Lördag

Jag säger bara: jag ska spåra!


-

Kom precis hem efter en promenad, mötte upp madde satt och snackade lite. Såg att adam och några spela fotboll så vi gick dit. Där var alex,adam,micke och ante. Hade inte träffat dem på skit länge. Adam har jag nog inte varit med sen vi va i sälen, tröttnade nog på varandra där? haha. ´nejdå.

Nu sitter jag här i mitt fina rum, har dock bara möblerat om tavlor och hyllor får jag ta en annan dag, vet inte om jag vill ha det såhär men får pröva någon natt och se hur de känns.

P&k

göra om

Att göra om i mitt rum är inte det lättaste, eftersom mycket ska kastas så måste jag ta bort saker. Jag och slänga saker går inte ihop, jag kan inte slänga saker. Mamma har dock tvingat mig att kasta saker, mamma är såhär : Släng denna den har du inte använt på två år, Jag: men den kanske kan komma tillnytta.! :)

Nu ska jag fortsätta har fått i mig lite mat så nu är det bara att fortsätta.

P&K

Farmor

Min faster ringde nyss, farmor har åkt in på sjukhus igen.. Orkar verkligen inte igen. Känner inte för att åka och hälsa på, har inte den orken att se henne ligga där. Om du skulle dö skulle jag inte gå ut längre. Jag skulle bosätta mig på mitt rum.


P&K

godmorgon

Förlåt för igår, skrev inte mycket. Men hann faktiskt inte. Efter jobbet åkte jag till solna för att sola och kolla på ett par skor. Det var helt sjukt för stl 37 var för stora och 36 var för små. Vilka tar man? Jag hoppade dock över skona. Pappa kom och hämta oss för att sedan åka till Ikea, det var inte alls mycket folk. Tur att vi inte åkte idag, löning + lördag + Ikea = miljoner människor. Fick med mig lite saker hem från Ikea så ska börja fixa idag, måste bara plugga lite först. Var hemma vid halv åtta fick då ställa mig och laga mat för Lets dance började åtta. Hann precis klart med maten sen var det att sätta sig i soffan och äta. Tina vann,! Det var bra fast båda var lika mycket värda att vinna. Sedan somnade jag, var sjukt trött. Så nu sitter jag här och är pigg. Matte hade fest men det orkade jag inte ens tänka på att vara där, haha. Ikväll blir det dock fest så får ta igen mig där :)


P&K

IKEA

Pappa var tvungen att jobba imorgon, så därför åker vi till Ikea idag istället,! WOHO jag är helt överlycklig jag älskar verkligen Ikea kan gå där en hel dag. Så efter jobbet åker jag och mamma till solna och solar och kollar lite, sedan kommer pappa och hämtar oss när han slutar. Jag ska köpa upp hela Ikea, nej men hyllor, tavlor, ramar, sängbord osv. Det kommer bli skit snyggt!

P&K

Fredag

FREDAG!, idag är det fredag och jag är på toppen humör och solen skiner. Blir det bättre? Vaknade kvart i sex i morse kollar på mobilen och ser att jag fått ett sms, det smset har gjort hela min dag idag. Ur gulligt. Kunde inte sluta le. Efter jobbet ska jag åka och sola, sen ikväll ska jag bara vara hemma hade jag tänkt. Om ingen kommer med en dunder fest såklart.

P&K

Efterlyst

Nu har jag pluggat jättemycket har blivit duktig, Naturkunskap är inte så tråkigt som jag skrev i ett tidigare inlägg. Jag gillar det, satt två timmar igår och en timma idag. YES. det är riktigt skoj. Ser fram emot att läsa vidare.

Jag kom precis ut ur duschen så nu ska jag sätta mig och kolla på efterlyst med mamma, sedan är det tid att sova. Fredag imorgon, så sköööönt.!

Godnatt, P&K

Kläder,

Idag fick jag mina kläder som jag beställde på internet förra veckan. Allt kom förutom min bikini.

Det första är en vit tröja som har guld grejs på över brösten. Det är även som något "över" så de blir som två tröjer, as ballt på. Det andra är ett brunt halterneck linne med en liten guld grej på. Det tredje är en rosa "vanlig" skön sommarklänning att springa runt med, ävenden är halterneck. Det fjärde är ett "orange" halterneck linne de också. Det fjärde och sista är en rosa vanlig kort armad. Den har dock en väldigt speciell urringning och över bröstet.




P&K




Skillnad?

Här är en bild på maddes hand och min, lite skillnad? nu kommer madde bli sur på mig, men de gör inget! :)



jobbet

Kom hem för en timma sen från jobbet, alla papper gör mig galen. Papper överallt. Skönt att det är sista dagen imorgon, slutar tidigt på fredagar redan klockan tre.! Ska åka och sola efter jobbet, börjar bli ganska brun nu.




Två bilder på hur fint mitt rum är när det är papper överallt. Sedan har solen varit framme hela dagen, super mysigt!

P&K

godmorgon

Förlåt för att jag ej skrev igår kväll, men var helt slut efter jobbet. Kom hem vid fem och satte mig för att plugga till mitt Naturkunskap prov i två timmar. Sen halv åtta började sjukhuset, sen var det "so you think you can dance" till nio. Sen var jag helt död så gick och tog bort sminket och kröp ner i sängen och började kolla på " den där Mary" somnade runt kvart i tio, jätteskönt! 

