fel uppfattning?

Jag har som sagt varit på kryssning och börja prata med Simon som han nu heter på msn idag där jag fick dehär:

Gustafss©n säger:

tyckte att det var kul att du prata så mycket..:) inte så ofta man träffar en sån person :)

Jag skickar vidare det till Alexandra & skriver såhär.

Äsch/ bara två v. kvar på danderydssjukhus nu säger:

De märks att han inte känner mig eftersom jag aldrig pratar och är blyg. haha

Hon utbrister då såhär.

Alexandra säger:
HAHAHHAHHAHAHA


OKej ni kanske inte tycker det var roligt, men jag skrattade iallfall högt så tårarna rann!


P&K


hemma

Nu har jag tid igen här, det var en sjukt helt jävla spårad resa.! När åker vi igen?! haha

P&K

nuså

Nu så ska jag bara byta om sen ska jag åka in och sätta mig/oss och föra lite innan båten går. Den går kvart över sju.!

Vi hörs nog på söndag igen om jag inte har hoppat av båten eller nåt, för på lördag har jag fullt upp från 06.00 till kvällen. ;)


P&K sköt om er!

imorgon

Imorgon drar vi, dock kommer vi hem på fredag kväll igen.! De här blir galet de känner jag på mig.!!

<3

natti

Nej nu har jag varvat ner efter jobbet, nu ska jag skutta i säng. Vi hörs imorgon igen, har som sagt sovis til elva! :)

 
Tänk om man ändå vore så här brun...


Puss och godnatt alla söta

-

Godmorgon, skönt med sovis imorse. Nu sitter jag och äter lite spagetti med köttfärssås, mums! Börjar halv två till kvart i tio... :( men om jag är snäll får jag gå vid nio.

Kom även på att det är lööööning idag! & idag skulle jag ha "opererat" min "flärp" i munnen. Men ja kunde inte eftersom jag jobbar kväll...

P&K

sälen

Jag vill åka till sälen över nyår iår igen, någon som är på?! Hittat as mysiga stugor där man dock måste vara 20... gör mig till 20.! Sälen är bäst!


SAKNAR DE!

-

Igår var de två månader tills jag åker till Thailand, och idag är det en månad kvar till JULAFTON!

godmorgon

Ursäkta men vem fan är vaken nu?!, jag har varit uppe i en timma typ. Inte skoj, dock är de bara tre dagar denna vecka. & idag är de tidigt sen är de kväll och kväll. brabra sovis!!

Det är storm ute, jag vägrar gå ut. Hoppas bussen kommer bara.... Jag vill gå och sova igen, alla andra sover i huset. Jag är trött..

Vem fan bryr sig? jo jag.

P&K

världens myshelg

Denna helg har varit helt supermysig. ååååh! Älskar sånna här helger också, man behöver inte alltid vara ute å röja å va full. Jag vill hitta ett nytt bra å roligt ställe om jag ska ut igen. Några tips?! (Nej inte kattis maria hahha),

Snart är de dags för träning men innan dess ska jag få pangkakor. :D

+ att snart åker vi på en brakkryssnig, längtar så sjukt! Det är bara denna söndagskväll kvar, månda, tis, ons, sen jävlar på torsdag!

P&K


solna

Idag bestämde jag och mamma mig för att åka till solna Centrum. Fick med mig en hel del mysig med mig hem! :) tack mami! Bla. två klänningar två linnen/klänningar, mössa , vantar, hårspray leggings osv osv :) bra och ha saker hela tiden. Jag är ju den som står och skriker varje dag : jag har inget att ha på mig!! Min mössa och vantarna är dock dagens köp!


Nu ska jag dricka kaffe och lägga mig å tända en brasa!


P&K

Fan vad jag saknar dig

Jag saknar dig något enormt. För många år har gott och det är alltid lika fint på graven!




Vi kanske inte ses idag eller imorgon men en dag kommer jag, de lovar jag! Vi ses i Nangijala älskling! <3

snö

Imorse när jag vakna såg de ut såhär, det är mer snö än vad de ser ut att vara. åh så härligt med massa snö!!

