i helgen så måste det städas i mitt rum. Det är inte det lättaste eftersom jag oftast har kläder på min dumma soffa där allt slängs. Damsuga är inte riktigt min grej fast ibland är det roligt, nu är jag iallafall helt slut efter att ha damsugit i 25 minuter bara i mitt rum. Har precis duschat innan också så skönt, imorgon är det torsdag igen. Tar sovis, :)

P&K

förlåt

Förlåt men jag har absolut inget att berätta. haha!

P&K

natti

Nu ska jag sova, börjar 08.20-.11.30 så det är super skönt. sen ska jag hem och sola sola sola sola på altanen. Godnatt vi hörs imorgon!

Du ger mig lyckorus, vet inte om det är bra eller dåligt?

P&K


.

Han som inte bara säger att han älskar dig utan även bevisar det.  

Han som skickar sms på kvällarna och säger att han saknar dig.

Han som inte döljer något för dig utan berättar precis allt som det är.

Han som som uppskattar dig och allt du gör för honom.

Han som håller dig i handen när alla andra ser på.

Han som verkligen lever för endast dina kyssar.

Han som inte kollar på andra tjejer för du är allt han ser.

Han som jämt ställer upp och alltid finns där för dig.

Han som aldrig skulle tänka tanken av att svika dig.

Han som vaknar på morgonen och det första han tänker på är dig.

Han som skiter i alla andra tjejer han kan få för du är allt han vill ha.

Han som ringer upp dig varje gång du lagt på även fast ni har bråkat.

Han som aldrig lämnar dig.

.. Han förtjänar din kärlek.


minus

Idag har varit en strålande dag, jag & Camilla gick tidigare från gympan eftersom vi inte var med och satte oss och käka i matsalen. Sen satte vi oss ute i ungefär en timma i solen. Träffade våran naturkunskap lärare idag, hon va såå otrolig tråkig, hitta någon med mindre utstrålning, seriöst. Matten gjorde vi inte så mycket speciellt på. Engelskan var också lika tråkig som vanligt och jag nästan somna.

Fick ett brev idag under dagen i skolan, jag ska på möte för lärarna är oroliga över mina studeier och studieresultat... så 6:e maj sitter jag där. Har dock inget att säga och lite svårt att hinna jobba upp alla ig nu? Fast tänk om de ber mig gå om ett år? då vägrar jag. Då hoppar jag av. De kommer säkert skicka mig till kuratorn eftersom de kommer tro jag har problem och mår dåligt eftersom jag har hög frånvaro. Nej dit går jag inte, de vägrar jag också.

Allt är negativt, de ända bra är väl solen och brudarna. Kul skolan hade varit annars? haha neej!..

Malin sa något om att de var 27 skoldagar kvar eller nåt, det är sjukt lite. Jag ska kämpa.!

P&K

22/4

Tisdag, jag hatar tisdag det är den värsta dagen på hela veckan. Idag ska jag dock strunta i sista lektionen som valigt på tisdagar sen ska jag åka och sola igen. Hoppas inte medicinen gör något/några utslag. Toppen väder idag också. mys!


P&K

Anna Phil

det var sista avsnittet idag, :( & det är typ den bästa serien någonsin. Allt sluta lyckligt och jag börja gråta. Anna fick tillbaka sin polisbricka och anna och martin blev tillsammans igen. ååh älskar när de slutar så. Hoppas de kommer tillbaka igen. Nej nu ska jag sätta mig och kolla om det finns något annat bra på tv.


P&K


DET BLIR KINA!

Yes, det blir Kina. I trean får några göra sin praktik i Kina, hur bra låter inte det? Dock har inte lärarna bestämt hur de ska välja de elever som får åka. Det lär gå på betygen och där sket det sig redan för mig. haha. Eller så får jag ligga i det sista nu och plugga.? Vet inte riktigt vilket som är bäst. Vill jag åka till Kina? Ja det är ioförsig min högsta dröm, fast att bo hos en familj som är helt okänd som pratar kinesiska är nog inte min grej. Visst det kan engelska men det hjälper nog inte så mycket. Tänk om man blir bortförd? nej jag är nog ganska rädd om jag blir vald. Det blir en stor upplevelse och man kommer ha nytta av det i livet.

Jag hoppas inte för mycket om att jag får åka, men man kan ju hålla tummarna.


P&K

måndag igen,

oj va fort de går. måndag igen. Jag ska till skolan, både roligt och tråkigt. Skönt att träffa alla igen men tråkigt med lektioner. Men snart sommarlov så det är bara att stå ut. Ett underbart väder idag igen :) Nu ska jag fixa de sista sen gå till bussen.