Det är en strålande dag idag och jag är på toppen humör. Vet inte riktigt varför men har varit det på sistone. Mamma brukar dock säga att jag är grinig men det är jag egentligen inte! :), Nu sitter jag här bland mina papper och har fönstret öppet och solen verkligen tar på kroppen. Musiken är även på, rixfm just nu men det blir nrj efter tio. Om två timmar är det lunch, känns långt kvar men det går nog fort. Ska ner i arkivet efter lunch och städa undan.

P&K

promenad

Vi tog verkligen en lång promenad igår, från åtta till tio. Skönt att få prata ut om allt och inget. Gustav en kille från våran gamla klass var även med ett tag, kul att se honom också eftersom han har flyttat och går i skolan i Malung. Vi gick istort sätt runt halva ekerö. Den sista kvarten var även emma och maria med ute och gick. Jag som skulle komma isäng klockan tio gick inte så bra, men somnade vid elva så det var okej. Började kolla på en sjukt bra film på fyran men hann inte se klart för jag somnade, måste ladda ner!.

Slänger in massa kort när jag kommer hem.

P&K

En månad

Idag är det exakt en månad kvar tills jag fyller 18!


Skön dag

Nu är jag helt slut.! Då menar jag slut. Tog som sagt en sovis i morse sen vid ett åkte hoppade vi på bussen för att åka och sola, jätteskönt verkligen. Njöt i tjugo minuter. Efter det mötte vi upp Madde i bromma för att sedan åka till Kista. Kom precis hem därifrån nu, blev en heldag med mat och shopping. Handla lite mysiga kläder, slänger upp en bild senare.

Ikväll ska jag gå en promenad med Ruben som är hemma igen, det är även so you think you can dance om 50 minuter som jag måste se. Sen ska jag försöka vara i säng till tio eftersom jag ska jobba imorgon. Men hoppas veckan går fort för på lördag är det party, där kommer det hända saker kan jag lova.

P&K

godmorgon

Tog sovis idag, så skönt. Har inte sovit längre än till halv tio under påsk. Så att sova till 11 i morse va underbart. Jag har suttit och kollat runt på IKEA, för jag ska nämligen göra om i mitt rum, vill måla om köpa nya hyllor, tavlor osv. Fast måla orkar jag nog inte så det får jag skippa. Men nya saker ska investeras, och det är snarast. Jag och mamma hade en lite idé igår kväll hur det ska vara, blir nog bra. Fast det jobbiga är att jag har tre dörrar i mitt rum så man kan inte ställa för dem, vilket jag vill. Det är inte direkt så att när man kommer in mitt i natten så ska man behöva klättra över sängen.. Har redan köpt en tavla som jag hittade i en affär uppe i Järvsö, den är super mysig!

 hit måste jag en dag och plocka på mig saker,


Nej nu ska jag klä på mig för att sedan åka och sola lite,

P&K


godkväll

Denna kväll har varit en såndär perfekt myskväll, tog en kort promenad hem till Linda där även jocke och alex var, kul att träffa dem igen var länge sen nu. Vi satt mest och kollade på tv och pratade lite allmänt. Kul att träffa Linda igen också. kom faktiskt precis hem därifrån och på hem vägen så fick jocke hålla mig sällis i telefonen, men inte nog med de när jag nästan var hemma så ser jag tre rådjur stå där. Vi har tre stycken som brukar trava runt i mitt område även gå runt på tomten. Jag har alltid ogillat dem, men på sistone har vi blivit kompisar så vi kan vara nära varandra, så idag fick jag be dem flytta på sig så jag också kunde gå på stigen. Vi lösa det så jag kunde gå hem :),

Fick även ett skumt sms ikväll, vet inte dock inte vem det var. Tror att adam var full och gav de till sin kompis, haha. Det var inte så roligt för man förstod inte så mkt för det var nog inte direkt nyktra.

Nej nu ska jag prata lite med "mannen i mitt liv" för att sedan krypa ner i sängen och sätta på en film!


P&K


Sälen 2007/2008

Ta mig tillbaka!,



Bilderna säger sitt, madde & jag på sista!

<3


Spanien 2008

Jag saknar det, 3/1-10/1!



Ge mig sommar och sol!

hemma,

Nu är jag hemma igen, det är riktigt skönt. Har precis kommit ut ur duschen så nu är man pigg igen. Ska slänga i mig lite mat sedan ut och möta upp madde, det var mycket snö här hemma också. usch. Imorgon ska jag ha mysdag med Linda. Först sola, äta å mysa :) toppen!

P&K

mysigt

Nu sitter jag här och är rosig om kinderna, har varit ute på isen och pimplat, grillat korv och åkt snöscooter. Det är väldigt kallt men det är mysigt, man får sätta på sig massa kläder så det ser ut som man gått upp 20 kilo på två minuter, haha. Johan var otroligt snäll mot mig igår så nu har jag fått en dubbelhaka som är blå. tack.! Vi spela kort och vi börja göra nåt så jag åkte ner på golvet å ramla rakt på hakan, AJ. Gjorde skit ont så idag är det synd om mig. Imorgon åker vi hem, woho :) ser dock inte fram emot att sitta i bilen fem timmar.

P&K

Järvsö

Nu är jag här uppe, skit mkt snö usch. Fast det är ändå ganska mysigt. Saknar dock alla hemma. Kommer hem på måndag igen. Har inte så mkt att säga idag har vi varit ute och lekt i snön sen bara degat å spelat kort och druckigt. Imorgon ska vi nog ut en sväng, jag funderar på att ta en lång promenad. Nu är det dock 12 minusgrader så inte så lockade att gå ut. Nu ska jag slänga mig i soffan och kolla på film med släkten, ganska mysigt!