  


P&K

dröm

Jag hade en sån härlig dröm inatt/morse. Jag drömde att vi var på Rhodoskryssningen och ALLA var där verkligen. Till och med min kusin var med?!, va fick jag henne ifrån? hihi. Men vi satt och åt osv osv men de fanns ingen öl till maten, jag började bråka med en som jobbade där om ölen. blablabla. Sen skulle vi gå och handla dricka osv, jag bad en kompis köpa sprit eftersom jag inte är 20, :( å han ville inte, då sa jag till camilla: - men mamma kan köpa. Va gjorde hon där lixom?! hahha. jaja.


Sen så drömde jag att jag hade sex med *PIIIIIIIIIIIIIIIP*, men kommer dock inte ihåg om de va bra eller inte:P, haha. Men men det kommer bli en galen resa!

En vecka kvar, igår:P

P&K

fredag

så var de fredag igen, skönt! Ska snart kila iväg till bussen ja orkar inte idag. Inte på humör...än.. blir väl bättre sen. Jag är framme vid ett och börjar inte förens halv två så då ska jag fixa lite saker. Gå till apoteket som ligger där inne, perfekt! Kolla mitt schema och ringa tandläkaren för på tisdag skulle jag ha gjort en liten "operation" i munnen. Å sytt å grejat. Men jag jobbar kväll då så då går de inte, och det är nog lika bra eftersom jag ska på kryssning på torsdag å då kanske man inte får dricka om man har stygn i munnen?


P&K

sjuk?

Jag känner mig så där hängig som man gör innan man blir sjuk... så jobbigt. Nu ska jag gå å lägga mig å kolla på tv, hoppas de finns något bra. Imorgon är de sovis kan sova till elva. mys typ tolv timmars sömn, love it!

Puss och godnatt alla söta

.

laga mat

Jag brukar inte gilla att laga mat, de blir oftast fel. Men på sista tiden har jag börjat gilla att laga mat, varför?! Jag gjorde någon as god kycklinggrej för någon vecka sen. supergott! Idag blir det lax med pasta, finns det något godare än lax? ne tror fan inte de. Skulle kunna leva på lax.

sen är de träning, orkar inte idag men måste gå dit. Imorgon gäller 13.30 till 21.45, lite sisodär. Förmodligen utgång efter om ja inte är för trötter.

P&K

praktiken

Shit vad jag trivs på praktiken asså, helt sjukt. Idag har de hänt massa, eller hänt å hänt jag har fått göra massa saker. Det var tredje dagen på praktiken och jag fick gå in och ta prover på en patient. Monterat ihop och gett syrgas till en patient. Sett en död människa, så vackert och så fridfullt. Allt är vitt och armarna på magen med en ros. Helt blek i ansiktet och så blå på armarna. Söta lilla du. Sen har jag varit på uppis och hämtat några och fått rapport. (uppis = uppvaket, där man vaknar upp efter operationerna).
 
& där ska jag jobba när jag går ut som undersköterska. Undersköterska på uppis ska bli mitt nya yrke några år. Juste jag såg några snygga vaktmästare också. Eller va dom nu va, såg dock från sidan bara. haha de här kan nog bli sjukt bra. I LOVE IT!


P&K

tv

Nu är de fullt upp

19.30 sjukhuset
20.00 bonde söker fru
21.00 efterlyst
22.00 insider

imorgon måste ja upp 04.45.... mindre skoj


P&K

trötter

Usch vad jag har sovit idag, sååå skönt dock.! Min vänsta sida av halsen gör så ont. (där mamma tror de är bältros). De gör sjukt ont faktiskt. Måste nog ringa vårdcentralen. Man kan ju faktiskt dö av de, hahah ja men de e ovanligt. Imorgon är de praktik igen.

& nu ska jag äta fruktsallad.! MUMS! snön haar kommit å den ligger kvar.


P&K

Danderydssjukhus

Jag har nog hamnat på världens skönaste avdelning, 59e. Har två handledare en super gullig tjej som är 22 eller 23, och en annan som jag träffade första dagen idag. Idag var jag nere och lämna en patient på operation. Alla patienter är så gulliga och trevliga. Personalen är också helt okej.

