ensam

Det finns fan inget värre än att sova själv. iallfall när man är van vid att ha sällskap.. Vet inte vad jag ville komma med detta inlägg men aa me tanke på att jag ska gå å sova själv nu...








Imorgon e jag ledig och ska inte gå utanför dörren, eller jo när jag går min lååångisprommis.. Jag e hungrig..... usch. dag två avklarad.

blocket

Jag & min mamma är bäst. Först la vi ut min gamla moppe på blocket, den blev vi av med inom två veckor. yes! & ikväll la vi ut min gamla cykel som vi köpte 2003 såg vi på alla papper. & vi fick den såld ikväll!! :)

Jag trode inte folk satt å kolla runt på blocket så mkt men tydligen så gör folk det, nu går vi runt på vad vi ska lägga ut näst. Kommer dock inte på något... haha.

Nu har jag till och med fått pengar som jag ska köpa körskolepaketet för, där de ingår en jävla massa skit plus halkbana osv. Jag börjar redan om två veckor, om jag har tur. jag är rädd, det är läskigt.


Puss och godnatt

shopping

Idag har jag impulsshoppat, jag älskar det.!! :) fick med mig två par skor hem och två väskor. haha. !! : )




P&K

godmorgon

Vilken stålande morgon, jag börjar tio och slutar ett. Det är vackert väder så idag åker skinjackan på igen. :) Jag mår faktiskt jätte bra idag, blir en banana till frukost eftersom jag ändå har lunch en timma efter jag börjar å då blir de grönsaker.. Till middag blir det en äcklig shake men mamma tycker synd om mig så hon sa att jag kunde ta en kassler blit med grönsaker. jag får se hur de blir.


Idag ska jag träffa madde är de tänkt, åååh jag saknar henne!!!



P&K


förlåt

Under två veckors tid kommer ni få höra mycket gnäll om att jag e trött å hungrig. Men de går fort. Jag ska försöka att inte klaga. De första dagarna är värst. Som idag mamma å pappa sitter å äter middag å bredvid dom sitter jag med ett glas äckel grej.... nu har jag vispat tre nya tills imorgon.. frukost lunch å middag. Fast jag tror jag tar lite morötter till lunch i stället, å lite andra grönsaker så magen får jobba...







P&K

älskar det

Student 2009, jag älskar att säga de!


jobb

Igår mailade jag min chef för att se hur de blir för min del i sommar. På min avdelning är det många som åker iväg på hösten/vintern istället. Så det fanns sex veckor i sommar. Jag fick fem av dom eftersom jag åker iväg en vecka.

Så jag jobbar vecka 27, 28, 30,31,32. Sen får jag se vad jag gör..  Jag har kan även få midsommar helgen om jag vill, måste svara i veckan om jag vill ha den eller inte. Det är lite tidigt för att veta vad man ska göra, fast det är sjukt jävla mycket pengar och jobba den helgen. Tror jag tar den helgen, de händer ändå aldrig några roliga saker. Om man inte åker iväg men de vet man inte ännu.


P&K

godmorgon!

Måndag morgon, sista veckan innan lovet. underbart. Idag är det dag 1 på min drick grej. Det är inte gott alls, smakar nogat å jag hatar de. menmen de e bara å dricka. tar med en banan också.


vet inte när jag slutar idag, men de visar sig.

P&K

söndag

Fyfan för att jobba till halvfem, aldrig mer.!!!!!! Jag vet inte om jag orkar gå på träningen asså, är död. tror jag skippar den! ;)

Ikväll är min sista riktiga måltid på minst en vecka, kanske två beroende på hur jag mår. Jag ska dricka en sjukt god grej jag blandar med vatten, mellan 4-5 per dag. Dock får jag äta frukt å sallad. Å vilken tur att sphiahemmet har sån sjukt god sallad!!


Nu ska jag göra nåt, vet ej vad. P&K

-

Nu åker jag tiill F, vi hörs på måndag eftersom jag inte är hemma förens fem imorgon å ska iväg å träna sen. å kommer dö när jag kommer hem vid halv tio efter träningen i två å en halvtimme.


P&k


jobb

ååååååååååh nyss ringde de från jobbet å behövde hjälp imorgon... 07.30 till 16.30!! jag blir galen på allt jobb å så har jag så jävla ont i ryggen.!!!! men pengar är bra å jag behöver dom!!!


P&K

jobb

ååååååååååh nyss ringde de från jobbet å behövde hjälp imorgon... 07.30 till 16.30!! jag blir galen på allt jobb å så har jag så jävla ont i ryggen.!!!! men pengar är bra å jag behöver dom!!!


P&K

godmorgon lördag

Godmorgon!