P&K

Ja må han leva

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN

 ADAM! <3


torsdag

Otroligt skönt att vara ledig idag, nu ska jag packa ner det sista sen åker jag iväg och solar en sväng innan pappa kommer hem och hämtar upp mig och mamma. Ska bli otroligt skönt att komma iväg. Kommer hem på måndag igen, Sen är det bara back to work, jag orkar inte jobba. Men som jag sagt tidigare pengarna går till något roligt så får stå ut med det.

P&K

film

Idag grät jag, det var verkligen länge sen jag gjorde det nu. Men dag blev det så. Fast inte pga att jag var lessen utan att jag kolla på film. Det var filmen "Vingar av glas", finner inga ord till den. Bra är den och börja böla gör man också.


nej nu ska jag slänga mig i sängen igen å titta på top model.


P&K


skola

Nu sitter jag på en tråkig datakunskapslektion, helt sämst. Vi spelade men våran lärare dampade så vi fick inte spela längre. Nästa lektion är naturkunskap, NEJ! jag får ångest den är nog 80 minuter lång. Redovisningen gick säkert bra, hoppas på ett bra betyg. Nej nu slutar denna lektion.

P&K

godmorgon

Idag är det sista dagen på denna vecka, skönt! Jag har gjort om mitt lilla schema på morgonen så nu är jag alltid klar 30 min innan bussen går, bra! Idag har vi en redovisning, går säkert bra. Skulle öva igårkväll gick väl sådär eftersom jag vaknade imorse av att lampan lös och jag höll i papprerna. Så trött var jag.

Idag händer inte så mycket slutar fyra, funderar på att säga hejdå till madde innan jag åker. Får se hur det blir med den saken. Nej nu ska jag gå och borsta tänderna å sånt skit innan  bussen går.

P&K

kläder

Nu har jag och mamma beställt massa kläder på internet, får nästan allt i slutet av mars, jippi! Dock kommer bikinin i slutet av maj, men hade inte tänkt att bada innan dess ändå. Har även hittat en ny mobil som ska bli min,! älskar att köpa saker till sommaren!


P&K

haha,

Adam säger:

jag är ledig imorn, kom och sov hos mig idag

Adam säger:

det får bli min födelsedags present av dig, fyller år på torsdag

Äsch/ åker på torsda säger:

haha din tönt du ska inte få ett skit innan jag också fyller 18.


sms

Sms kan tolkas fel och småsaker man säger blir lätt fel. Jag blev (hittar inte ordet) över ett litet sms där de stod "Godnatt", det är inte en stor grej, men för mig blev det en stor grej. Jag överreagerade nog enormt på detta sms. Så jag gjorde samma sak tillbaka i förrgår skrev jag "Godnatt!", det smset tog verkligen hårt på mig. Så om de ska vara godnatt sms så släng gärna in ett puss så ser det redan mycket bättre ut.

P&K

Onödigt

Idag när jag vaknade var det massvis med snö,! Några decimeter och de var kvar på träden. inte roligt fram med alla vinterkläder igen!

Skolan gick sjukt segt idag, satt på naturkunskapen och såg att klockan bara var 12 då fick jag ångest. Alla har varit på sjukt dåligt humör idag i klassen. På naturkunskapen skrek alla och var allmänt otrevliga. pga snön, mens? Nej hoppas det är bättre imorgon igen. Idag var jag dum, skolkade från webbdesignen för det är så otroligt tråkigt. Fast gjorde nytta av tiden jag hade tjänat in så åkte och solade med alex, det var enormt skönt.!

Ikväll ska jag plugga, igen. Blir trött på allt plugg. Har nog inte pluggat såhär mycket i hela mitt liv som jag gjort de här två veckorna. Mitt nya jag är på gång.! SKrivit ett arbeta jag ska maila in nu blev sju sidor,! sju sidor jag tror knappt det är sant.! men det är det.! Inget bra är det på tv ikväll heller, usch. hatar verkligen tisdagar!

Hade ett ganska onödigt samtal idag, det hela började med att jag ringde madde men hon svarade såklart inte, skickade då ett sms där de stod : " Du svarar aldrig när jag ringer längre?:'(". Det är faktiskt sant. Efter ¨någon timma ringde hon och sa att hon jobbat och inte kunnat svara. Okejokej de godtar jag. Vi hade absolut inget att säga varandra, vi satt väl i tio minuter och väntade på att någon skulle säga " men vi hörs senare, puss". Nej ingen sa det. Vi hade även ett annat onödigt samtal en dag där hon tog upp att jag alltid säger puss sist. För mig var det inget jag tänkt på men för henne var det en stor grej. Jag ska därför ändra mig och börja säga vi hörs senare puss!.


P&K


NEJ

detta blev resultatet av allt snö,
 
 och


P&K


snö

Mitt bland att pluggande kollar jag ut och ser att det snöar, det snöar inte lite utan det vräker ner! Jag blir galen på detta väder igår var det skit fint väder och vi satt ute i linnen och njöt av vårsolen. Nu snöar det. usch, det är nu man vill ta en sista minuten resa till ett varmt och soligt land.

På torsdag eller fredagmorgon åker jag bort, blir faktiskt skönt får se om mitt betende försvinner när jag kommer hem. Vi åker upp till min farbrors landställe i Järvsö. Dock får jag inte åka skidor pga min hand. Så jag får väl dega i soffan. Det ska bli skönt att komma bort. Hämta nya krafter igen.

nej nu måste jag plugga, ligger så sjukt efter sen jag var sjuk. Jag hatar skolan, kan man inte bara få ta studenten och börja jobba istället?

