körskolan

Nu måste jag gå till bussen för att ha körskola... kan jag bara få de där jävla körkortet nu har gått för lång tid nu asså.. menmen snart är de nog mitt! :)



lalal sen ska jag åka å jobba..

 

P&K


I love it




Mitt hår blev så snyggt, jag älskar det!

 


grattis

Grattis på födelsedagen älskade pojkvän! :)




Jag älskar dig.


hejdå blond

Nu ska jag gå till frissan & bli brunhårig. underbart I love it! Jag passar bra i både blont å brunt och det är inte så många som gör faktiskt. :)


 eller

 

Båda bilderna är dock gamla men det är ändå jag som brunett å blondin... jag vet faktiskt inte vad jag tycker e snyggast.

P&K


baka

Nu när jag är sjuk kan jag passa på att baka, :D måste gå till konsum först å handla lite ägg osv blir nog mummaaaaa :D


P&K

.

nu är hösten här, fyfan vad tråkigt... man bara jobbar å jobbar å de blir mörkar å mörkare... jaja. Snart färgar jag håret brunt så jävla nice!!


P&K

<3

Jag måste nog vara världens lyckligaste just nu...


ingen rubrik

´jag har inget att säga, bara typ hej eller så. jag mår bra hoppas ni också gör det. Nu är jag ledig tills på tisdag. UNDERBART! har typ planer för alla dagar ändå men ändå.. jaja nu ska jag göra nåt.


P&K


jobb

godmorgon alla söta. : )

idag är en såndär morgon när jag inte blir pigg, känner mig bara trött trött trött.. men jag slutar två så det lär gå fort :D jippi!!!

P&K

ett år

Idag när jag och Bea var ute så kom jag på att det är ett år sen jag opererade mig. det var igår, så idag var det ett år sen jag kom hem igen. Drågad och rolig. haha. Det var nog värt operationen ändå, fast jag vet inte om jag skulle rekomendera det... jag åt 14 roliga piller varje dag i olika färger och formet. Man blev rolig kan man säga hahah.

 

 

Mitt rum var ialla fall fint :)

 

P&K


RSS 2.0