Igår gick de toppen på jobbet, älskar att jobba 16-21, går sååå fort. Jag fick även en pressent på jobbet. Av en boende, jag vet att vi inte får ta emot pengar etc men ett pressentkort fick jag ta emot, eftersom jag frågade. TACK snälla du!
Jag fick de eftersom att hennes man har blivit sämre å sämre å jag tog hand om honom, för mig är det inte en stor grej eftersom det är mitt jobb, men för henne betydde de mycket.. : )


Sen igår som alla vet var de snöstorm, så när jag satte mig glatt på bussen kvart över nio säger han att han inte har ngåra anslutnigsbussar för trafiken har stått still på ekerö några timmar. JAG SÄGER BARA LANDET!!!!!!!!!
Men de kom en buss som jag kunde ta men fick gå ltie i snödrivan så var genomblöt när jag kom hem, inte skoj.

Nu får jag se om bussen kommer på morgonen, annars får jag slänga upp stackars pappa å köra mig.!!!


P&K


helg

Denna helg är ju löningshelg, men jag ska nog inte ut. Jag har tröttnat så fruktansvärt mycket på krogen. Jag sitter hellre på ett lite mindre ställe och dricker någon öl. & så sparar man pengar på samma gång. Denna helg blir dock väldigt lung

fredag: jobb 16-21
lördag: jobb 07.30-14.00, hem vila åka till F.
söndag: åka till solna med mamma, träning.

Sen är det sista veckan innan påsklovet, & jag är även ledig på onsdag. Helt underbart!


P&K

godmorgon härliga fredag!

GOdmorgon allt bra? Asså jag förstår mig inte på mig själv ibland, nu är jag klar ska bara föna håret och min buss går om 55 minuter!! Vad ska jag upp så tidigt å göööra?!?!?!

Dagens planer är att åka till sophiahemmet å luffa runt sen så ska jag åka och jobba dock bara 16-21. Nej nu ska jag gå ut å känna på de fina vädret..


P&K

trött

Nu är ´jag helt död, ska krypa ner i sängen och läsa! Läste ut min andra bok idag, måste börja på den andra. Jag har såååån träningsvärk så jag tror jag dör!


p&K

prommis

Härligt med vår & lååånga promenader. Idag blev de väl över två timmar för mig å linda. :) å snart ska jag iväg å träna. Helt bäst...


p&K

-

Jag får panik på mig själv ibland!!! jag blir toooooooooooooooooookig!

-

Dålig uppdatering, har som sagt inte varit hemma på två nätter. men skivan var skoj. Å igår va jag bakis som fan typ eller jag blev under dagen!!!


Nu ska jag luncha sen ska jag gå ut i det vackra vädret med linda.


P&K

19

Idag är det exakt en månad kvar tills jag fyller 19.!


tisdag

Godmorgon. allt bra?! Jag har inte varit vaken såhär tidigt på hela detta år för att gå till skolan!! Vi har bara labb varannan vecka & tur är väl de!! Så börjar 08.20 suck...

veckans planer:

tisdag:skola, sola & så ska jag på studentskiva, är taggad som fan asså.
onsdag: bakis som fan, gå till skolan, titta på resan & fika. För att sedan åka till F.
torsdag: LEDIG, sola, träning
fredag: skolan, hem å vara hemma hela kvällen.


P&K

ny vecka

Måndag igen, usch. Fast gick bara i skolan från 9 till 11 så de suger ganska mkt. Jag har absolut inget roligt att berätta, tror jag lägger ner den här skiten asså.

Nu ska jag lägga mig å läsa min tråkiga bok som jag måste läsa i svenskan!


P&K

-

De gick bra idag me, vi var fett effektiva så fick gå tidigare. : ) nu sitter jag å kollar på den rätta för rosing.

Sen ska jag duscha å äta sen åka till F,.. asså de tar bara 25 minuter från honom till sophiahemmet imorgon bitti! UNDERBART!! åker jag hemifrån tar de en timma!! jag tor jag bosätter mig där nu när skolan är igång igen. På morgonen när jag går i fridhemsplan så tar de 10 minuter!!!! hemmaifrån tar de 45.!!! det är bäst.


Men nu var de visst mat, hörs imorgon!


P&K

godmorgon

Godmorgon söndag. Så var denna helg slut.! Har varit vaken ett tag, somnade typ halv nio igår, litesådär pinsamt. Så är pigg å glad har sovit över tolv timmar.


Nu ska  jag bada, har samling tolv. Är hemma vid sex igen.

P&K

lördag

Blev en bra kväll igår, skulle dricka öl i bromma. Slutade med att jag sov hos F full å glad.  Var i solna å dom kom dit. .:)


Idag har de gått bra på dansen å cafet, sjukt mkt folk å imorgon räknar vi med de dubbla. Jag är så trött så nu ska jag äta mat tror jag... har bara ätit en kladdkake bit sen igår.. Så är inte hungrig alls faktiskt, min magsäck kanske har börjat vänja sig? hoppas..

Ikväll blir de mys framför tvn, själv eller med F återstår att se. Imorgon har jag samling 12, skönt!


P&K

låt

Jag har alltid älskat denna låt, men aldrig riktigt lyssnat på texten förens idag. ååh den är helt underbar!





