borta

Nu bor jag hos F några dagar så kommer nog inte uppdatera.. men när jag kommer hem lovar jag att göra det. tex om rhodos..


P&K på er alla söta

förlåt

Förlåt för ingen uppdatering,... har bara jobbat å jobbat typ.. men jag ska bättra mig igen jag lovar. nu måste jag kila till bussen eftersom jag ska till jobbet. kul löningshelg lixom..



P&K

fan

Jag har öroninflammation.... de gör ont som fan... fuck this shit.

trött

är sjukt trött. hinner inte skriva nu heller ska åka å jobba... mkt hade hänt på två veckor. men sånt e livet. idag ska jag till doktorn.



P&K

hemma

Nu är jag äntligen hemma efter en hård vecka på rhodooooos. nu ska jag jobba berättar allt senare!



P&K

rhodoooooooooooos

vad gör vi?? nu kör vi!!!!!!! seeeeeeeeeeeeeees om en vecka den 19/7!!!!!!!!!!!


 


 

P&K

att säga hejdå

Nu har jag sagt hejdå till min fina pojkvän & bästavän. det är alltid jobbigt, men en vecka går fort... jag kommer sakna er massa meeeest!

bättringsvägen

Ja febern har gått ner en aning så den ligger inte på 40 längre. Jag är på bättringsvägen men är långt ifrån frisk.... mamma sa imorse att jag inte skulle kunna åka men jag vill & ska åka.. bara jag inte blir sämre är det ingen fara. : ) jag menar tänk sola bada å festa på rhodos i år igen. nejnej dit ska jag ju..


Ikväll kommer F hit å säger hejdå osv, blir jobbigt men en vecka går fort. <3


P&K

äsch

jag hatar detta, nu svettas jag eftersom jag tagit alvedon så febern ska försvinna medans jag sover. sen ska jag ta febern imorgon bitti igen.. hoppas den är under 38 ialla fall... max 38.5.. jaja godnatt alla söta.



P&K

3 dagar

Yes, om tre dagar åker jag till Rhodos... : )
 
    

-

Det är så sjukt tråkigt att vara sjuk, jag har inte ens gått upp ur sängen idag. Har fått i mig ett glas vatten idag, eller nej två. inge mat får jag i mig.. men de viktigaste är att dricka.  Jag har ont i alla leder, vet inte varför.. Speciellt i mina fotleder & nacken & ryggen. . känner mig nästan handikappad.

Jag saknar min fina pojkvän jätte mycket, vi skulle ses idag men nu kan jag inte.. men jag måste bli frisk så jag hinner säga hejdå innan jag åker..


P&K


sjuk

40 graders feber... jippi or not. :( varför?? jag åker ju på söndag och skulle ha jobbat idag & imorgon. jaja sånna smällar man får ta...

nu ska jag sova igen. P&K

aj

jag har sånna kramper i magen så jag tror jag dör, har haft de sen igår. det är inte normalt.. jag måste till en läkare NU!!!!!! :(




P&K

hemma

Nu är jag hemma igen efter tre dagars avkoppling på kryssning :)

söndag

godmorgon, fattar inte varför jag e uppe.. är sjukt trött, ska äta något sen sova igen... var ute igår å träffa gamla människor hahah shit... blev dock lite för mkt men de är sånt man får ta..


& jag har så ont att jag knappt kan gå, aaaaaaaaaaaaj. Jag <3 ramla typ... ialla fall sen i fredags & igår.




jaja P&K


-

nu drar jag uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut

lördag

Hejåhå. haha. Jag mår så fruktansvärt dåligt sen igår. gick upp klockan 19.00 idag.. ´hahahha. så skönt.. va dock i solna en timma.

igår va en bra kväll riktig sommarkväll me kortspel, musik, fulla å glada.


ikväll ska jag vara hemma, de andra vill ut men de orkar inte jag.

rhodos

JAG ÅKER OM 8 DAGAR, SPÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅRA

6 dagar

Idag jobbar jag min 6:e dag irad. imrogon är sista, de börjar kännas i fötterna nu kan jag säga. Men det är nice ändå blir bra med pengar pengar pengar... : )

asså hur länge ska detta väder hålla i sig? hoppas länge, iallafall i helgen & fram till måndag kväll. sen kan de regna hela vecka 29 när vi är på rhodos :)..

nej nu ska jag göra något vettigt innan jag åker till jobbet. ....


P&K

RSS 2.0