lördag

Nu ligger bilderna från kryssningen på face, hahah. Nu har jag precis druckigt upp första cidern och jossan är påväg hit med sig själv och med mat, vilken snäll vän man har. :) Sen kommer madde hit å vi ska föra å mysa å sånt man gör, sen får vi se vart vi hamnar.

Inatt hamnar jag nog iallafall hos F, <3

P&K

Namnsdag

Jippi idag har jag namnsdag, det är nämligen Maria och jag som många andra heter. Jag heter dock det i mellannamn men det räknas.

grattis på namnsdagen alla marior! & jag :)




P&K

godmorgon

Sådärja då var man uppe igen, har varit vaken hela natten inatt asså. sovit max en timma typ. inte så roligt. Blir nog en tråkig hemmakväll ikväll. Pallar inte något om ja inte fått sovit något...

aja skulle bara säga hej.

Hoppas jag inte behöver jobba längre än till ett,

P&K

mitt i natten

hej.. idag är en såndär jobbig natt... har inte sovit en sekund å ska upp halv sex. Jag kan egentligen inte jobba med min fot, men nu ere helg å inte så lätt att få in extra personal. Jag får gå dit ett tag. Men de värsta är att jag inte kan ha skor på vänsterfoten.... aja... jag mår inge bra...

vi hörs imorgon, å jag kom på att jag inte kan gå på krogen imorgon, för jag kan ju inte ha skoooor på foten!!!!


P&K

fot

Min fot är helt cp, jag kan verkligen inte gå på den. Något är fel, riktigt fel. Måste gå på sidan om den. helt sjukt!

Kryssningen

Det det helt galet och jag hade äckligt kul!! Ni får bilder lite senare eller under helgen. Dock kan jag inte gå på min fot och fick ta maddes 41or typ när jag skulle åka hem idag. hahah

P&K

nu åker vi

Nu ska jag bara fixa de sista och sedan gå till bussen! vi hörs på fredag för imorgon lär jag va så bakis å trött!


SPÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅRA

P&K

onsdag

Igår blev de filmkväll hos maddes fredrik i hallonbergen. Såg taken as bra film asså, men de sluta me att jag å madde låg i sängen själva å såg klart den. haha. Sen åkte vi till f och sov, och jag somnade på en gång när vi la oss och vaknade inte förens madde smsa i morse. Så har haft en bra natt! Dock var jag kanske lite tråkig menmen:P..

Jag är så taggad inför ikväll, de blir inte bättre. nu ska jag vila sen fixa mig. jag hör av mig innan jag åker!


P&K


trött

usch jag är så sjukt trött. ikväll blir de till att ligga på soffan eller i sängen och glo på tv :) måste soooova ordentligt inatt för på onsdag natt lär de inte bli många timmars sömn.


P&K

ibland får man vara barnslig

Alexandra säger:

med anki i skogen!


Äsch/ kryssning 25/2 SPÅÅÅÅRA säger:

ojojoj i skogen hot hot hot


Alexandra säger:

SOM FAN! MED MULLE!


Äsch/ kryssning 25/2 SPÅÅÅÅRA säger:

åååååååååh


Äsch/ kryssning 25/2 SPÅÅÅÅRA säger:

får jag va me?


Alexandra säger:

kanske. men bara om du vill samla kottar och ha fleecejacka (vet inte hur de stavas för jag e bara ett barn)


Äsch/ kryssning 25/2 SPÅÅÅÅRA säger:

okej, kottar är jag bra på att hitta


Alexandra säger:

då kommer mulle att tycka om dig


Äsch/ kryssning 25/2 SPÅÅÅÅRA säger:

tror du?


Äsch/ kryssning 25/2 SPÅÅÅÅRA säger:

jag gillar mulle också, i smyg men säg inte de


Fettisdag

Jag hade helt glömt bort att de var semeldagen idag. Fast de gör inget eftersom att semlor är de äckligaste som finns! USCH! Bara grädde å äckel mandelmassa eller va de e i. Att äta en semla är som att äta en hel måltid. den ni!

Nu ska jag laga lite lunch hade jag tänkt, innan jag sätter igår me projektarbetet. att de ska vara så svårt att komma igång!

p&K

tisdag

Hej alla söta!

