Dagen efter!

Kvällen igår va spårad.! Jag hade så jäva roligt, men det blev som vanligt lite för mycket av det goda. Så här dagen efter undrar man ofta var det värt det?! Och svaret blir SÅKLART!!!

Jag är horbakis och kan inte stå och är nästan full, allt snurrar och blundar jag så spyr jag. Nej jag vet inte mer.


PUSs

Utgång

Ikväll blir det utgång och jag tror den blir galen!! :)

happy

Jag mår bara så jävla bra. :)

Men nu ska jag åka till jobbet strax, usch. jobba 13.30 till 21.30.! :S

Puss

död

Jag är så sjukt död, jag sover sover sover och sover. Häromdagen sov jag från nio på kvällen till halv tolv på dagen, Igårkväll la jag mig vid tio. sen somnade jag efter jobbet vid halv fyra och vakna sedan halv sju igen. Förstår inte hur jag kan sova så mkt.?! & varje gång jag vaknar är jag helt drogat känns de som....


Puss

Hejhopp

Åh vilken underbar dag! Sånna här dagar älskar man verkligen Sverige.  :) Farmor kom till oss idag också, myspys. Snart måste jag gå och sova för jag ska upp 05.30 imorgon för jag ska jobba. USCH! Hatar å jobba när det är fint väder, men man får tänka på pengarna.

Det där va så oviktigt men aa, haha

Godnatt alla söta. :)

pussss

UTGÅNG

Nu drar vi ut och röjer!!! Nu måste jag pröva på utelivet här i sverige också!

Sug och svälj trevlig helg!!!

mysdag

Idag har jag haft en mysdag med min kära vän Bea, först möttes vi och luncha sen åkte vi vidare till kungsan och drack öl, myspys!!

ÄLSKAR DIG HUN! <3

beach party



Jag mådde bara så jävla bra!

ledig

Nu är jag ledig i två dagar, äntligen. Helgens planer är att fika med bea imorgon sen hem och äta med far min. På kvällen har jag dock inga planer. På lördag ska jag förmodligen träffa några tjejer från jobbet och ha "tjejdag" och ligga och sola och bada.! MYS!

Nu ska jag nog hjälpa mamma med maten så jag inte dör av hunger.!

PUSs

utvilad

efter tolv timmars sömn så är jag pigg, nu ska jag åka till jobbet. eller om en halvtimma. Jobbar mellan 13.30 till 21.30. lite sådär. Hörs imorgon för imorgon går jag upp 06.00 så de blir hem och sova ikväll bara.


BYE!

bild

Den bjuder jag på :)


Min egna berättelse

Jordskalv/jordbävningen

Att allt kan förändras på några sekunder.

Vi hade varit ute och festat på kvällen, vi var hemma vid tre på natten (grekisk tid). Jag och Camilla låg i sängen och prata en stund sen somna vi. Jag vaknar sedan 06.30 (grekisk tid) 05.30 (svensk tid) av att allt skakar. Både jag och Camilla rusar upp och förstår ingenting hon öppnar dörren och tänker springa ut men jag säger att hon inte får. Båda hamnar väl i någon slags chock och vet inte vad vi ska göra. Jag går ut på balkongen och ser att människor står ute på sina balkonger och skriker. Jag ser poolen nedanför och den är helt fuckad då förstår jag att något är fel. Det går inte att förklara hur poolen såg ut men det var som att de blåste och allt vatten bara flög runt. Vi vågade fortfarande inte gå ut tills jordbävningslarmet går och då inser vi att det är time att springa ner. Mikaela och Erica som vi var där med ringer oss och säger något, men de ända jag får fram är : - SPRING UT!


Väl där nere utanför hotellet samlas alla, ingen vet vad som händer. Vi blir sittandes där ute någon timme medans de var tvungna att kolla så att hotellet inte har tagit någon skada och att ingen är kvar på rummen. När vi sitter där nere förstår jag nästan fortfarande inte vad som hänt och är ganska lugn, tänder en cigg och försöker bara sitta stilla.