P&k

död

jag är död, helt slut verkligen. Usch!  Mina armar fungerar inte riktigt som de ska nu, haha. Funderar på att krypa ner i sängen och sätta på en film som man kan somna till. Har sovis imorgon, underbart.! Sen ska jag fixa mitt löshår imorgon, toppen. Så då åker det på. Nej har inget mer att säga förutom att jag snart fyller ååååååååååååh.!

P&K


hello

Jag mår så sjukt bra idag, helt lycklig och solen skiner. Vet inte varför jag är lycklig allt är bara bra nu, säkert solen som gjort så,! nu har jag precis sminkat mig för första gången på över en vecka, haha. Känner inte igen mig, jodå. Ska ta en promenad till träningen nu sen köra på där mellan 19.00-21.30 då möter jag Linda och snackar skit.
Hör av mig senare,!

P&K

promenad

Det blev en lååååång promis så härligt, gick ner till vattnet. Nu är det mer än vår.


-

ALLA är så dumma och tråkiga, vart hittar jag alla tråkiga människor någonstans? Sitt ni inne och ruttna medan jag går ut och njuter av de fina vädret!


P&K

söndag

åh vilket underbart väder, och ingen vill gå ut. Jag får nog gå ut och leka själv. snart är det valborg också, vad händer då? Imorgon är det nog skola igen, eller så leker jag med Adam. Nej nu ska jag göra någon nytta å gå ut och gå. Juste jag tror det är sommar, jag gick barfota idag och så har jag leggings och en rosa sommarklänning. supermysigt!

P&K


Godnatt

Filmen var toppen, riktig myskväll idag och nu hade jag tänkt att skutta i säng nydag imorgon. Träning, promenad,plugg. mys mys,

Sov gott, P&K

mat

Jag åt mat idag, riktig mat inte kräm och mjölk eller äckliga näringsdrycker. Det blev potatis och kyckling, MUMS. Fast jag känner nu att magen funderar vad den fick för något. Juste jag har även hittat massa jeans idag som jag kan ha, asbra. De var ganska snygga också så fram med dem igen! Nej nu ska jag lägga mig på soffan i mjukisar och fanta, sen skuttar jag ner i sängen och sätter på en skräck film. :) det får bli min lördag.

P&K

VARNING

Jag varnar er, detta är äckligt. Men så här såg jag ut.

  

Det får räcka, jag blir äcklad.!

en vecka

En vecka kvar till 18, va fort de går.  Jag mår bra nu, inte läppen som ni vet. Jag tänkte faktiskt lägga upp mass bilder på hur den har sätt ut å hur den ser ut nu. Idag vaknade jag och såg att de var blod på kudden så jag var tvungen att gå upp och kolla. Då var det såklart läppen som spöka. Nu ser det mer ut som hela läppen har ruttnat hahah, åh jag ger upp pallar inte se ut såhär.

Jag hade även en sjukt bra dröm inatt, den måste jag berätta för Adam som var inblandad. hahah. Sen ska jag tvinga madde att träffa mig men först måste jag få i mig lite kräm och mjölk.

P&K

orka ha rubrik.?

nej, nu har jag bestämt mig att jag ska gå upp och äta medicin med lite kräm. Sen sätter jag mig vid puzzlet och ser hur långt jag kommer. Snar fyller jag år. En vecka. eller a en vecka och en dag. Jag är inte frisk än dock, de löser sig.


P&K

Sommar

Ge mig sommar nu, jag hittar så mysiga typisksommar bilder! GE MIG!





Den första är på en solnedgång, den andra är från skolavslutningen 2007, och den sista är på mig på ett mysigt ställe.


P&K

.

Träningen gick väl sådär, skönt å komma ut. Nu sitter jag å pinar i mig en supermjuk macka. Linda va på besök i dag från två till halv sex, så skönt med sällis. Men imorgon är det fredag å jag ska plugga lite å lägga mitt puzzel. Fast jag var helt säker på att de va måndag idag, men nepp. de vare inte.

Detta har Linda skrivit om mig i sin blogg, haha" och hälsat på Jenny!  Bruden mår inte bra, tycker sund om henne vill trycka in en burgare i käften på henne så jävla tanig har hon blivit En extra kram till min älskade surplande vän Benny! LOVE YOU!"

haha jaja, söt du är!

P&K

haha

- WåhlstedtKevin | Moa <3 - Du ar oforstord for mig. säger:

vad tror du jag ar!?

Äsch/ sjuk, sjuk, sjuk säger:

dåså gnäll inte över det som hänt för ett år sen

- WåhlstedtKevin | Moa <3 - Du ar oforstord for mig. säger:

Men hon hatar dig, for att hon tror att jag har kanslor for dig...