Jag undrar dock vart alla snygga läkare är?! :O Imorgon är jag ledig och ska sooova hela dagen, inte göra ett skit.

Jag supertrivs, P&K

-

Yes idag börjar praktiken, är nervös usch. försöker äta lite men de går inte så bra.... hoppas de går bra där iallafalll.


vi hörs imorgon elller så, P&K

nervös

Usch jag är jättenervös inför imorgon, min praktik börjar ju då. Blir skoj, usch vill inte gå dit, vågar inte. Skönt att man jobbar kväll kanske...

Kväll: 13.30 till 21.45. bussen går 22.10 hemma 23.15 typ.
dag: börjar 07.00 måste åka bussen som går 05.43, HURRA!  Jag kommer max få sova 5 timmar/natt. & jag som är van med tio. Jag kommer sova all min lediga tid under fyra veckor, skoj!


Puss och godnatt alla söta, hörs imorgon!

orolig

Idag gjorde min mamma mig orolig, när hon sa:- tänk om det är bältros, eller kan de sitta där? Å jag har precis läst om de och de kan sätta sig över hela kroppen....

jag ser de sönar

Det snöar gigantiska snöflingor just nu, sååå mysigt! Men tyvärr försvinner de lika fort som de kommer ner. Synd att de inte är minusgrader så de hade stannat. Snö är ju såå mysigt. Älskar snö, det är så mysigt när man sätter upp alla ljusstakar snart. De är bara två veckor till första advent, eller är de tre?! haha:P Åh vad de snöar vad härligt!


P&K


lördag

Yes lyckad utekväll igår, som vanligt typ:P Sov i stan och fick även med mig en klänning hem idag, :) super fin! Inge bakis heller, perfekt! Fick även sova ut ordentligt.

Ikväll blir de hemmamys i soffan framför stjärnor på is med familjen.


P&K

lördag

Yes lyckad utekväll igår, som vanligt typ:P Sov i stan och fick även med mig en klänning hem idag, :) super fin! Inge bakis heller, perfekt! Fick även sova ut ordentligt.

Ikväll blir de hemmamys i soffan framför stjärnor på is med familjen.


P&K

-

Jag saknar dig jättemycket!!

träning

Jag är så trött har sovit hela dagen asså, men nu ska jag gå och byta om för snart kommer pappa och kör mig till träningen. Jag är inte på humör för de, men vi har så roligt i gruppen så det blir skoj ändå. Jamenar jag och Alex kom  på massa steg förra vecka till dansen.

P&K alla söta

bakis

Jag mår så sjukt dåligt att jag inte finner ord för det. Ikväll är det dans också, :( usch! men det är kort idag, 19.00 till 20.30 så det är skönt.

Nu ska jag plugga har prov imorgon, & på tal om prov så gick matte provet åt helvete. Lämna in tomt, bättre de än att lämna in tre uppgifter.


P&K

nu har vi gett upp

Det blir utgång ikväll, vi struntar i matten.


har man tråkigt så har man

Ögonfärg: Blåg
Sko storlek: 37-38
Brukar du dricka ofta: dicka vad?
Svär du ofta: Jo jag gör nog de
Antal kuddar i sängen: 5
Vad hatar du mest: mest vet jag nog inte. Finns mycket.
Dina rädslor: getingar,humlor.
Ditt nästa mål: orka mig igenom till studenten
Gillar du att ha folk omkring dig: Ibland ibland inte
Antal timmar sömn inatt:  från 20.30 till 07.00, 10.5 timmar.
Sov du ensam: Jajamen

SENASTE PERSON SOM
Du pratade med: I telefon?
Du sa hej till: Min granne
Du fick en kram av: Mamma tror jag
Ringde till dig: Mamma
Skickade sms till dig: Camilla
Fick dig att gråta: mitt tal
Du gick på bio med: minns ej
Du gick på stan med: minns ej, solna me camilla idag dock:P


HAR DU NÅGONSIN

Varit kär: Jo det har jag
Skolkat: vem har inte?
Sovit utomhus: jodå
Gråtit i skolan: de också
Spytt i skolan: hahahha ja, jag hade lucia vakat.. mådde inte så bra nej.
Sett en död människa: Jo det har jag, faktiskt är det fint
Förlorat en vän: Ja min bästa vän när vi var mindre, hon dog :(
Druckit: jadå
Snattat: vem har inte tagit något litet?