När vi väl får gå upp på rummen igen bryter jag ihop, jag smsar mamma och ber henne ringa så fort hon vaknar. Efter någon minut svarar hon :- det går inte att ringa, ring mig. Då visar det sig att nätet är överbelastat av att alla ringer. Tillslut får jag tag i henne och gråter så mycket att jag inte får luft nästan. Jag försöker förklara samtidigt som jag gråter. Då ber hon mig ta några djupa andetag och andas. Någon minut efter kan jag prata igen. Fortfarande lessen men man hör vad jag säger, jag utbrister :- MAMMA det har varit ett jordskalv här. Jag minns inte hennes reaktion men hon får mig lugn tillslut och vi börjar prata normalt. Efter 10-15 minuter lägger vi på. Efter en halvtimma får jag ett sms av mamma där de står : - Nu säger dom de både på nyheterna och på radion jordskalvet mättes till 6.4 på Richterskalan & den var så stark att de skulle kunna ha blivit en tsunami men som tur va så var den på för djupt vatten så de blev aldrig någon. Skalvet hade tillräcklig styrka för att skapa en tsunami, men möjligheten har minskat eftersom epicentrum var på så stort djup, sade seismologen Efthymios Lekkas till statliga tv-kanalen Net. Den var 70 km från oss, 7 mil det är inte ens en timma bort.

Tillslut somnade både jag och Camilla om igen, när jag vaknar på morgonen blir jag lessen igen, vet ej varför. Förmodligen av tanken att jag kunde ha dött. Tanken av att de kunde ha blivit en tsunami gjorde mig rädd. Jag smsar pappa och säger :- jag vill bara hem nu, jag mår bra du har förmodligen pratat med mamma. Tillsvar får jag : Ha roligt de sista dagarna, alla har ringt och frågat hur du mår. De fick mig också att bli lessen. Jag var så känslig just då.

Dagen efter 03.00 (grekisk tid) kom ett efterskalv som mättes till 5 på Richterskalan. Vi kände som tur va inte av något.

Det är i sånna här lägen man inser vad man har, att allt kan förändra ens liv på några sekunder. Jag kunde ha varit död vid detta lag. Nu inser jag verkligen att man ska ta vara på allt man har.



Jag vill även tacka vänner, familj, släkt och framför allt ni tjejer som själva var med om samma sak som jag. Camilla, Erica och Mikaela. TACK!


[Ett jordskalv skakade tidigt i morse den grekiska turistön Rhodos. En kvinna har omkommit.

- Jag har aldrig varit så här rädd i hela mitt liv, säger Christoffer Josefsson.

Enligt amerikanska Earthquake center inträffade skalvet 05:26 svensk tid och uppmättes till 6,4 på Richterskalan. Skalvet hade sitt epicentrum i havet cirka 70 kilometer sydväst om Rhodos.

Christoffer Josefsson är på semester på Rhodos och var på sitt hotell när skalvet inträffade.

- Först förstod jag inte vad det var. Men sen tittade jag ut genom fönstret och då sprang folk ut på gatorna, säger han. ]


Puss & kram Jenny


Söndag, dag femton

DÅ ÅKTE VI HEM!!!!!!!! fast då ville man inte hem, nu vill jag mest tillbaka igen. jag saknar det. Men jag vill även tacka alla som gjorde Rhodos 2008 så jävla bra! Killar och tjejer man träffade under två veckor, nya vänner man träffat och gamla man hade sjukt skoj med. TACK! Rhodos 2009 kanske? :)

 

lördag, dag fjorton

Solade som vanligt, blev sjuk på morgonen så jag gick upp från stranden väldigt tidigt. Började packa. Mamma och andreas fyllde år också. Sen på kvällen var vi brudar ute och åt en sista middag på Rhodos. Sen var vi ute på kvällen och sa hejdå till alla man träffat.

På natten står jag och säger hejdå till en jag träffa, camilla springer upp i förväg till rummet men kommer ner lika fort och utbrister: - någon har varit i vårat rum!!!!!!!, jag förstår nog inte först men jag springer upp med henne igen och inser att vi har haft inbrott på rummet. Där gick droppen verkligen. Fast något som är konsig är att dom tog våra mobiler + mobil laddare men inte kamera som stod framme eller cigg och sprit. Våra grannar hade också blivit av med mobiler och pengar men INTE en ipod och kamera som också stod framme. HELT SJUKT! och mitt simkort hade dom inte använt något heller. dom måste varit knäppa.