Äsch/ sjuk, sjuk, sjuk säger:

men låt henne hata mig,

Äsch/ sjuk, sjuk, sjuk säger:

jag skiter väl it

- WåhlstedtKevin | Moa <3 - Du ar oforstord for mig. säger:

varfor tar du ens at dig?

vi vet bada tva att du och ogge fragade mig om det var ok, jag sa att det var ok, och jag var for feg, for att ens vaga saga till dig att jag var kar i dig, sa du har inget att ta at dig for, man kan inte hjalpa vem man faller for!



Här har vi felet med tjejer och när killen har tjejkompisar. Jag är hatat av henne, men varför ska jag bry mig? Hon får väl göra det, inte mitt fel. Om han har känslor kvar är det upp till honom & det är knappast mitt fel? Man ska tydligen inte va kompis med ex? eller vi är inte ex men ändå vi är något mitt emellan.



kär


Du har gjort mig kär, du är dock bara 14 år.! Men du har ändå lyckats gjort mig kär, tack!



mys

Jag har så mysigt, jag ligger i sängen med datan och har inte gått upp än. :D det här är det bästa som finns. ligger även och pratar med rååååååååååååbin som är i Australien. mysmys jag saknar honom faktiskt.

Nu ska jag hoppa in i duschen å sedan få i mig kräm å mediciner sen ska jag bedöva hela munnen å gå ut å gå med Linda, hon får stå ut med att jag e äcklig.

P&K

rädd

Jag är verkligen rädd, jag blir inte bättre. Nu är febern borta så jag kan egentligen gå till skolan imorgon, men jag är "sjukskriven" därifrån denna vecka. MEN jag kan ändå inte gå för min mun & läppar. Det är sjukt svårt att förklara, men detta har tagit sjukt psykiskt på mig och jag funderar på att gå till en psykolog sen för jag har fått beteenden som inte ska finnas.

Det jag är rädd för är att jag nog inte är bra tills jag fyller år, har legat över en vecka nu och det är inte bättre i munnen. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra eller ringa som förstår vilket problem detta är. Läkarna säger smörj med det här, men DET HJÄLPER INTE, fattar dom inte?!. Jag kan inte ens gå utanför dörren för jag är rädd att stöta på någon jag känner, visst ingen kanske bryr sig så men jag är äcklad av mig själv som jag ser ut i mun. Och hungrig är jag hela tiden, kilona rasar det är dock bara vätska som försvinner vilket gör att jag är svimfärdig dygnet runt. Jag kan inte heller prata, det är bara mamma som förstår vad jag säger, så jag kan inte ringa någon heller som kan muntra upp mig. DETTA TAR SÅ JÄVLA PSYKISKT PÅ MIG SÅ JAG VET INTE VAD JAG SKA GÖRA!!!!!!! 

Förvänta er inget av mig tills i maj. då är jag säkert på benen igen. och juste jag får inte träna på ett tag, men hallå jag måste det, annars dör jag ut av uttråkning! de fattar verkligen inget! JAG TRÄNAR IKVÄLL, får hjärtat ett ryck så får den väl få det. Dör jag så dör jag, thats it.

Hur mysig är jag?

(x) du bär mjukisbyxor minst 2 gånger i veckan
(x) du tycker att joggingbyxor är skönare än jeans
(x) du tycker om att kramas
(x) du kramas minst en gång per dag
( ) du har en partner du ofta myser med


(x) du har blivit masserad
(x) du masserar andra
(x) du tycker om att ta en fika någon gång ibland
(x) du har sett någon utav filmerna: titanic, armageddon, love actually
( ) du dansar oftare tryckare än vildare danser


(x) du tycker både om att dricka varmchoklad i backen och ligga och steka på stranden
( ) du brukar läsa en bra bok innan du går och lägger dig
(x) du är en lugn person
( ) du hänger oftast vid bänkarna/sofforna på skolan

(x) kompis-middag är aldrig fel

(x) du tycker om att gå på promenader med kompisen
(x) du går på bio någon gång då och då
(x) i din säng finns många kuddar, kanske även ett gosedjur
(x) du tycker om små bebisar

(x) du föredrar lugnare cafén än mer högljudda

(x) du klär dig inte så ofta i skrikiga färger
(x) du höjer nästan aldrig rösten
(x) att ligga i soffan under ett täcke är det bästa du vet
(x) du har somnat på en lektion

(x) hoodtröjor och mjukisbyxor är din grej

( ) du kan vara utan smink / håret ofixat i skolan någon dag
(x) du har gått på stan i joggingbyxor
( ) du föredrar finare restauranger framför mcdonalds/max


22 p, bra eller dåligt?


puzzel

Nu har jag suttit med min sjuk grej ett tag, puzzel, det är ett jättefint med 1000 bitar. Det klarar jag nog. Jocke kommer dock inte gilla det, haha. Men jag roar mig så bäst jag kan, :D Nu ska jag fortsätta igen.