Kom precis hem från frissan, va itne hos min vanliga eftersom hon hade typ två månaders väntetid. Så var hos deras nya tjej som börjat, jättetrevlig verkligen! Så bokade en tid innan studenten så man är snygg i håret då :).

Igår som sagt så var vi i bromma och drack öl. Adam, alex, f &f kom dit :). myspys. Hade inte träffat adam å alex på typ hundra år eller nåt. Sen åkte jag och F hem till honom å sov där, myyyyys.

Nu ska jag göra lite på mitt projekt arbete sen ska jag åka och sola solarium med mami! :)

P&K

måndag

Hej!

Det gick bra på ungdomsmottagningen, inge folk alls typ. bara tre före :) så nu har man nya p-piller igen.. efter de satte vi oss och fikade & prata skit.

Nu ska vi iväg och dricka öl, MUMS!! as sugen! Sen sover jag hos F,

vi hörs imorgon igen efter frissan!

P&K

godmorgon sportlov

Härligt med en otroligt lååång sovis. :) igår på träningen gick de sjukt bra jag gillar våran hot stuff låten som vi gör, den blir niiiiice ;).


Här är de som jag vet som händer på mitt lov.

Mån: ungdomsmottagningen
tis: ska till frisören och färga fula utväxten
ons till tors: KRYSSNING
fre: vet inte, ta de lugnt på kvällen iallafall
lörd: jobba sen UTGÅNG!
sön: njuta av sista lovdagen!



P&K


träning

nu har jag precis badat och färgat mammas hår. Ska gå och möta alex nu för bussen har åkt och sen är de träning. skönt! vi ska ha årsmöte också, usch va tråååkigt!

Imorgon bitti ska jag sooooooooooova,!


P&K

sööto

Imorgon ska jag ringa en människa vid namn Hans-åke ang denna söta krabat. Den tillhör polisen just nu, och innom två veckor måste han plus 8 till bort. annars så måste polisen avliva dom. Nej imorogn bitti ska jag ringa till honom för den ska bli min. Och på dagarna ska den vara hos pappa på jobbet!.




Jag är kär i dig söta sak genom en bild!

-

Jag har absolut inget att säga, skulle bara säga hej. vi hörs imorgon bitti igen!

P&K

godmorgon

Godmorgon härliga lördag. Shit vilken bra natt, jag somnade runt kvart i tio och sen har jag inte vaknat en ända gång förens klockan ringde halv sex. underbart! Idag är de äckligt kallt, de var typ minus 7 grader. Så på med mössan!

Hoppas de går fort på jobbet så jag snart är hemma igen!

P&K

usch

Jag är så äckligt jävla uttråkad så jag är så irriterad, bara helt plötsligt. Jag kommer dö på detta. Jag ska laga nudlar och sen gå och lägga mig å läsa och hoppas på att jag somnar. eller? & eftersom jag jobbar på sönda måste jag sitta hemma på lördag kväll också! JAG FÅR PANIK!

NEJ JAG VILL HA ÖL ÖL ÖL ÖL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-

Jag har ju som sagt legat magsjuk men är risk nu igen! :) Men imorse ringde jag mamma och då låg hon magsjuk, då har jag alltså smittat henne.! hahah. stackars.

Nu har jag iallafall SPOOOOORTLOOOOOOV. underbart! har jag tur så kommer molle hit på måndag (en hund) som jag kan leka med härligt! så jag får passa den.


P&K

fredag

Träningen igår gick super, vi hann långt med två danser faktiskt. Och sen är det bara finslip på alla de andra som redan är klara. Efter det så åkte jag till F och tittade på film och mös.


Idag var jag på praktiken igen, super skoj! Det är faktiskt sjukt bra där, fast jag som va så arg i början. så de kan gå ibland.


I helgen blir de dö trist. jobbar lör: 07.30-14.00 å sön: 07.30-14.00. usch å fy!!

P&K

godmorgon

Godmorgon alla söta, hoppas allt är bra. Jag mår mycket bättre nu faktiskt. Ska till praktiken imorgon igen. Jag har sovit såå bra i natt inte vaknat en ända gång och vaknade klockan nio, utvilad och pigg.

Dagens planer är att städa undan lite kläder osv, gå prommis med fiia och så har jag träning ikväll. Jag verkligen längtar de blir sååå bra iår! I love it!