Polisen kom dit och lalala men vi hann inte åka med till stationen eftersom våran buss kom och hämtade oss på morgonen.

torsdag & fredag

I slutet av veckan såg allt lika dant ut faktiskt. Sola på dagen gick och och sov sedan utgång och hem och sova. sen sola, sova och utgång.

onsdag, dag elva

Var bara hemma på dagen hade ingen lust eller ork att göra något. Sen på kvällen var vi hos våra nya grannar och förade sen blev de ut och parta.

puss

tisdag, dag tio

Då var vi på stranden, jag var fortfarande lessen på morgonen efter de som hade hänt tidigare. Ville bara hem till allt. Inte så många på stranden var det heller, sen på kvällen var vi ute och shoppade en sväng. en till jordbävning (efterskalv) 03.00 (grekisk tid) 02.00 (svensk tid).  DÅ ville jag fortfarande bara hem!

måndag, dag nio

Då var vi på stranden hela dagen igen, sen drack vi på kvällen igen och hade shotrace, någon mådde sämst (dock inte jag :D) sen somnade vi vid tre på natten.

Den natten/morgonen förändrades allt på en sekund. 06.30 (grekisk tid) 05.30 (svensk tid). Allt blev till en mardröm. Jordbävningen, aldrig varit så rädd. men jag tänkte skriva ett eget inlägg om bara det. Finns så mkt att skriva.

söndag, dag åtta

Alla åkte hem, så jävla tråkigt. Henke och dom åkte hem och patrik och dom åkte hem. Den kvällen gjorde vi nog absolut ingenting satt på rummet och drack lite eller nåt åt de hållet. Sämsta dagen som vi kom dit.!

Lördag, dag sju

Då var vi på stranden hela dagen verkligen. dock kunde jag inte bada lite mindre skoj.... :( & eftersom de va grabbarnas sista dag så var vi ute på kvällen och åt middag med dom. Sen gick vi ut en sväng på kvällen igen.

fredag, dag sex

Då mådde jag så jävla dåligt, va bajsbakis och gick inte ut från rummet förens på kvällen. På kvällen var det en "singel fest" eller va de va. Öppenbar då också så de va sjukt nice. Hade sjukt roligt iallafall, fast fick dock min mens då. Lite mindre skoj.! usch!

torsdag, dag fem

Då var det beach party, jag var aprak, fyfan va kul jag hade! Det var öppenbar i tre timmar eller tre minns ej. De slutade iallafall med att jag satt i en buske och spydde. Sen fick camilla och dom mata mig. Jag hade så jävla kul den dagen. fyfan! Henke och dom var också där. visst var de skoj? oj ni måste se bilderna! haha! dom kommer som sagt!

Sen gick vi över till grabbarna på vårat hotel och stökade, sen sov vi och sen börja vi föra igen för de va time för UTGÅNG!

Onsdag, dag fyra

Då var de time att ligga på stranden och sola och bada igen. :) Sen gick vi hem och sov middag sen gick vi ut och åt tillsammans. Sen blev det inte så mycket mer. eller jo jag och camilla gick upp till markus och patrik för dom hade kaffe så vi satt där uppe medans dom var ute och röjde haha. : )

Puss


Tisdag, dag tre

Gjorde vi absolut inget låg bara hemma på rummet hela dagen. Helt död. Sen på kvällen var det barrunda med Patrik och hans kompisar. De är några som maria och Linda i min klass känner och så bodde dom på samma hotel osv så därför börja vi prata med dom:P

Bilder kommer senare på allt.!

PUSS

måndag, dag två

Andra dagen låg vi på stranden och pressade, gick hem och lagade lite mat osv. Sen var det utgång på kvällen igen med henke och dom. På natten blev det ett nattdopp och så träffade jag en som vi inte vad vad han heter men kommer ifrån Växjö.