P&K


juste

Jag vägde mig idag, hade gått ner tre kilo på en vecka.

-

Idag är jag glad, vaknade inte av att jag var ledsen. febern har gått ner, munnen ser fortfarande fucked up ut. Alla salvor jag får som ska bedöva för jag ska få i mig mat hjälper inte. dumma dem.!

Hade en konstig dröm inatt, drömde att jag åkte in på sjukhus och att de operarade min mun och sög ut blåsorna i munnen. Men jag skulle ligga där på övervakning i två veckor, vilket skulle göra att jag missar min 18 års dag. Då grät jag. Nu ska jag gråta lite till när jag ska försöka få i mig lite mjölk.

P&K

blod

Idag var jag hos läkaren igen, de tog två rör med blod, de gjorde det inte bättre att de tog de när jag inte ens äter. Sen fick jag äckel närings/fett drycker för jag ska få i mig näring. Men den va sjuk äcklig så jag gick och fick kvälvningar så den skiter jag i. Nu ska jag sova.

P&K

-

Jag får panik, jag funderar på att lägga in mig själv på sjukan och få dropp innan jag snart åker in ändå. Jag kan inte sluta gråta av hunger.



P&K

förlåt

Förlåt om jag kanske är otrevlig och inte svarar i telefonen, men jag orkar inte prata just nu, och jag kan inte prata heller för min mun. Tänkte bara tala om det. Men jag är inte sur bara så ni vet :)


P&K

ger upp

Jag ger upp hoppet om att ens bli frisk tills jag fyller år, visst tänker ni det är 12 dagar kvar. Men jag äter medicin i sju dagar till, sen ska ni se hur jag ser ut. Jag gråter för det ser så hemskt ut, tänker inte ens förklara varför det ser så äckligt ut. Jag visar mig inte i skolan/ute/på bussen/ träning eller nånstans innan jag är helt återställd.

P&K

ingen rubrik

Hur fan kan man vara så sjuk att man går och mördar en 10 åring?, Alla är chockade efter de som hänt, hur kan du? Pernilla mordet blev även uträtt på samma gång, han erkände mordet på henne också som inträffade sommaren 2000.

Nu sitter jag och kollar på polisens presskonferens med andledning av mordet på 10-åriga Engla.
Att förlora sitt barn måste vara det värsta som finns, jag vill inte ens försöka sätta mig in i den sitsen.


R.I.P

P&K

hejdå

Just nu sitter min älskling på planet påväg till Italien, åååh jag vill också. Eller så kan du lämna mig hemma istället som du redan gjort.! Jag saknar iallafall dig, å du kommer hem på fredag igen, woho! jag förväntar mig ett kort.!

P&K

aj

Jag orkar inte med detta, först får jag kramper av medicinen som gör att man spyr. Sen kan jag inte äta, sen i torsdags har jag fått i mig en banan, lite yougurt (eller hur fan de stavas), oboy och potatismos. Så idag grät jag av hunger, jag har varit cp hungrig i skolan och så innan lunchen så det kurrar men det är inget mot det var idag, usch. Lär inte visa mig ute denna vecka iallafall, inte i helgen heller för den delen. Jag har lust att ta sömntabletter så många att när jag vaknar så är allt borta, hur bra vore inte det? Tog precis febern ganska bra nu 38.5 så den går neråt sakta men säkert. Ska tillbaka till läkaren i slutet av veckan och ta andra prover. Får se om jag orkar. Imorgon blir det ett helvete för mig att vara själv hemma.

nu kurrar min mage så jag håller på att svimma, ååååååååååååååååååh. Snart börjar jag väl böla igen. Nej jag är inte fyra år, men när man mår så här dåligt så får man gråta å må dåligt.

Godnatt, P&K

halsfluss

Japp så var det tid för det igen, halsfluss, va hos läkaren idag. Fick stora kapslar som jag ska äta i sju dagar och fyra om dagen. usch. Lugn vecka denna också, + helg. åååh pallar inte va sjuk. jag har inte kunnat äta heller så jag dör av hunger, jag fick i mig potatismos igår, thats it. det är de ända som går ner. jag har lust att bara gräva ner mig, så ont gör de å så äckligt är det i min mun/hals. å så hungrig är jag.

P&K

DM

Idag är det dm, jag får tyvärr tävla i 38.9 graders feber. Det kommer som sagt inte att gå, men får se när vi tränar hur det går. Min mun är även helt fuckad, måste till läkaren på måndag igen... :( fan stammis där snart.
nej nu måste jag packa det sista för att sedan åka till jakan. Klockan 19.00-20.00 står jag på scenen och ger allt!