FAVORIT
Färg: de flesta
Mat
: lax är gott
Efterätt: äter nästan aldrig de
Rum i huset: Mitt rum och vardagsrummet
Månad: hela sommaren
Kroppsdel på motsatta könet: räknas skorna?

DE SENASTE 24 TIMMARNA

Gråtit? Nej
Köpt någonting? ja, kaffe
Varit sjuk? Nej
Sjungit? nej
Sagt "jag älskar dig"? Nej
Träffat nån ny person? Nej
Saknat någon? gör man alltid nästan
Kramat någon? nej


Kopiera och sätt in det på din blogg också så är du lika road som mig!

Matte b suger

Yes, kunde inte sagt de bättre. Förra året klarade jag inte matten, och imorgon har jag ett slutprov i matte b IGEN! grejen är den att jag inte kommer klara det iår heller, jag har helt enkelt gett upp. Jag tror jag ska ut och supa ikväll istället och komma bakis och äcklig imorgon och skriva mitt namn sen gå hem igen... låter mkt bättre. Jag kan plugga matte b sen när jag har tid och lust, vem vet om ett år kanske jag inte ens vill jobba inom sjukvård?! Jag kan redan vara död och begravd.!'



P&K

öl

Jag är så sjukt sugen på öl!, jag tror nog att jag ska gå och hämta en öl till mig sjäv nu när tvprogrammen börjar...

Imorgon har jag svenska nationella, skriv del!! & på torsdag har jag i matte b. jag spyr på alla prov.

Nej en öl så blir de nog bra.!

hepatit a + b

Godmorgon!! sovit bra?

Idag ska jag ta hepatit a och b, men kan bli lite konstig efter dom typ men hoppas ja inte blir de.. Så efter skolan måste jag åka till pappas jobb för att han sedan ska köra mig till Lunda/spånga.. Jag älskar sprutor så det ska nog inte vara någon fara. : )

Nej, nu ska jag göra de sista sen ska jag gå till bussen, har labb idag så börjar tidigt. Dock slutar jag vid ett men har prov sista så jag ska ta de lugnt och INTE stressa.!

P&K

måndag

Imorgon ska vi vara på Danderydssjukhus hela dagen lång och kolla på massa operationer, blir sjukt skoj!

söndag

En hel jobbhelg som sagt, gått faktiskt jätte bra.! :) Jag skulle varit på träning nu men orkar verkligen inte, helt död. Jag fick min mens i lördags på jobbet, därför jag nog var på dåligt humör. Men den försvann lika fort som den kom så det var helt underbart. Nu är den slut igen! hahah.

P&K

dåligt humör

Jag är på jätte dåligt humör idag och har lust att bara ligga på mitt rum och stänga av mobilen... Men nej jag ska jobba istället...! Jobbar inte med så roliga människor idag, menmen de får gå ändå. Sen ska jag hem  och sova för sen ska jag upp halv sex på sönda för att jobba.  

Vi hörs på söndag kväll eller nåt , för nu ska de ätas å sen jobba.!


P&K

matte

Jag hatar matte b!, usch jag fattar nada å har nationellt prov på `torsdag, Ig i matte b detta år också. jag ska nog inte göra provet...

fredag

Idag är jag inte på humör för nåt, inte krogen inte hemmafest. Typ ligga hemma å bara dega. Ligga i mina nya fina lakan med kinatecken på! I love it!!

Varför finns de inget mysigt ställe på ekerö där man kan dricka öl förutom väringen å alkisarnas ställe lilla v.?! Ge mig ett mysigt ställe med öl öl öl öl öl!!!

nu sitter jag och kollar på ensam mamma söker, gick faktiskt bredvid Nina idag i odenplan. Andra gånger jag stöter på henne ute faktiskt:P

P&K

talet

Efter mycket om och men så gjorde jag talet. Va hor nervös, varför egentligen?! var typ nio pers å bara tjejer. Det är typ svårt att stå där framme själv eller så.... jaja nu är de gjort iallfall.! & jag är så jävla glad att de är över!!

godmorgon

Morn morn, allt bra?!