P&K


söndag,

uppvisningen gick galant. Handen sa dock ifrån lite senare gjorde ont. Har inte så mkt att säga mår inte bra idag. Gjorde inte det imorse heller, mitt huvud har fuckat ut på sistone, får se vad de leder till. Jag frågar saker jag inte borde fråga, tex vilken dag det är osv. Saker som var självklara förut. Jag hör saker som inte låter, ser saker som inte finns. Har ständig huvudvärk. Det är läskigt riktigt läskigt. Får ta reda på vad det är. Kanske är p-pillerna som talar för sig själv? någon som vet?

Nu ska jag plugga klart sen lägga mig i sängen och kolla på Wallander, och inte gå upp ur sängen fören i morgon bitti. Hade tänkt ringa jocke men han jobbar till kvart över tio så de gick ju  inte, ville snakka skit ju!

P&K

helg

Då var det helg igen, skönt redan tröttnat på skolan efter tre dagar eller två kan man säga. I fredags åkte jag till Linda och hälsade på, madde och sussie var med! även lindas mamma var där. vi gick ner å fika och Linda blev sur för hon inte fick röka.

Sen åkte vi till V-by hem till Pirre som hade fest. Det var roligt. fast min hand sa ifrån så de blev mindre roligt, de slutade iallafall med att jag åkte till N och sov. mys. Somnade vid fyra och vakna vid halv elva mindre mys. Åkte hem för att sedan möta upp bea i stan. Vi fikade och hade en jätte mysig dag tillsammans,. Eftersom jag inte mår bra pga av handen så beslöt jag mig för att vara hemma och kolla på melodifestivalen med familjen.

Imorgon ska jag ha grejs med dansen samling 11, usch! Kommer dock gå dåligt att dansa med handen, men får lösa det på något höger.

Godnatt,!

P&K

tur

Den var inte bryten som tur va, dock så har blodkärl spruckigt så det är en blödning i tummen, skit snyggt verkligen. Handen är just nu svullen och blålila. Måste ha ett stöd på handen/armen i någon vecka. Måste även hålla koll så blödningen inte tar över allt. Jag är verkligen handikappad det tar psykiskt på mig. Jag känner mig som 4 igen som behöver hjälp med allt, ta på mig kläder, knäppa jeans knappen, skära maten hjälpa mig med jackan. Jag har även inte kunnat skriva på datan. Sms är dock svårare. Eftersom jag är högerhänt så måste jag lära mig göra allt med vänster, det går inte så bra men jag lär mig. Att skriva va nog svårast så det har jag undvikigt ett tag.

Att hälsa på folk med vänster gick inte heller så bra, menmen. Om några veckor är det bra igen och jag slipper skyddet jag har. Av egen erfarenhet tror jag fortfarande det är en spricka eller något, eftersom det är en knöl som ej varit där förut den rör på sig och är uppdelad på två ställen. Får hålla koll på det annars åker jag in igen.

 så här snyggt blev de när jag skulle försöka skriva mitt namn, haha!

P&K

DUKTIG IDIOT

Jag borde få pris, för jag har nog brytit tummen, ska in nu och sätta mig i 8457845784 timmar på sjukan för att få röntga. JIPPI. AJAJAJAJAJAJJAjA så ont gör de.

P&K

Naturkunskap

Idag var första dagen i skolan, inte roligt. Eller skönt att träffa kompisarna igen och snacka skit,! Hade bara två lektioner började med ett prov gick faktiskt bra svara på alla frågor utom en och skrev nästan två a4 på mvg uppgiften, så vg är jag nog värd, eller? Sen hade vi naturkonskap, det måste nog vara det tråkigaste ämnet efter webbdesignen. Iallafall vi har prov efter påsk i/om ekologi, hej vad är det ens? Det går som det går. Sen har de tydligen börjat odla ärtor och bönor. Visst det är väl roligt men vad har jag för nytta av hur de växer i vatten, syra osv? Inte speciellt mycket när jag kommer att jobba inom vården som syrra. NEJTACK, det blir nog inte så bra betyg i det ämnet förlåt. Jag blev dock glad ett tag, när jag fick veta att det bara var en 50 poängskurs, men jag va väl glad i sisodär två sek när någon från klassen säger men Jenny vi har ju naturkunskap B också. Nej tänkte jag och insåg att jag måste lida ännu mera.

Ikväll ska jag äntligen få träffa madde, vi ska ta en fika och snacka skit. Har inte träffat henne på ett tag, :(

 här är då jag och madde, dock är året 2005 och jag var blond.

P&K

11/3

Hej,!

Inget speicellt har direkt hänt, mitt puzzel är nästan klart nu. Fan tagit tid de där, har dock fått hjälp av mamma och pappa. Blir skola imorgon, skriver ett prov sen åker jag till Linda i några timmar. Jag har förövrigt varit skit duktig idag, pluggat massvis!

På fredag är det party i v-by. blir nog skit roligt faktiskt,! Bara några dagar kvar, nej nu ska jag fortsätta med mitt puzzel ett tag, :)

P&K

godmorgon

Tisdag idag, solen börjar titta fram. Jag är hemma idag också men imorgon går jag till skolan har kort dag så det är lugnt börjar halv ett typ.Sen åker jag och hälsar på Linda en sväng. Idag måste jag plugga plugga plugga plugga, usch! Eftersom jag har prov imorgon så måste jag få minst G. men det borde gå bra. Jag funderar på om jag ska gå ut en sväng idag, jag har inte tagit så många steg på denna vecka så känner att jag måste börja gå igen så att mina ben inte lägger av när man är halvvägs till bussen imorgon.

Nej nu ska jag göra lite frukost, är hungrig, skönt när hungern kommer tillbaka igen dock smakar inget fortfarande men det kommer tillbaka det också.