P&K

-

Tävlingen imorgon kommer inte gå bra, inte för min del. usch!. jaja nu ska jag lägga mig och glo på tv medans alla andra har sjukt skoj, eller så kanske det inte händer ett skit,? hoppas.

detta blir även mitt sista inlägg för idag, hörs igen imorgon.!

Krya på mig, P&K


feber

febern har gått ner å jag är sjukt glad, fast jag har fortfarande 38.6 men det är inte så farligt. Fast nu ska jag ta alvedon å lägga mig å kolla på tv.

P&K


fredag

Japp fredag igen, fort det går. Träningen igår gick inte speciellt bra faktiskt. Gjorde dock mitt bästa, hade 39.2 igår. Inte direkt någon höjdare, vart får jag allt ifrån? Idag är det fint väder men jag ska sitta inne, än så länge. Imorgon är det Dm får se hur fan det ska gå. Den är i jakan så det är inte så långt, men ändå. Min mobil dog precis också och jag har ingen laddare här, orkar inte gå och hämta. Det värsta med att vara sjuk är när alla går i skolan får då finns det inget att göra.

Nej nu ska jag nog lägga mig på soffan och se filmen "solstorm" med alla bra skådisar.

P&K

-

Jag tänkte bara berätta att jag bilvit sämre och detta blev nog det sista inlägget idag. Tänkte lägga mig å kolla på film nu och vänta tills min käre mor kommer hem. Ni vet ju att jag blir som 2 igen när jag är sjuk, haha

P&K

10/4

16 dagar kvar till 18, hej vad tiden går. Har tagit sovis,  går bara på svenskan och engelskan idag. Sen måste jag hem och krypa ner i sängen och bli frisk. Måste även gå på träningen, usch. Nej nu ska jag göra något annat hahha, vet bara inte vad. hörs senare!

P&K

godnatt

Nej nu tar jag min feber och kryper ner i sängen och sover, tänker ta en sovmorgon imorgon för att orka med skoldagen med feber, usch. Menmen vad gör man inte för redovisningar, förhör och en inlämning? Jo jag ska ge allt nu in i det sista. Kroppen har redan sagt ifrån men vafan jag måste.

Krya på mig, godnatt P&K

sjuk

Nu är jag sjuk igen, jippi. Har dock inte tid att vara sjuk så jag måste upp till skolan imorgon igen med feber och träna, dm får jag inte missa på lördag, så på söndag ligger jag säker döende eller nåt.

P&K

åååååååååh

Jag får panik på denna skola, nu har jag suttit här i snart två timmar å inte gjort ett skit. slutar om cp länge också, då ska jag hem å dö i sängen. Mår verkligen inte bra idag, hade det inte varit våran sista lektion med våran lärare så hade jag gått hem. pallar dock inte bli sjuk, för de har jag inte tid med. hungrig är jag också som ett svin!

segt

Sitter i skolan och har datakunskap, fattar absolut inget just nu. Det går för fort. Mår sjukt dåligt, känns som jag ska spy när som. Funderar på att gå hem, men ändå inte. Orkar inte få högre frånvaro än vad jag redan har. Fick reda på att jag får VG i slutbetyg i Folkhälsokunskap, skönt! Nej nu ska jag nog försöka fatta lite, eller bara lägga mig å vila på bänken.

P&K

snö

Nu får jag panik, igår snöade det lite men det var inget speciellt. i morse när jag vaknade tittade jag ut och ser att det är snö igen! vafan, det var vår häromdagen.! fram med vinterjackan igen, jag får ångest.! ge mig bara våååååååår!

nej nu ska jag fortsätta min frukost för att sedan gå till bussen.

P&K

åh

Jag och Adam hade ett konsigt samtal idag, nämligen små söta djur. Han tyckte aporna var sötast och självklart blev jag en,. hahah håller inte riktigt med att de är så söta. Sen hitta jag en sjukt söt bild på en panda, men sen titta jag vidare och insåg att denna bild slog allt. Det blev vi.


godnatt

Håret blev bra, inte sån stor skillnad eftersom jag bara tog topparna å färgade utväxten. Men nu har jag tittat runt på tatueringar, skoj :) dock har min fot somnat så jag kan inte gå. menmen ny dag imorgon.

Puss och godnatt!

klipp

Nu ska jag slänga i mig lite mat sen hoppa in i duschen för att sedan gå till min frisör Jenny som ska fixa till mitt risiga hår. Sen på fredag ska jag åka och köpa hårförlängning, asbra!