Fick reda på att dm iår är 4-5 april, de blir nog sjuk skoj. Jag missade den förra året.. jag åkte dock dit med 40 graders feber. efter en timme fick pappa komma och hämta mig när jag insåg att jag inte kunde stå på mina egna ben.
åh jag längtar, detta blir bara så bra.


P&K

-

nu ere efterlyst som gäller. & jag jobbar hela helgen, de suuuuger.!

P&K

sommar

Jag sitter och planerar mitt jobb i sommar de vill veta, än så länge har jag kommit fram till detta.

Ledig, vecka 24, 29

Jobba, vecka 25, 26, 27. 31 och så länge de behövs.

vecka 28 & 30 vet jag inte hur jag ska göra...


fuck this shit. 


-

fy på mig, idag har jag faktiskt inte gått upp ur sängen alls på hela dagen.! Har bara legat och läst och lagt in bilder på face. Nu ska jag iallafall gå in till badrummet och tvätta mitt hår & dra på mig mjukisarna igen. härligt.


P&K

bättre

Idag mår jag mycket bättre, febern har gått ner och jag fick behålla både kräm och en macka igår kväll.! Dock måste jag ligga här symtomfri i 48 timmar innan jag får gå till praktiken eller jobbet igen... åh jag får panik, de finns inge värre än att vara sjuk..

och jag har missat 485748758 timmar på praktiken å kommer säkert inte bli godkänd. de suger. men inte mitt fel att jag går och blir magsjuk mitt i allt.

det är ett otroligt fint väder idag, jag vill gå ut och gå men känner att jag inte har ork till de..

P&K

otrohet

Vart man än läser så stor de ofta sakner om otrohet. Jag läste precis ett inlägg i Lollos blogg om de. & de fick mig en liten tankeställare, varför är man otrogen? För att man inte gillar personen helt? osäker på sig själv? göra personen svartsjuk? listan kan göras lång.

Varför är man då alltid så rädd i början att man tror att han/hon ska vara otrogen? De brukar ofta bli en hel del diskussioner om det. bara för att man inte litar på personen till 100 i början betyder de väl inte att man behöver vara otrogen så fort man går ut?

Jag själv har varit otrogen förut men kan inte svara på varför riktigt, det var nog för att jag redan kände att de skulle ta slut och att de itne fungerade. Jag ångrar än idag inte de misstaget dock..

Men den stora frågan är ändå, " vad anser du som otrohet"?!. & för mig beror de väldigt mycket på vem personen i frågan är också.

P&K

Patrik 1.5

Jag fick i mig lite kräm och mjölk precis. inget smakar... Har suttit uppe en timma på hela dagen och kvällen.

nu ska jag lägga mig å kolla på patrik 1.5.

Vi hörs imorgon. P&K


-

Nu har jag precis ätit en macka, nu måste jag lägga mig ner igen fort så att den inte kommer upp igen. hoppas den vill stanna i magen. Nu krampar de i magen igen, jag hatar detta.

blir inge praktik för mig denna vecka inte, och får se hur de blir i helgen på jobbet eftersom om man ligga hemma 48 timmar också útan symtom innan man får jobba igen.. lite sisodär faktiskt.

aja nu väntar min braiga bok Svensk maffia på mig.

P&K

magsjuk

Inatt var en dålig natt, usch! Jag kände att jag ha de kramp i magen igår kväll men jag lyckades somna ändå, vaknade av att jag kände att jag var tvungen att spy och rättare sagt en gjort så gjorde jag det. Fick roppa på mamma. Sen så spydde jag lite mer å så. Då gick de över och jag sov ända till halv fyra! Sen var de dags igen, usch va äckligt det är att vara magsjuk. Det kommer lixom från alla håll, och de värsta var när jag satt på toa och spydde sammtidigt men de kommer bara en knall grön sörja, gallan brukar vara gul. Men detta var grönt så vet inte vad jag fick upp. Sen så spyr man fast de kommer inget för de finns inget att spy..

Nu kommer det bara från en ände vilket är lite possitivt, men jag får inte behålla ett skit i magen, Är sååå hungrig så det är sjukt. har fått i mig lite vatten och en alvedon eftersom jag hade 39 grades feber på detta.

Dålig tajming säger jag bara. fuck this shit!