Juste grattis till wille som fyller 20 år idag, hurra hurra hurra!

P&K

haha

namn: Jenny
vad drack du senast: vatten
vad gjorde du igår kväll: kolla på film
kan du gå ner i spagat: nästan, snart så.
vad ska du göra i kväll: sova?
vad ska du göra i morgon: jadu, va hemma och bli frisk
senaste inköp: skor,
senaste film: Wallander
vem sov du över hos senast: Jens,
vem sov över hos dig senast: oj, minns ej.
vem pussade du på senast: Niklas,
vad ska du göra nu: sova
vad ska du göra sen: sova
vem träffade du sist: Linda
vem skulle du vilja träffa nu: *pip*
sjunger du i duschen: nej
vem ringde dig senast: Linda
vem ringde du senast: mamma
hur länge sov du inatt: typ 12 timmar
vad gjorde du för tre timmar sen:  kolla på film
har du badat i år?: i badkar
tidsfördriv: träna, sova, promenad, umgås
vad heter du just nu på msn: äsch/ sjuuuk,
hur många syskon: nej, ensambarn
kär i någon just nu?: nej
känner du någon som heter likadant som dig?: ja,
morgontrött?: inte så farligt
när är du född?: 26 april 1990
var bor du?: ekerö, stockholm
nuvarande hårfärg?: jätte mörkt
riktiga hårfärg?: blond
ögonfärg?: blå/grön
humör just nu?: trött och glad
vad har du för parfym idag?: ingen
vill du ha barn?: jadå, snart
hur stort är ditt rum?: stort
har du tv/dator i ditt rum?: japp, både
piercingar?: naveln, näsan & öronen
tatuering?: nej men snart
brukade du vara osminkad i skolan?: I grundskolan ganska ofta, men aldrig i gymnasiet.
skostorlek: 36/37/38

onödigt

Har absolut inget att skriva, men det blev inge baka. Blev puzzel i stället å tråka ut jocke lite också. :D Jag har hittat en ny mobil den är lila! as ball. måste ha! Skola blir det på onsdag, ÄNTLIGEN! som jag kommer skutta till skolan på onsdag, börjar dock inte förens ett.
Nej nu ska jag lägga mig på soffan och kolla på Anna phil, YES! Ta och ringa linda också, hon opererades idag, men allt gick toppen. Spana in där också: Lindasw.blogg.se

P&K

baka?

Nej nu ska jag ta tag i detta, jag ska baka. men vad? jag bakar alltid men jag äter aldrig, haha bara står där tills man måste kasta den, nödvändigt? inte så. Fast jag tror inte vi har ägg så då kan jag inte baka. Jag måste även plugga men det är så tråkigt så det väntar jag med så länge jag kan. Jag ska nog fortsätta med mitt puzzel :), sen får nog jag ringa å bomba jocke lite tror jag. Det blir bra :)

P&K

en vecka

Nej nu ger jag upp, imorgon går jag till skolan ändå. Jag struntar i om jag har feber för jag ska dit. Fan jag har ju lov sen eller går bara måndag tisdag onsdag. vad ska man göra nu? plugga? lägga klart puzzelet?, tv? film? ringa å störa någon? nej jag får hitta på något innan detta går över styr. Det regnar och blåser ute, jippi or not!


Krya på mig,

P&K

puzzel

Jag har så tråkigt så jag börjat med puzzel, jocke skratta. Jag skäms.! Vad ska man göra? Jocke har problem, aj då. "tjejen" var dum. Men det är nog lungt nu. Jag saknar honom, men han är bäst. Jag gör ett inlägg om honom senare. Han är nog världens bästa killkompis. Ful dialekt, men det är okej.!

<3, godnatt!

P&K


sjuk

Imorgon är det en vecka sen, varför jag?! är det för jag slutat röka?! vem har smittat mig? Jag har inget mer att säga, är som död. Lika blek som vit målarfärg. Imorgon blir jag hemma själv, mamma och pappa jobbar, :( vad ska jag hitta på då?! sova?! Blir nog ingen skola för min del på tisdag heller. Roligt, jag dör. Jag får inte heller åka och hälsa på Linda på sjukhuset för om jag är sjuk så kan jag smitta henne å de får jag inte. För annars kunde jag fördriva några timmar där.

Juste jag har blivit kär...igen.... i en låt.... :( som man säger: då är du iallafall kär i nått. sant sant.

Nej nu går jag och min feber och lägger oss på soffan och gjor på film, juste jag reser bort ett tag snart, såååååååååå skönt!

Krya på mig, & Joacim Lindqvist är bäst!

P&K


Juste!

JAG HAR SLUTAT RÖKA! har rökt två cigg på en vecka å den senaste var i onsdags.! inget mer röka för mig! jag är så jävla bra!





revben

Jag tror det är så illa att jag hostat sönder ett revben, typiskt mig. Nej nu ger jag upp. Kan inte gå till skolan förens mitten eller slutet av nästa vecka. Snart lägger jag in mig på hem,

Jag hatar detta, måste roppa på mamma för att jag ska komma upp för trappen för de gör ont. eller så att jag inte svimmar. hej jag är snart 18 år men klarar inte av att gå upp för en trappa själv, normalt?

P&K

läkaren

Det värsta som finns är att sitta hos läkaren, det tar alltid en sån jävla tid när man ska vänta på alla provsvar. Först fick jag komma in till en läkare sen tog hon prover sen fick jag provet å en lapp som jag sedan skulle lämna till en annan nisse. Han kunde inte svenska så det gjorde saken ännu jobbigare, men efter ett stick i fingret fick jag gå ut å vänta igen. Alla dessa barn som är sjuka och springer omkring, de räcker att man sitter där med nästan 40 graders feber och tror man ska dö. nej då ska de grina å springa runt.