P&K, jag saknar dig a.

ingen rubrik

hej, kom precis hem från skolan. Det gick bra idag eller aa helt slut körd efter gympan. Dock skönt. Fick tillbaka det provet också och fick VG är faktiskt nöjd eftersom det var en i våran klas som fick MVG-, så klagar inte. Däremot gick naturkunskapet åt fan. Fick IG på det, blev inte förvånad. Nu sitter jag och kollar på Step up, det är en sjukt bra dans film.

Angående ett tidigare inlägg som hette "vad ska man tro", så har det blivit ett litet missförstånd mellan mig och den personen. Hade ett litet bråk idag, fast ibland behöver man bråk för att det ska bli bra igen, dock tror jag aldrig det blir som vanligt, men thats life. Inte direkt löst heller.

Imorgon är det onsdag igen, vad tiden går fort? eller är det bara jag som tycker det? Nu måste jag iallfall sätta mig ner och plugga lite. Känns som att jag måste jobba på mina betyg, har ingen lust för fem öre. Är så äckligt skoltrött så vet inte vart jag ska ta vägen. Informationen går in i huvudet men går ut lika fort igen. Jag tror inte jag lärt mig något nytt idag?, jag måste skärpa mig, fy!

P&K

godmorgon

Tisdag idag igen, vad fort det går. Är på bra humör idag, eller på värsta mys humöret. haha. Gick upp sjukt tidigt idag, varför? har varit klar i en halvtimma nu, haha. Idag ska jag klippa mig, fast bara topparna. Och färga om håret. Denna sommar tänker jag dock vara brunhårig, får se hur de går.  Har inte så mycket mer att skriva,

P&K

trött

Gick en sjukt lång promenad idag, lägger in bilder imorgon. Nu sitter jag här och äter en toast sen ska jag faktiskt sova. Är så sjukt trött, den senaste tiden har jag somnat mellan 21.00-22.00 vet ej varför? Tänkte bara säga godnatt, vi hörs imorgon!

P&K

vad ska man tro?

Kom på en sak precis. I fredags grät du när jag sa hejdå och sa att du saknade mig. Att du var lessen för att vi inte längre sågs. Du var full. Var det alkoholen som prata? eller menade du det du sa? Jag bryr mig faktiskt inte, förlåt att jag säger det. MEN om du var så lessen som du va då, varför hör du då inte av dig? Jag hör inte heller av mig, det vet jag. Men varför ska jag svansa? Du om någon vet att jag absolut inte är en sån människa. Det jag vill säga är bara jag ger upp!

Du vet säkert vem du är,

P&K


sådär

Allt har varit perfekt idag nästan, förutom vädret. I svenskan var jag duktig och skrev en hel sida på datan om en bok vi "läst". Jag tog ut info från nätet. jaja. Sen hade vi lunch och gick till matsalen för det var makaroner å köttbullar, mums! Sen åkte jag och gjorde det där jävla testet. Det gick bra får se nu om jag kan tatuera mig eller iinte, de ska sitta kvar tills imorgon. håller tummarna. Solade hann jag också med, och nu har jag precis ätit middag.

Ikväll ska jag ha myskväll med mig själv i mitt rum som nästan är klart, ska tända alla ljus och bara ta det lugnt. Imorgon är det den värsta dagen på hela veckan i skolan, hatar tisdagar. För det första hinner vi inte äta lunch för gympan slutar 50 min innan vi börjar igen och då ska vi hinna duscha, sminka och alla tjejsaker. Man hinner inte,! Eftersom vi har iv sista lektionen så tror jag att jag går hem, inte bra. Mamma blir dock argast för hon gillar inte att jag skolkar från den lektionen 2gånger i veckan.

Thats it.

P&K

Måndag 7/4

Godmorgon, skönt med sovmorgon på måndagar så man är pigg. Nu sitter jag här och äter frukost. Dagens planer är att åka till skolan vid åtta sedan har vi en lektion och sen två timmars lunch då ska jag åka och göra tatueringstestet, när jag ändå har lång lunch. Sen har vi engelska i typ en timma sen slutar jag två. ;) då blir det sola i abra, en perfekt dag. Sen ikväll är det Anna phil. Nu börjar jag nästan älska måndagar!

P&K

ett sista förlåt.

Idag är det exakt tre månader tills vi drar till Rhodos!


Skavsår

Jag tänkte bara säga att det är synd om Linda, jag tvingade ut henne på en promenad idag när hon hade världens skavsår. Det är det värsta som finns men hon fick ångest när jag var ute själv så då följde hon med. TACK SIS!
Lider med dig, du såg förjävlig ut när du gick :) haha förlåt men det är sant. Och imorgon tvingar jag med mig henne och solar jag är ganska elak ibland, men är oftast snäll, eller?