Den dagen var inte så speciell faktiskt, en helt vanlig bra dag lixom.! :)

 stranden. ( bilder från nattdoppet kommer senare)

Söndag, dag ett.

Planet gick halv sju på morgonen så vid fyra någongång var vi ute på arlanda. Träffade Ruben & hans kompisar som skulle åka till Sunny Beach. När vi väl hade landat nere på Rhodos var de sjukt varmt. Vi fick vänta på väskorna länge och när dom väl kom så ser jag att min väska kommer och då har den gått sönder. JIPPI or not! Sen gick vi till bussen som skulle köra oss dit vi skulle. Nog om de.

När vi kom fram kollade vi runt på våra rum och sånt man gör. Sen gick vi och åt våran första måltid, eftersom vi hade kök så gick vi och handlade frukost, vatten och allt sånt man behöver. På kvällen var vi ju tvugna att kolla utelivet så vi gick ut, träffade Jens där av alla människor. haha lite oväntat men aa. Vi va även ute med Robin, Henke, Max, Stefan, Emil och Martin. (glömde ingen va?) Eftersom dom också var där. :)

Det var väl den dagen.

   

1a bilden: packar de sista, inte konsigt att den gick sönder?
2a bilden: alla saker i badrummet, haha lite väl mkt?
3e bilden: utsikten från balkongen
4e bilden: vårat rum, sängarna.

PUSS!

-

nu tänkte jag gå ut och säga hej till min granne. Sen lägger jag mig och läser tills jag somnar, har ju några timmar att ta igen efter 14 dagar. haha.!

& imorgon ska jag träffa min bästa vän, åh vad jag har massvis att berätta.!

I miss you.

Puss alla söta.

måndag

Det blev inge jobb idag, & inte imorgon.Skönt. Känns konstigt att vara hemma, vill tillbaka igen. Till solen, badandet & utelivet. Kommer kännas trist att gå ut här igen. Mitt nya simkort kommer nog imorgon så då får ni börja höra av er igen. Fast jag tycker de är lite skönt att va utan mobil, ingen som ringer å tjatar eller väcker en på nätterna. jaja thats it.
Imorgon kommer dagplaneringen upp vad vi gjort dag för dag. + lite bilder.

Nu blir de tv mys.


Puss!


hemma

Nu är jag hemma från Rhodos igen. Jag lever, alla dagar och sånt får ni höra om senare.

Min mobil är även snodd eftersom vi hade inbrott på hotellet sista natten. Så under en vecka får ni ej tag i mig sen är det mitt vanliga nummer som gäller!

nu drar jag.

Nu åker jag, ha de bäst. Skriver säkert lite senare hos Tim också. Får se. Annars hörs vi igen den 21a Juli. Om jag överlever resan!

RHODOS 2008!!!!!!!!!!!!!!!

färdig

Nu är nog allt klart, väskan är full och klar. Ögonbrynen noppade jag och färga igår. Hårfärg har jag i håret just nu ska strax tvätta ur de. Sen är de bara sista middagen med mamma och pappa sen är jag färdig att åka! :)

P&K

hejdå

Nu ska jag åka ner och säga hejdå till min bästa vän. usch två veckor utan henne. Ibland hatar jag sommaren.

jobb

Idag gick de bra på jobbet. allt gick så fort. De e tur de. sen måste jag packa klart usch vill ha två väskorP:

nedräkning

1 dag kvar, eller egentligen inte för 03.30 åker vi från Tim inatt!

Nedräkning

2 dagar kvar, vilket innebär att jag lämnar ön imorgon!


ögonbrynen

AJ va ont de gör, deras jävla vax. usch! men fint blev de iallafall, lite färg som sitter kvar runt om bara men de försvinner :) som me hårfärg man brukar få i pannan hahha:P

P&K

godnatt

Nu måste jag sova för att orka gå upp imorgonbitti. & vi åker snart! ÄNTLIGEN!