Provsvaren visade inget speicellt "ett virus" som alla säger. Men ni har fel.! Man brukar ha feber i några dagar sen går det över. Jag har pendlat mellan 37-40 grader i en vecka nu. normalt ligger jag på 36,6. Kom tillbaka på måndag/tisdag om du fortfarande har feber. Ja det kommer jag göra för de kommer fan inte gå över. Jag kommer inte kunna gå till skolan heller, jag kommer alltså dö i mitt eget hem. TACK!

Krya på mig,

P&K

fredag,

Fortfarande sjuk, jag vaknar upp imorse och mår sämst. tror nästan att jag är döende. Går in på toan och känner att jag ska svimma sätter mig ner på golvet, mamma kommer in och frågar om hon ska va hemma med mig idag, jag börjar gråta av att jag är rädd. Men hon stannar hemma. Väl klar med mina svimmningar går jag in och tar febern 40 grader visar den, JIPPI precis vad jag behövde. Måste nog till läkaren snart inte så bra att gå med feber så många dagar,

Nej nu ska jag fortsätta kolla på filmen som jag satt på.

Krya på mig,

P&K

sant

"om du just nu ligger ensam med honom i sängen, har det alltid varit någon innan dig och det kommer alltid vara någon efter dig, och vad han säger så kan du lika gärna inse att han har sagt samma sak till hon som låg på samma plats som du gör nu. Inse det och saknaden kan bli mindre. Hur bra du är och hur snäll du är kommer det alltid vara någon som är bättre och någon som är sämre än vad du är. För han kommer alltid att säga att du är vackrast och att du är den enda, för tillfället så ljuger han inte men för stunden vill man inte ha ett löfte. Han kommer alltid att säga det du vill höra, sant eller inte sant så faller du för det. Glöm aldrig att han spelar ett spel. spela med om du vill, men satsa aldrig allt, för det kommer han aldrig att göra."


torsdag.

Godmorgon vaknade nyss sovit 13 timmar inatt, eller lite längre nästan 14. Man orkar inte göra något annat när man är sjuk. Skulle till skolan idag men har fått hög febre så får inte gå utanför dörren. Någon som har bil som vill köra mig till skolan?! Imorgon är det fredag, blir nog en inne sittar helg denna helg, tyvärr. får inte träna heller så de sög. jaja får krypa ner i sängen igen tills mamma kommer hem vid fem.

Krya på mig,

P&K

sms

Jag fick ett väldigt konstigt sms nyss, där det stod: " ska sova hos mormor inatt med ett sånt där fint nattlinne, kom bara att tänka på när vi  sov här då, haha <3", ja må va söt är hon.

Jag saknar dig bajs mycket,! <3

sämre

Detta är helt sjukt, jag gick och la mig för att vila vid halv fyra, somnar. Mamma väcker mig runt sex så jag går upp och sätter mig vid datan. Börjar sedan frysa som om det var 10 minus grader här hemma. Inser att jag blivit dunder förkyld också. verkligen vad jag behövde, tack. Nej inge skola och träning imorgon inte, tack.  Men smarta jag måste ändå till skolan för att hämta böcker har prov nästa vecka så måste åka in till fridhemsplan för att sedan åka hem igen, jippi.

Nu ska jag försöka äta lite mat, sen får mamma ta hand om mig som om jag vore fem igen, det är det bästa jag vet. Men jag har inte tid att vara sjuk, har lov om två veckor nu eftersom jag missat ena. Jag som skulle ta tag i mig själv och börja plugga, bra jenny de gick bra.

Krya på mig,
P&K

jobb,

Hej, är fortfarande sjuk, usch. Gick bra på mötet idag faktiskt, så nu är det bara att bli frisk och gå tillbaka och kämpa in i det sista innan sommarlovet.

JAG HAR SAKFFAT MIG ETT JOBB, ett på heltid. Jag jobbar på mammas när jag får tid. Men nu har jag skaffat ett eget, på min förra praktikplats, jag mailade jonas och fick svar direkt  " Hej Jenny! Jättebra! ring oss så fort du är 18 så skriver vi anställningsbevis. Fundera hur du kan tänka dig att jobba i sommar och om
det är någon vecka du måste vara ledig." hur bra är inte det?, jag får börja jobba första maj, och under hela sommaren tänker jag jobba, sen blir det kvällar och helger. Jag kommer bli rik!

nej krya på mig,

P&K

ååh

Jag blir galen, kan denna feber bara försvinna. Nu längtar jag till skolan, jag längtar. Då är det illa mamma säger att jag kanske får gå på fredag. om jag lyckas bli feberfri tills imorgon. Det värsta som finns är verkligen att vara sjuk, får se vad jag kan roa mig med imorgon. Nej nu tar jag två ipren och går och lägger mig.

Godnatt och krya på mig.

P&K

vad gör man inte när man är sjuk?


Om du får mer än 45 poäng, så är du ett dåligt inflytande.
Om du har under 15 så finns det en risk att du bor under
en sten och inte har något liv .