Puss och godnatt, sovgott och dröm sött!

lycklig

Det förra blev inte mitt sista inlägg men jag måste berätta en sak,! På träningen idag blev jag så lycklig, vi fick all info om uppvisningstiderna i maj 23&24/5 hittar ni mig i Erskinsalen på ekerö! På fredagen är jag där från fem till halv tio? sen på lördag från halv två till 5?. Ungefär då. Men nu ska jag komma till sak, vi satt och gick igenom träningstiderna i Erskinsalen, typ hela dagen den 17:e eller nåt. Från 14.00 till 18.00. Men där imellan har en kille sin träningstid med hans små killar. Den killen tänker jag inte nämna namnet på, han är sjukt snygg och vi hade våran grej förra året. Jag är helt överlycklig, han är sjukt snygg. Han är runt 20 så det är nice. Nej jag är inte kär men jag är glad, har inte träffat honom på ett år i maj. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHH den ända som just nu förstår hur glad jag är, är Alexandra. Hon såg hur vi "flirta" förra året. Eller hon sa det åt mig att vi gjorde det. haha. jaja ni förstår säkert inget men det gör hon och jag thats it.

P&K


?

Det var sjukt skönt att promenera, blev en sväng. Nu sitter jag här och har precis duschat och satt på mig träningskläder ska iväg å träna strax, måste möta upp alex först. sen blir de hård träning, så detta blir nog mitt sista inlägg för idag.

P&K


promenad

Nu tänkte jag ta ekerö runt en sväng, skönt med promenad. Blir dock själv fast det kan vara skönt ibland också!

P&K

söndag

Nu är denna ångest söndag igång igen, just nu sitter jag och äter en Yoghurt till frukost. Ska fixa det sista i mitt rum efter det. Sen tänkte jag fixa mig lite för att sedan gå ut på en promenad, funderar på att ta en 2 timmers runda? Sen är det nog tid att gå till träningen, vi har dm nästa helg så måste ge gärnet. Träning till 21.30 sen blir det dusch och krypa ner i sängen.

P&K

.

Idag har jag ´bara legat hos madde och kollat på tv och haft myspys i mjukiskläder, det får man ha ibland. Åkte sedan hem för att fortsätta i mitt rum, det börjar bli fint nu, har satt upp tavlor å hyllor och skruvat ihop en byro. Blev fint :)

P&K


Lördag

Igår hade jag sjukt roligt, tänker inte berätta så mycket om gårdagen. Saker bör inte nämnas och vissa vill nog inte ens bli nämnda. Vi var iallafall hos matte i gustava, där va det några stycken och alla var skit fulla. Några brudar där också de va 92:or och dom är verkligen SJUKT små, så små var absolut inte vi när vi gick i nian. jaja de sprang runt å spydde å jag vet inte vad. Fjortisar rent ut sagt, fula var de också.
Drog till erika sen i brunna å chilla sen gick jag hem och var hemma vid tre, sen somnade jag så skönt.!

Ikväll har jag ingen aning vad jag ska göra, är sjukt bakis men orkar inte ligga hemma heller. Ska slänga i mig lite mat strax så då blir jag nog piggare.

P&K

.

Nu ska jag skutta in i duschen för att sedan bege mig ut. Hörs imorgon igen.!


P&K

haha

Så här kul kan man ha på en mattelektion! det är inga riktiga solglasögon!



En otrolig osnygg bild dock!



stängt

Såklart, jag lyckades få med mig både alex och bea efterskolan för att göra mitt tatuerings test, men när vi väl kommer dit är det på utbildning och kommer tillbaka på måndag, så jäva typiskt. Jag blir arg. Jag skulle även boka tid så jag kan göra den innan sommaren. Får den som en 18 års pressent. Får gå dit på måndag igen.

Idag kom vi även fram till att vi ska på kryssning i maj på lovet. Eller lov å lov det är några dagar ledigt så då passar vi på,! wiiie! Tog även ett kontoutdrag idag, och det gjorde mig faktiskt väldigt glad, hade mycket mer än vad jag anade, får även lön i slutet av april så det blir as bra :),

Ikväll har jag inte en aning om vad som händer, nu väntar jag bara på att fia kommer hem så går vi en sväng runt ekerö.

P&K

Fredag!

Idag är det fredag, så jävla skönt! Fast veckorna bara rusar förbi så det känns som fredag hela tiden. Fast det är bara bra om de går fort för då kommer jag närmare 18 snabbare. Nu sitter jag här och lyssnar på nrj och dricker ett glas juce. Vädret är tråkigt idag, ska man ta vårjackan eller vinterjackan?