Idag är det fredag, ännu en vecka över. Denna helg ska jag absolut inte göra ett skit, bara sova och gå runt och skrota. Jobbar dock lördag 16-21 & söndag 07.30 -14.00... Men som sagt pengar är bra.

Idag ska jag ha mitt tal i svenskan, de kommer gå åt helvete å jag är nervös. jaja de kan ju inte gå sämre än dåligt lixom...


P&K

Kryssning

Jag ska på kryssning igen,! Den 27e november för det är nämligen Rhodosreuion kryssning 2008! :)

P&k

torsdag

Idag var jag dum, jag gick inte till skolan. MEN jag jobbade och tjänade pengar istället. Känns onödigt att gå till skolan när man ändå slutar efter tre timmar typ. Jamenar pengar är också bra. Så jag jobbade mellan 07.30-14.30 och det gick faktiskt bara bra. Hade avdelningsmöte idag också, faktiskt ganska intressant. Jag menar jag som timmis får vara med och tycka till, inte bara fast personal. + att jag jobbade med ett toppen gäng. Girlpower (dock är våran sjuksyrra kille).

Ikväll har jag träning mellan 19.00 till 20.30 våran korta träning så det är skönt, mitt knä har fuckat ur igen. Det var nog ingen inflammation som läkaren trodde.....


P&K

Tv

Nu börjar tv:n för idag, fullt upp till klockan elva! :) Imorgon hade ja tänkt jobba istället för skolan, pengar är bra!


P&K hörs imorgon alla söta

tal

På fredag har jag ett svenska tal till nationella. Det är sjukt svårt att få ihop fem minuter. Nu har jag nästsan tre minuter, och när man blir nervös glömmer man typ allt å pratar sjukt fort. Jag kommer inte på något mer att säga, jag får väl dra ut å prata lååångsamt.. Usch jag är så nervös och mår sjukt dåligt över att ja måste hålla talet...


P&K

brun?

Jag kolla igenom lite bilder från rhodos, å ja menar jag va typ brun?? Jag som tyckte jag va så blek och äcklig när jag kom hem. Jag saknar att va brun, det är så mycket snyggare! När tatueringarna är helt klara så ska jag börja sola sola sola igen. & tänk när jag kommer hem från thailand brun och fin!!

   



P&K


Tisdag

Varannan tisdag älskar jag, idag är en sån. Vi börjar tio och slutar ett med lunch där emellan. Blir de bättre?! nee trpr inte de.

Nu ska jag kila till bussen.

P&K

min klass

Ibland är jag så trött på min klass, inte personerna utan sättet. (ibland personerna också för den delen).. Vi är väl 25 stycken i våran klass eller så. Och idag efter lunch var vi 11 kvar!!. Visst vissa har väl en anledning till att vara borta men INTE 14 stycken. Jag blir så irriterad, inte konstigt att alla lärare har slutat, de hade jag också gjort. Helt klart, hur kul är det att lägga upp en lektion när hälften inte ens är där?!

P&K

Julmust

Juste glömde berätta att min mamma var världens bästa mamma och köpte JULMUST igår!! Jag vet man ska bara dricka de till jul och påsk men hon kunde inte vänta. & det var så sjukt jävla gott men de blev bara den innan jul.... :(



söndag

Så var de sista dagen på de här lovet... Gått så sjukt fort så de inte är sant. Men mycke skoj har hänt under en vecka. Ja vad har jag gjort, tatuerat mig, åkt på kryssning, varit ute en massa å bara slappat. Helt perfekt lov dock lite för kort.

Nej nu ska jag gå å mysa framför tvn för jag är bajs bakis!! & juste vi firade hanna lite igår så sjukt roligt bruuuudar!!


P&K

hemma

Jag är hemma & jag lever & jag hade sjukt jävla roligt på kryssningen!!

RSS 2.0