P&K

usch

Godmorgon. eller säger man ens de såhär tidigt? jorå. Nu är klockan 05.31 och de värsta är att jag har varit uppe i en timma nu. det är verkligen INTE okej! Det är de värsta att vara på sjukhus att man alltid börjar sju.. Slutar dock tre så det är skönt. Idag ska jag hem och sova direkt efter. och bara ligga i myskläder hela kvällen framför tv och inte göra ett skit. Har jobbat hela helgen så är ganska trött. jobba fre, lör, sön, mån. ledig tis. jobbar. ons,tors,fre,lörda,sönda. usch!! Jag ska sova all tid som jag är ledig på eller så ska jag sova SENAST halv tio när jag ska upp 04.30.

nej nu ska jag borsta tänderna och sedan kila till bussen. Snart kommer väl någon annan upp ur min familj hoppas jag.


P&K

söndag

Det gick jätte bra på jobbet. Fick reda på att jag måste säga till när jag vill vara ledig i sommar och vilka veckor jag kan jobba. svårt de där ucsh..

Åkte som sagt till solna efter jobbet och fick med mig fyra par skor hem, en kofta, smink. det var nog det. :) skor kan man som sagt aldrig få nog av. Sommarskorna måste ju börja köpas nu. Han dock inte göra de viktigast som ja skulle göra men de tar jag på tisdag.

Kom hem för en liten stund sen, ska slänga i mig mat nu och sen åka på träning mellan 19.00-21.30. jag som redan är trött som fan. Sen hem och sova ska upp 04.30 imorgon, lite sisodär.

Vi hörs imorgon vid fyra!!

P&K

okej?

Fick denna kommentar igår till ett gammalt inlägg som hette uppdatering. så här löd inlägget "Lördag: vaknade upp var sjukt pigg och horbakis, efter en alvedon eller två blev de bra igen. Hade en otrolig mysdag med f. och madde å den andra f. haha. Bara degade ii sängen. Jobbade 16-21 åkte hem duscha böt om och gick till bussen för att åka till masmo. Vägen dit vill jag inte ens prata om. Var i en jätte mysigt hus med bra folk och härlig flipp musik. En brud dock som va helt körd, menmen alla kan inte va normala. hur normalt är det at komma fram och säga: Hej vi har inte hälsat, (och så sa hon sitt namn å jag mitt), och sen så ba förlåt om jag är otrevlig men jag är sån som person. Okej nice, för dig ville jag inte ens prata me. bitch! För vissa blev det alldeles för mycket och mådde sämst (dock inte jag) :). Men det var också skoj, sov där också. "


l  ([email protected]) om uppdatering:
haha hora den tjejen du snackar om är mig passa dig tills nästa gång jag ser dig då kan inte ens fredde skydda dig fjortis



Det roliga med sånna här kommentarer är att man inte vågar säga vem man är. [email protected]. jätte moget verkligen. Men tyvärr alla kan inte älska alla och du verkar inte gilla mig. thats it. Kalla mig hoe, fjortis etc, jag skiter it. Du får prata hur mkt du vill om mig också till andra också. 

Nu vet jag dock vem du är förmodligen, men frågan är om ni vet exakt vem av er jag mena? eller?

P&K


kryssningen

Igår kväll fick jag reda på att vi helt plötsligt är 16 stycken som ska åka. NICE!


P&k


godmorgon

Usch vilken tråkig jobbhelg. Fast skönt me pengar dock. Haft en bra helg förövrigt var i solna i fredag och drack lite. Sen åkte ja till F och sov. Sen på lördag jobbade jag kväll och de gick skit bra. Fick göra massa. :) I like! ¨

Dagens planer:
- Jobb 07.30 - 14.00
- sen åka till solna och fixa lite saker
- hem och byta om, äta osv
- träning 19.00- 21.30
- sen hem och duscha och sova.

nej nu ska jag fixa de sista. P&K


fredag

Nu har jag precis lagat en god lunch & middag eftersom att jag bara jobbat 16-21 så får man ingen rast. Så därför måste jag äta middag nu. Fast vi fikar dock vid sju men ändå:P.. ska bli så kul att komma tillbaka har inte varit där på tre veckor typ. hoppas jag jobbar med några bra.

