varför?

Varför läser fortfarande vissa denna meningslösa blogg som jag inte ens skriver i? haha.

död

Jag är helt slut efter en dag på kolmården. haha ni får bilder imorgon. nu ska jag dö i soffan.



Tack för en underbar dag älskling. <3

kolmården

Godmorgon alla söta.  : )

hoppas allt är bra med er, med mig är det toppen. Är uppe jätte tidigt som sagt, men jag ska faktiskt åka till  kolmården om en stund. De öppnar tio så vi ska åka vid halv nio från mig. Så de blir en heldag där idag, :) Ni får se bilder sen. :)


P&K 

-

jag är lycklig, å de vet ni... Jag har inget att skriva har haft en underbar vecka med pojkvännen, & imorgon ska vi till kolmården!


<3

:)

Jag är nog världens lyckligaste just nu,.. Jag har alltid tyckt det är bättre att vara singel osv. Men jag har ångrat mig., de finns inge bättre än att ha pojkvän iallafall inte nu.. Jag har allt jag vill ha.. Jag har alltid varit rädd och tagit avstånd när det börjar bli för seriöst. Denna gång gjorde jag inte de. och tacka fan för det. Eftersom jag nu är världens lyckligaste.. Den dagen som de tar slut vill jag inte veta av. Jag hatar den tanken..

Jag säger föralltid, men finns föralltid igentligen?  Jag hoppas det, ialla fall med dig. De ska vara vi nu hjärtat, jag är redo att göra allt.

Jag älskar dig F.

onsdag

Åh vilket fint väder det är idag, synd dock att det inte är så varmt bara... men ska gå ut en stund och sätta mig i solen.. F är här också men han ligger och sover så sött i sängen så jag går inte ner och väcker honom. Vi vaknade vid nio och var pigga och kollade på film sen somnade till och med jag om till halv tolv,! ;) sååå skönt att han är hemma igen hos mig.. så slipper man sova själv,


P&K

tisdag

Igår var det fredag för min del, eftersom jag jobbat´hela helgen. Nu har jag semester i nästan två veckor. Jag har typ inget planerat förutom att jag ska åka till kolmården och den 26e ska vi på jobbet åka räkbåt. mums! :)

Jag mår bra tror jag, har kollat på film å latat mig hela dagen. Och om en halvtimma landar F, ååh äntligen är han hemma. en vecka går sjukt fort. Som jag beskrev min känsla igår :- det är ungefär som att vara nykär fast bättre. haha det är faktiskt sant. i helgen ska jag dricka massa med öl. eftersom det är min första helg sen typ juni om man bortser den helgen jag var på rhodos dock..


P&K

<3



Jag älskar dig

hatar

Jag hatar att plugga teori, det är svårt & tråkigt.

Jag hatar att köra bil när jag gör fel, tex för hög växel eller nåt.

Jag hatar att jag inte har körtkort.

& så hatar jag att jag är osäker på både teorin och körningen. jag har dock ett tag kvar på mig att plugga. men ge mig de bara okej?

<3

8 månader & fyra underbara månader tillsammans älskling. <3


:(

KOm hem älskling, jag saknar dig.

depp

jag ska ta tag i denna blogg när jag får ork igen. men just nu har jag inte de.... & nu under lite mer än en vecka kommer jag va depp..


-

Nu ska jag  åka till jobbet igen, fan vad jag jobbar.. blir bra med pengar sen iallafall. Det värsta är att min fina pojkvän ligger kvar i sängen och sover så sött medans jag måste gå upp och jobba... Han har semester, så nu får jag tillbaka för alla gånger jag fått ligga kvar i sängen när han åkt och jobba.

tiden går så fort, snart har vi träffats i ett år... & jag älskar dig.


nej nu ska jag gå å ge honom en hejdå puss.

P&K

'

jag har tröttnat på detta totalt.

:(

Jag saknar rhodos 2008 & 2009



RSS 2.0