ögonbryn

Imorgon måste jag upp med tuppen, ska noppa och färga mina ögonbryn hos en jätte duktig tjej/kvinna. De blir skönt när man åker utomlands så de slipper se ut som om man inte har några alls. haha

P&K

strejk

Vi är så jävla fast på denna fitt ö, idag gick jag hem,. så meningslöst. Sluta tönta er! Ni har själv valt era egna jobb ffs!

Nedräkning

3 dagar kvar,!!! Imorgon ska jag och mamma packa eftersom jag sover hos Camillas pojkvän lörda till söndag eftersom han kör oss till arlanda halv fyra på morgonen. Och på lördag jobbar jag så då hinner jag ej!

P&K


död

Idag är jag död, är så jävla äckel trött. nu ska jag åka och jobba, 13.30 till 21.30 mindre skoj!

P&K

nedräkning

4 dagar kvar, snart drar vi!!!!!!!!!!!!

födelsedags firande

Nu har jag precis duschat, ätit, sminkat mig. Nu ska vi ut och fira ruben! Grattis igen hun!

<3

tatuering

Efter operationen ska jag tatuera mig, på två ställen. På ena stället vet jag men inte på det andra,. Bara vart den ska sitta men inte vad:P haha

P&K

Tycker ni ja, INTE vi andra!

(hittade detta på expressen.se)

Folket på Ekerö håller huvudet kallt
Ekerö är ett område som strejken skurit av. Trots detta håller befolkningen huvudet kallt.
- Stämningen är god. Folk förstår varför busschaufförerna strejkar, säger Expressens utsände Mikael Werneholm.

Curt-Åke Nylén står strejkvakt vid bussdepån. Vanligtvis stannar han sin buss vid områdets hållplatser. Där stannar nu i stället samåkande bilister och plockar upp varandra.
Curt-Åke Nylén ber allmänheten om förståelse:
- Vi beklagar att vi ställer till det men det här är enda sättet att påverka arbetsgivaren.
Gunnar Hörnell som bor på Ekerö har läst att busschaufförerna har korta pauser så han tycker strejken känns okej.

"Jag lider inte"

Det fina sommarvädret hjälper honom ta all med ro:
- Jag lider inte så mycket, säger Gunnar Hörnell.
En som får ändra sin vardag är Marcello Zuleta. Han tar sin cykel till Brommaplan från Ekerö den här morgonen.
- Jag tar det som ett träningspass, säger Marcello Zuleta.


nedräkning

5 dagar kvar, fuck yeah!


Grattis

Idag fyller min älskade Ruben år, grattis vännen!



(bilden är dock tagen 2006)

Juli

Ja så var det Juli då, och jag tänkte gå och lägga mig nu börjar bli trött.

Godnatt alla söta vi hörs imorgon bitti igen.!

Pussis


att göra

Att göra innan jag åker lista:

-Jobba: onsdag 13.30-21.30 (om jag nu kommer dig pga bussarna)
-Jobba: torsdag 07.30-14.30 (åker med pappa dit, kommer ej hem sen pga bussarna)
-Jobba: lördag   07.30-14.00
-gå på apoteket
-packa
-hämta tillbaka linne hos Linda & kjol hos Madde
-Säga hejdå till dom jag känner fört och hinner
-Växla pengar
-lägga fram tvätt så mamma kan tvätta
-lägga in nya låtar på mobilen

De e nog allt tror jag.

P&K

ont

Jag har ont i hela min mun, varför?, blåser och svullet. usch

hahahhaha

Maria - inyourass.blogg.se säger:

hahaha

Maria - inyourass.blogg.se säger:

jorå

Maria - inyourass.blogg.se säger:

vad kallas en boomerang som inte kommer tillbaka när man kastar den?

Äsch/ 6 dagar till Rhodos!! säger:

vet ej?

Maria - inyourass.blogg.se säger:

en PINNE

Maria - inyourass.blogg.se säger:

hahahhaa

Äsch/ 6 dagar till Rhodos!! säger:

hhahahahhahah


fan

Det är bestämt nu, de blir strejk. Grattis alla som bor på ekerö vi kommer ingenstans hahah, och jag kommer ej till jobbet, mindre kul. jaja. thats life.

P&K

RSS 2.0