Ikväll ska jag nog ut, som de ser ut nu ialla fall. jag är sugen på riddarkällaren var ett bra tag sen nu asså. Dit ska jag ge ett förslag.

Har inte så mycket mer att säga, ska äta upp min urgoda mat. sen måste jag gå till bussen. Jag måste även prata med våran personalchef om en grej. eller är de kanske till och med min chef som har hand om sånt? äsch de visar sig.

Vi hörs imorgon.

P&K

kryssning

Idag ska jag boka kryssningen, underbart. ska bara ringa min käre vän först. sen bokar jag :D


P&K

natti

Nej nu ska jag krypa ner i sängen, ensam. Jag vill ha helg så man slipper sova själv. Dock är de ganska skönt att sova själv så man kan ta upp heeela sängen för sig själv ;).

Imorgon som sagt jobb 16-21. men vi hörs innan jag åker dit. fredagen den 13e, allt kommer gå fel på jobbet...

puss & godnatt.

träning

Gud va roligt de va att träna igen, vi har alltid så sjukt roligt.. Kan aldrig vara seriösa, eller jodå. Hann klart med två nya danser idag (goooood). nu är det bara typ 20 till som måste repas och finslipa.

Vi var tydligen anmälda till DM också, den är i bålstad. vet dock ej när i april brukar den vara. och imaj har vi uppvisningen i hela tre dagar! tors-lörda. undra om man är död på sö

så sant

En del människor tror att hålla ut gör en stark
- men ibland är det att släppa taget.

helgen

Ja i helgen är de både fredagen den 13e och alla hjärtans dag. Själv så jobbar jag 16-21 på fredag (fick det passet nu precis på mitt vanliga jobb) och lördag 13.45 till 21.00 ungefär så är jag på danderyd. Det blir min helg de. I love it!

sommar

Jag åker nog på semester själv iår, alla är såååå tråkiga & då menar jag nästan bokstavligen alla! Jag är inne på KOS och jag ska dit jag skiter it. MEN så frågar man folk å vissa tänker statsa på sista minuten, eller så vet de inte hur de blir med sommarjobb osv osv.

Grejen är den att om man tar sista minuten så blir det aldrig av, det vet jag. & det är ingen som säger att man är ledig samma vecka ändå? och om man tar sista minuten med hotell osv osv så blir de typ inge billigare som att boka. SISTA MINUTEN GÅR HELT  BORT FÖR MIG!

De här med jobb. Ja det är väl minsta problemet, som förra sommare jag sa bara vilka veckor jag inte kunde jobba så var det löst. De är glada om man säger vilka veckor man vill vara ledig än att man kommer och säger :- jag vet inte än..
& har man inget säkert sommarjobb än så sorry for you. NEJ JOBB ÄR INGEN URSÄKT!

Att jobba hela sommaren och hösten och försvinna i två månader sen. Jo jättemysigt och jag har själv varit inne på det ett tag. MEN det är så sjukt långt kvar dit, typ ett år. & så länge klarar man sig inte.

Förra året bokade vi i februari, då hade man något att se fram emot också.

Nej jag åker om det är så att jag åker själv så gör jag det...

torsdag

Godmorgon!

Ledig idag och imorgon, hur skönt som helst! Igår var jag ute med Bea och drack cider och snacka skit. mysigt! tack babe!

Dagens planer är att åka till solna och fika med camilla vid kvart i tre, måste även köpa lite smink. Sen är det träning ikväll, härligt! då kan man visa ännu mer hur brun man är och jag får ha mina nya tränigsbyxor som jag köpte i Thailand! as sköna!

Jag har inte så mkt mer att säga faktiskt, eller jo fast ändå inte. jag måste till ungdomsmottagningen också på tal om inget, har två ärenden. får ta de på lovet det är ändå inge viktigt.

P&K

lite shopping

Här är nog de mesta som jag fick med mig hem ifrån Thailand.


 

man ser kanske inte så mkt, men det är skor, väskor, linnen, tjocktröjor, klänningar, jeans etc. Tigerbalsam, krämer, oljor som gör en brunare osv.


P&K

tisdag

Min dag idag har varit sjuuukt tråkig, jag börjar bli frisk och blir tokig hemma. Mamma och också legat sjuk och varit hemma, men hon är mycket sämre än vad jag är så hon har inte varit så rolig.