1. Rökt [x]
2. Druckit alkohol [x]
3. Sovit i samma säng som någon av det motsatta könet [x]
4. Sovit i samma säng som någon av samma kön [x]
5. Kysst någon av samma kön [x]
6. Haft sex [ x]
7. Haft någon i ditt rum förutom familjemedlemmar [x]
8. Tittat på porr [x]
9. Köpt porr [ ]
10. här stod de något som ni inte behöver veta [x]
TOTALT: 9

1. Tagit smärtstillande [ ]
2. Tagit någon annans receptbelagda medicin [ ]
3. Ljugit för dina föräldrar [x]
4. Ljugit för en vän [x]
5. Smygit ut ur huset [X]
6. Gjort något olagligt [x]
7. Skurit dig själv [ ]
8. Skadat/sårat nån [x]
9. Önskat att någon ska dö [x]
10. Sett någon dö [x]
TOTALT: 7

1. Varit ute längre än du var tillåten [x]
2. Varit ute hela natten [x]
3. Ätit ett helt glasspaket själv [ ]
4. Varit hos en teraput [ ]
5. Varit på avvärjning [ ]
6. Färgat ditt hår [x]
7. Fått böter [ ]
8. Varit med om en olycka [ ]
9. Varit på en klubb [x]
10. Varit på en pub [x]
TOTALT: 5

1. Varit på ett vilt party [x]
2. Sett Mardi Gras [ ]
3. Druckit mer än fyra öl på en kväll [x]
4. Spenderat vårlovet i Florida. [ ]
5. Sniffat någonting [ ]
6. Använt svart nagellack [ ]
7. Haft på dig armband [x]
8. Haft på dig en T-shirt med ett bands namn på [ ]
9. Lyssnat på rapp [x]
10. Äger/Ägt en 50 Cent CD. [ ]
TOTALT: 4

1. Klätt dig som en gothare [ ]
2. Klätt dig som en plugghäst [ ]
3. Klätt dig som en punkare [ ]
4. Klätt dig som en grunge [ ]
5. Stulit något [ ]
6. Varit för full för att minnas något [x]
7. Drabbats av en minneslucka [x]
8. Svimmat [x]
9. Varit förälskad i en granne [ ]
10. Fått någon att smyga in i ditt rum [ ]
TOTALT: 3

1. Smygit in i någon annans rum [ ]
2. Varit förälskad i din bästa vän [ ]
3. Varit på en konsert [ ]
4 Blivit kallad för slampa [ ]
5. Kallat någon för slampa [x]
6. Installerat högtalare i din bil [ ]
7. Haft sönder en spegel [ ]
8. Duschat i någon av det motsatta könets hus [x]
9. Borstat dina tänder med någon annan tandborste [x]
TOTALT: 3

1. Ludacris har varit/är din favorit rappare [ ]
2. Sett en p-rulle på bio [ ]
3. Hängt i ett köpcentrum [x]
4. Skolkat från skolan [x]
5. Haft en operation [ ]
6. Haft en skada [x]
7. Hamnat i en rättegång [ ]
8. Smitit från notan [ ]
9. Satt eld på något [x]
10. Ljugit om din ålder [x]
TOTALT: 5

1. Ägt/Hyrt en lägenhet [x], utomlands ja
2. Brytit mot lagen då en polis varit i närheten [ ]
3. Varit otrogen [x]
4. Hamnat i trubbel med polisen [ ]
5. Pratat med en främling [x]
6. Kramat en främling [x]
7. Kysst en främling [x]
8. Åkt bil med en främling [ ]
9. Blivit trakasserad [ ]
10. Blivit verbalt trakasserad [ ]
TOTALT: 5

1. Träffat någon ansikte till ansikte som du träffat på internet [x]
2. Varit inne på internet 12 timmar i sträck [ ]
3. Pratat i telefonen i mer än 4 timmar i sträck [ ]
4. Tittat på TV i 12 timmar sträck [ ]
5. Varit på en loppmarknad [x]
6. Blivit kallad för ett dåligt inflytande [ ]
7. Druckit och kört bil [ ]
8. Busringt någon [x]
9. Legat i en soffa med någon av det motsatta könet [x]
10. Fuskat på ett test [x]
TOTALT: 6

TOTALT:  46, ojdå

tisdag, sjuk

Det blev ingen skola idag, hade nästan 40 graders feber igårkväll inte det roligaste. Somnade vid tio och vaknade tolv i morse 14 timmar, inte dåligt. Pappa är som sagt också sjuk så jag hoppades på att få sällskap idag men nej han är så äckligt envis så jobba skulle han göra ändå. Imorgon måste jag till skolan för vi har ett "möte" 11.15-11.30 så jag måste åka ända till sophiahemmet för att sitta där en kvart, jippi. Okej om det var i skolan men nej inte de. Sophiahemmet är ett privatsjukhus där vi också har våra vårdämnen. det är även en högskola. Gillar att vara där faktiskt, mycket mysigare än i skolan.

Det sämsta med att vara hemma är alla dessa jävla ringa in program på alla kanaler, nej vad ska man göra?! kan inte gå ut pga min feber. Får hitta någon som blir mitt offer idag, Adam kanske han blev det igårkväll. Så han blir det för han har precis vaknat, linda kan också bli ett offer YES,!

P&K

onödigt

Öppna din telefonbok i mobilen...


Har du kysst nummer 7?
Alexander, nej det har jag inte

Brukar du vara med nummer 19?

Andreas fest, jättemycket förut dock inte längre

Gillar du nummer 25?
Annika, har absolut inget emot henne!

Är nummer 3 din bästis?

Adlertz, nej inte direkt gick dock på samma dagis

Är nummer 18 en sötnos?

Andreas i fagersta, mer än en sötnos!

Är 6 en person du hatar?
Alex E, nej vi har inget otalt.

Älskar du nummer 16 ?

Amanda, nej känner inte varandra så väl.

Är nummer 22 bäst?

