-

Idag börjar det. eller iallafall lite granna så får man ta det med tiden som kommer å går. nu jävlar

:)

Måndag morgon igen, tänk vad fort tiden går... Ska till banken idag och sedan luncha med alexandra för att senare åka och jobba tillsammans. : ) min fina F har kom även med en otroligt fin överraskning igår. : ) får se hur de blir med den..


Nu måste jag göra något innan jag åker.

P&K

trött,seg,död etc

Jag mår sämst... Var ute igår och drack öl med min bästa vän i solna. Idag är jag död tror jag blev drogad igår eller nåt. Tur att man har världens bästa pojkvän som har tagit hand om mig idag med frukost på sängen etc. : ) de e mysigt... : )



13 April 2009 <3

länge sen

Oj jag ser att de var länge sen jag skrev något.. har fortfarande inte något skoj att berätta.. eller fick svinvaccinet i måndags och har väl inte mått så bra efter den.. men nu e jag typ helt bra... nästan.. sen bara jobbar å jobbar jag. För mkt typ.. menmen över 100 procent blir de denna månad.. men bra med pengar.


P&K

sol sol sol

Jag vill åka bort, till sol och bad. Men de går inte pga jobbet... Tar jag ut semester under vintern så har jag ju mkt mindre kvar till sommaren.. bläää de här med att vara vuxen är inte alltid lätt...

SM- guld

Aik tog hem sm guldet idag. har inte så mkt att säga om det.. Har ialla fall en glad pojkvän just nu... hahah.

RSS 2.0