Idag har jag gjort massa nytta, jag har pluggat. Har lämnat in tre uppgifter av fem (bra jobbat jenny!!!) bara två kvar. en är jag nästan klar med. dock hade jag aldrig klarat dom utan mammas hjälp:P.

Sen har vi bytt lakan i alla sänger så inatt blir de skönt att sova i nya lakan igen. Sen har jag plockat lite i mitt rum å hängt in kläder etc. Efter det var jag tvungen att åka till jobbet och hämta mina jobbarskor som jag älskar, as sköna! åkte med pappa hem och handla lite på vägen hem.

Före middan så hann jag till konsum för att möta upp jossie och prata lite skit osv, och när vi är på konsum och har precis gått ut därifrån så ringer Linda och ber oss vänta för då hade hon sätt oss på övervakninngskameran haha. Så fick träffa henne en snabbis också. myspys!

Nu sitter jag här och har precis ätit, ska dricka lite kaffe snart tänkte jag. Måste upp äckligt tidigt imorgon 04.30 för jag måste gå hemmifrån 05.40 och då måste jag ha hunnit duschat, sminka mig, klä på mig osv osv.

Ledig dock torsdag, fredag. ska försöka få hit F på onsdag kväll, så om du ser detta så vet du mina planer och jag struntar i ditt jobb :D

P&K

gejkand- kos

Idag har jag kollat på resor & jag har bestämmt mig, jag åker till Kos. har hittat ett as bra hotell (ungdomshotell). 14/7 till 21/7. Dit ska jag! måste bara få med mig någon, frivillig någon?


P&K

haha skaffa ett liv

Tio sakar om mig:
1. Är du singel? 
yes
2. Är du lycklig? inte är jag olycklig ialla fall
3. Är du uttråkad? jaa
4. Är du ledsen?. n ej
5. Är du italienare? nej
6. Är du gravid? inte va jag vet
7. Är du full?. inte nu nej
8. Är du en cooling? om jag är?
9. Är du från Irland? nej?
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? dom har aldrig varit de ens.

Åtta saker om ditt kärleksliv
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
jag vet inte,
2. Har du nånsin blivit sårad? vem har inte?
3. Har du nånsin tänkt på en och samma kille flera gånger under natten innan du somnade? ja
4. Har du gillat en kille utan att berätta det för honom?
vet inte, har jag nog
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? jo
6. Har du haft en hemlig beundrare? hur ska jag veta de?
7. Är du kär? kär är väl att ta i kanske
8. Vill du gifta dig i framtiden? nej

10 saker två alternativ
1. Kärlek eller lust?
Kärlek
2. Hår eller ögon? Ögon
3. Katter eller hundar?
hundar
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar? Bästa vänner
5. TV eller Internet? Internet
6. Coca-cola eller Pepsi? Coca-cola
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? Beror på humör
8. Pengar eller lycka? Lycka, vad annars!?
9. Dag eller natt? Natt, fast jag gillar dagen med.
10. MSN eller mobil? Mobil

Tio "Har du nånsin..."
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Ja när jag var liten
2. Brutit ett ben? Nej, och det är konstigt för att vara mig
3. Gjort nåt du ångrar? för många gånger
4. Hoppat Bungee Jump? Nej, men de vore ballt
5. Ljugit för någon du tycker om? Ja, tyvärr!
6. Ätit en hel tårta? nepp
7. Gjort bort dig offentligt? haha
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? ja då,
9. Gråtit när ett husdjur dog? Ja, när jag var liten men det är väl normalt?
10. Velat försvinna? ja när man var i den åldern

12Senaste...

1. Telefonsamtalet du gjorde? till camilla
2. Telefonsamtalet du fick? camilla
3. Personen du va med? om inte mamma å pappa så var de med F
4. Roligaste grejen som hänt? i hela mitt liv vet ja inte
5. Personen du sms:ade? . Du va i en bil med? Madde, f och f.
6. Gick på bio med? madde när vi såg allt flyter
7. Va och shoppade med? mamma och pappa i Thailand
8. Du kysste? F
9. Du skrev till på myspace? Har inte det!
10. Du kommenterade? mamma säkert
11. Du tillbringade natten med? Mig själv och min förkylning
12. Du kramade? F



nu vet ni massa onödigt skit. P&K


jävla tjat om alla hjärtans dag

På tv, radio å allt gör reklam om alla hjärtans dag. Jag hatar den dagen och har alltid gjort de. oavsätt om man har pojkvän eller inte så gillar jag den ändå inte. det är nog årets onödigaste dag.

jag menar, gillar/ älskar jag någon så gör jag väl de lika mycket varje dag och inte lite extra en dag per år? Nej antigen är jag knäpp eller så vet ja inte vad...  å alla som får ångest över den dagen, varför?!

de jag menar är väl inget speciellt utan bara att den är onödig å att jag hatar den.