Camilla, hon är väldigt bra ja

Var du med nummer 23 idag?
Elin, nej men igår.

Går nummer 5 i samma klass som dig?
Emma, nej.

Har nummer 30 en likadan mobil som dig?
Hej snygg, vet inte vem de är ens?

Är sista numret sämst?

Linda, nej!

Är nummer 38 äcklig?

Johan kusin, nej.

Skulle du vilja hångla med nummer 56?
Matte, har gjort det faktiskt.

Är nummer 62 en tönt?

Oscar, njea

sjuk

Det är verkligen inte min dag idag, vaknade imorse och kände mig som sagt dålig. Struntade i det och åkte till jobbet väl där fick jag ta massa ipren, hjälpte dock inte. Nu sitter jag här och är sjuk, TYPISKT MIG. jag borde aldrig sagt : "mamma jag har inte varit sjuk på länge", nej det hade jag inte förens idag. Madde är också sjuk, pappa också vad är detta? Har inte så mycket mer att säga ska ta två ipren och krypa ner i sängen. Det bästa som finns är när man är sjuk och kan bete sig som 5 år igen och skrika på mamma å be henne göra allt, för jag tror alltid jag är 10 gånger sjukare än vad man är.

Men jag har inte tid att vara sjuk, har inte varit i skolan på sex veckor nu, har haft praktik. Så det börjar inte bra med att vara sjuk, plus att mina lärare och några fler har beslutat att varje gång man ringer och sjukanmäler sig så måste man ha läkarintyg med sig. Vad är det för skämt?! Så om jag har feber ska jag åka ner till vårdcentralen för att sitta där och vänta för att be de skriva ett läkarintyg och sedan hem igen? då kan man ju förfan åka till skolan ändå om man måste ut vilket som. DÅLIG IDE! Frånvaron kommer inte bli bättre utan sämre för nu kommer folk skita i att sjukanmäla sig och bara skolka, så ta bort den meningslösa iden nu.

P&K

måndag

Godmorgon måndag idag igen, usch. Det är dock inte skola idag men ska jobba istället. Måste verkligen jobba all tid jag inte är i skolan.

Jag vaknar av att mamma kommer ner i rummet och säger att det är dags att gå upp, hon ber mig även kolla ut genom fönstret då ser jag att det är SNÖ överallt, inte speciellt mycket men det är snö. Då ville jag bara krypa ner i sängen igen. Mår inge bra idag, ont överallt å mina revben är fuckade känner jag. Nej får ta tag i mig själv innan jag jobbar sönder mig. Måste få en ledig dag iallafall.

Ikväll ska jag iallafall åka och träna, ska bli jätte skönt, har dock träningsvärk sen träningen igår. Men det är bara bra, vi ligger i nu eftersom vi har DM i april.

Nej nu ska jag föna håret och fixa mig lite innan det är dags att fara till jobbet.

P&K

Söndag,

Igår hände inte speciellt mycket, slutade med att vi hamnade på ett café i Rådmansgatan. Jätte mysigt verkligen, hade aldrig varit där. Har inte så mycket mer och säga om det, var hemma vid kvart i två så det var skönt. Fick ett sms fyra på morgonen där N frågade vad jag gjorde, ja  vad brukar man göra klockan fyra när man inte gjort något speciellt på kvällen?

image8

Idag är det söndag, vaknade för en halvtimma sen av att mamma kommer ner och säger upp och hoppa. Dagens planer är att skriva klart ett arbete sen måste jag äta middag och sedan hem till Linda för vi ska ner till vallen halv fyra för då är de match. Den slutar sju och då måste jag rusa till min träning som börjar sju men får komma lite senare, gör nog inte så mycket. Halv tio slutar den så då ska jag hem och sova för att sedan upp och jobba på måndag morgon eftersom jag är ledig från skolan passar jag på att jobba. Men tänkte köra en kort dag och börja nio och sluta tre, så hinner jag nog åka och sola en sväng, :)

Nej nu roppar mamma om att hon ska hjälpa mig så måste kila,!

P&K

lördag

usch säger jag bara, dagen efter är aldrig rolig. Det var en jätte trevlig middag hemma hos emma. Fast det värsta jag vet är när man måste spela trevlig mot någon som man inte gillar. Det var mitt problem under kvällen innan vi åkte till Alvik. Men men ibland måste man försöka och det är tur att man inte gillar alla.

Halv elva tog vi bussen till Alvik, sen mötte jag upp bea och co. så vi var en hel del brudar, :) När vi kom dit var det inte så mycket folk men det blev det snabbt efter. Folk som jag inte träffat på 2 år var där, helt sjukt. Amanda hittade också dit och det var så skönt att se henne igen, vi har pratat om att ses med det har aldrig blivit av. Var även folk man ogillade där men det får man också stå ut med. Hamnade i en väldigt onödig diskussion om jag får säga mitt, men det var väl lika bra att vi fick reda ut saker och ting. Vet inte om jag blev glad eller inte, tror nog inte det eftersom han redan var glömd. Men alltid tråkigt när man slutar som ovänner, visst man behöver inte umgås eller prata dagligen men att slänga iväg ett sms och fråga hur man mår har väl aldrig skadat? Kvällen var ändå lyckad om jag får säga mitt. Var hemma vid kvart i fyra så det var inte för sent.

Ikväll har jag inga planer får se vad som sker, en tjej från klassen har fest men den är ute på Värmdö så jag känner mig inte så pigg på att sitta och åka ända dit ut.

image4   image5   image6  image7
 
Jag och Madde              Jossie, madde & jag          matbordet                    Linda &jag,


P&K

RSS 2.0