P&K

Frisör

Jag ska klippa mig på tisdag, jag älskar att vara där så skönt när de pillar i håret. Eftersom jag sparar ut mitt hår så hatar jag också att gå dit. För när de börjar bli långt måste jag klippa av det igen. Färgen stannar blir inte blond denna sommar, förlåt vissa. Första sommaren på 17 år som jag kommer vara brunhårig. Får se hur de blir.

Jag har därför bestämt mig att köpa löshår att sätta i, det kommer bli kanon snyggt. Bea som är bra på det får hjälpa mig med den skiten, jag vet inget. Bara att jag ska ha det, och sen att frida får klippa till det. Mitt mål har alltid varit att ha håret till under brösten. Det kan ha sina nackdelar men de brukar lösa sig. Det bästa med de är att man kan välja när man vill ha långt hår, tex till fest osv. Så det ska jag införskaffa dock är de svindyrt menmen.

Imorgon måste jag även förbli "lena studio" för att göra ett tatuering test, för de som inte vet är jag allergisk mot nästan allt. så därför måste jag testa mig så jag så jag tål färgen. Så drar med mig camilla eller alex dit, toppen!

Nu börjar spårlöst på trean så det ska jag kolla på, ska ta ett glas mjölk och göra poppcorn :)

P&K

I miss it



Köpenhamn 2008, saknar det.

Ig, varningar

Ig varningarna skulle sättas första april, ser dock inte fram emot att få reda på dom, vet redan vilka ämnen jag har i och det gör saken inte bättre att jag får ut de på papper. 

Föreläsning

I onsdags var vi på en föreläsning som handlade om integrativ medicin som kunskapskälla till sjukvården. Den var från 09.00 till 11.30. Det var faktist intressant. Fast det var väldigt konsiga ord som man inte fattade, men det gick ändå. Det var mest för de som nästan var klara sjuksköterskor men vi fick smita in och lyssna också. Jag vill bara ta studenten nu och slippa skolfan, så mycket roligare att jobba. Studenten 2009 ge mig!

3/4

Dagarna går framåt nu är det inte alls långt kvar till min 18 års dag! Då blir det middag hos mig sen utgång. Idag tog jag sovis så skönt, så nu börjar jag tio. Slutar dock 16.10. Ska gå en promenad med fia ikväll,:) nej nu måste jag gå och sminka mig hörs senare.

P&K

-

Så var denna dag över, vi började dock inte med psykologin idag. för vi satt på en föreläsning mellan 9-11.30. Det var ganska intressant. Två professorer som stod och prata. Det var för SSK:or, (sjuksköterskor), eftersom vi är USK:or (undersköterskor) när vi går ut trean så var det lärorikt för oss också. Naturkunskapen gick sämst, får inte ens G tror jag. de sög. aja thats life. Solade även idag med alex, skönt. Nu sitter jag här och väntar på att mor min ska komma hem och laga mat åt mig.

P&K

godmorgon

Idag  är det onsdag, vilket betyder att jag har mina lektioner på sophiahemmet idag. Börjar även läsa psykologi B idag, ska bli kul. Vädret idag är tråkigt. Har även Naturkunskaps prov idag, går nog sådär. Är fakiskt pigg idag. Var ute och träffa jocke å micke.

nu ska jag fixa de sista innan jag går,

P&K

första april

Idag är det som alla vet första april. Jag har tyvärr inte lurat någon än... Är så sjukt dålig på att lura folk. Jag och fia brukar lura varandra men kom inte på något iår. På naturkunskapen idag satt vi tjejer och kom på dåliga april skämt som folk drog till sina pojkvänner. Vilket som vanligt blev, : Älskling jag måste berätta en sak. Han: Jasså vadå? Hon : jag är gravid. Han: ojdå, jag ringer dig snart. Hon: APRIL APRIL. Han: kul. Det är det sämsta april skämtet någonsin. Alice hade nog ändå den bästa till sin pojkvänn. Alice : Älskling jag har funderat på det här länge och har kommit fram till att jag är lesbisk. Niko: betyder det trekant? hur dum är inte han på en skala? haha.

P&K

Vår

Idag har det varit en underbar dag, vädret är perfekt. Tänk om det kunde forsätta vara såhär nu,! Vi satt ute i solen och åt lunch idag, bara det säger sitt.! mys mys. Fast vädret gjorde dock så att jag strunta i sista lektionen och åkte hem till Linda och satt ute i solen och drack kaffe. Helt underbart inte ens jacka behöver man.

Ikväll måste jag plugga har prov imorgon, det går nog sådär. Hoppas på ett G. Fast fick precis reda på att Micke kanske ska ut till ekerö så kanske ska försöka övertala honom på en promis?

P&K

-

Jag har inga kommentarer om lördagskvällen!

RSS 2.0