P&K

-

det gick sjukt bra på praktik introt idag, orkar inte förklara nu.  mår inge bra alls faktiskt. Har precis gått från sängen hit. Måste lämna in ett skolarbete...


P&K

godmorgon

Vilken härlig dag, solen skiner och blå himmel. Natten har varit dålig, och morgonen också. Vakna väl vid sex å varit vaken sen dess. Jag åker på mitt intro idag å säger att jag kommer på ons eller torsdag igen. mår inge bättre idag, suck. mamma är också hemma å e sjuk...

nu ska jag försöka få i mig en macka.


P&K

praktik

Imorgon börjar min praktik, jag kommer inte att kunna gå dit, eller har dock bara intro så kanske pallar mig dit. Har sovit hela dagen, man fryser å sen svettas man. inte skoj.

Nu har jag fått i mig mat iallafall, jag är helt orklös. (ja det är alltid jätte synd om mig).


P&K

lördag

Igår kom jag som sagt hem, var hemma på ekerö vid sex typ. då var de bara att byta om för att åka till bromma och öla med madde. sen kom F & F dit. sen kom även micke, jennifer och jimmy. ;)

Det slutade med att jag sov hos f, myspys, nu är allt som vanligt igen när man har någon att pussa på. :)

Nu e jag även sjuk och ska gå och lägga mig, har fått feber också typ, bläääääää!


P&K

hemma

Nu e jag hemma igen, usch. Jag hatar Sverige. Jag ska nog gifta mig med en thailändare å flytta dit.
nu ska jag åka å handla. hörs senare

P&K


hello

Hej igen!

nu borjar de dra ihop sig :( jag vill INTE hem!! Jag mar bara bra idag ocksa. Vad har hant sen sist, jo jag har ridit pa elefanter! as laskigt, trode att jag skulle do.. gor nog aldrig om de igen. Imorgon ska jag aka fallskarm efter en bat.. om jag vagar. men ja maste!

Jag har forovrigt fatt en brannskada i ansiktet det ar inte snyggt! Det ar bubblor och blasor i hela ansiket; nice or not! sa jag vill inte visa mig hemma pa lordag..

Pa fredag natt 00.30 (eran tid) sa kan ni tanka pa mig for da gar jag upp for att ata frukost eftersom vi aker 01..30 (eran tid) fran hotellet. blaaa

Vi hors nog inget mer forens pa lordag;... 16.30 landar jag pa arlanda!!



pusssssssssss

kar i en bok

Jag har glomt att beratta att jag har last en san sjukt bra bok. aaaaaaah jag ar helt kar i den. Den ar sa bra a gullig. Jag ar kar i killen i den boken. dock finns han ju inte pa riiktigt. men anda. Han ar saa sot mot sin tjej i boken. aaah jag dor.... orkar inet forklara men i slutet har de hant massa a lalal. a sa ringer hon honom a lalal sen innan dom lagger pa sa ba : - jessica du vet att jag alskar dig va?

jag borja typ bola da hahhah... jaja.


jag har de lika bra som vanligt, a jag vill inte hem. Jag alskar stallet har!!


P&K

1/2

hello! hoppas allt ar bra med er dar hemma! har ar de lika varmt som alltid. Jag aker nog aldrig hem igen. alla ar helt underbara har. I helgen har de kommit massa nya svenskar ocksa. :)

Nu ar klockan bara ett hos er och sju hos mig, jobbigt de har me skillnaden. Jag gar upp halv tio har och da ar bara klockan halv fyra pa natten hos er! hahah

jag har inte sa mycket mer att skriva, ska snart ivag och ata middag. Idag har jag legat vid poolen hela dagen och brorjar flagna, inte skoj. Men brun ar jag iallafall!


P&K

RSS 2.0