When you feel all alone
And the world has turned its back on you
Give me a moment please to tame your wild wild heart
I know you feel like the walls are closing in on you
Its hard to find relief and people can be so cold
When darkness is upon your door and you feel like you cant take anymore

Let me be the one you call
If you jump Ill break your fall
Lift you up and fly away with you into the night
If you need to fall apart
I can mend a broken heart
If you need to crash then crash and burn
Youre not alone

When you feel all alone
And a loyal friend is hard to find
Youre caught in a one way street
With the monsters in your head
When hopes and dreams are far away and
You feel like you cant face the day

Let me be the one you call
If you jump Ill break your fall
Lift you up and fly away with you into the night
If you need to fall apart
I can mend a broken heart
If you need to crash then crash and burn
Youre not alone

And there has always been heartache and pain
And when its over youll breathe again
Youll breath again

When you feel all alone
And the world has turned its back on you
Give me a moment please
To tame your wild wild heart

Let me be the one you call
If you jump Ill break your fall
Lift you up and fly away with you into the night
If you need to fall apart
I can mend a broken heart
If you need to crash then crash and burn
You're not alone






brun

Jag älskar att vara brun, de finns inget snyggare! Så idag åkte jag och solade, fast jag redan är brun, men man kan alltid bli brunare. Så dom här tog jag idag, brun är jag iallafall.

 



P&K

 

betyg

JAG ÄR SÅ JÄÄVLA BRA.... fick tillbaka två arbeten idag, ett med VG+ å ett med MVH jag är bääst. helt sjukt. hur ofta händer detta mig?


JAG ÄR BÄST:

nacke/axel

Häromdagen fick jag ont i axeln/nacken å igår såg mamma att den va helt sne och svullen. Den kokar också, det märkte vi. detta suger, nu ska jag ta några piller som är muskelavslappnade å gör så muskelinflammation går över också.



P&K

mornmorn

Gormorgon, jag är sååå trött idag eftersom jag inte fick sova mina x antal timmar som jag måste göra varje natt. Jag hade något jättebra att skriva, men jag glömde helt totalt bort det faktiskt.

Torsdag idag, vilket betyder sophiahemmet och sen träning 17.30 till 20.30. Jag kommer va tröttast ever ikväll. Imorgon måste jag baka inför cafét i helgen. Nu babblar jag bara känns det som men nu ska jag göra något vettingt som att sätta mit ute på altan å njuta.

Vi hörs ikväll, P&K

jobb

Att göra vårat smörgåsjobb gick sjukt bra!!! Men jag kommer inte kunna äta skinka eller ost på länge känns det som, men snabba å bra var vi. Sjukt mkt folk, över 150 personer. Så nu fick vi 3000 kr. Som vi köpa kläder till dansuppvisningen för....


Som ni märker e jag hemma eftersom F e cp. men killar är väl aldrig normala? eller?


Efterlyst kallar strax, P&K

studentmössa

Idag fick jag min studentmössa, nu är de sååå jäääävla nääära!! HELT UNDERBART! I LOVE IT!

onsdag

Shit vad veckorna går imorgon är de redan fredag, älskar att de går fort. Det gick faktiskt bra på jobbet igår kväll, mkt bättre än vad jag trodde.

Idag är det skola från 09.50 till 15.20 sen ska jag leka lite med alex innan vi åker å jobbar med mackorna. Jag menar 3000 kr för att bre 150 mackor å sälja dom under en paus är väl helt självklart att man inte tackar nej till.

Sen åker jag till F och sover, så vi hörs igen imorgon innan jag åker och tränar.


P&K

godmorgon

Hello, så var det tisdag.. Mår bättre idag faktiskt. somnade typ halv åtta å vaknade vid nio å sen var jag pigg. somnade väl om igen vid halv elva igen, så har sovit massa timmar inatt.skönt skönt!! Jag ska åka till skolan om en halvtimma och jag är redan klar, varför gick jag upp så tidigt för? haha.

Slutar klockan ett idag, såå skönt. Men dock ska jag åka och jobba direkt efter skolan till halv tio. de blir nog bra.


P&K

skolan

Det gick bra i skolan idag, slutade dock ett och åkte sedan iväg och drack lite öl.... ska på studentskiva nästa tisdag, blir skoj.!

Har inte så mkt mer att säga, förutom att jag köpte två par till jeansleggings idag på vera moda, as bra....

Jag mår inte bra så nu ska jag duscha å sen krypa ner i min säng, har ont i magen & så....

P&K

-

Håll mig hårt eller släpp mig helt.

Måndag 16/3

Godmorgon.

Så var det måndag igen, känns faktiskt ganska skönt. Har fullt upp hela denna vecka, bara måndag kväll som itne är planerad.... känns både bra å dåligt. på tisdag kväll jobbar jag. ons kväll så ska vi göra något me dansen ett slags jobb i två timmar så får vi 3000 tusen. och på torsdag har jag träning, fredag ska jag ta de lugnt å så lördag eftersom jag har café med dansen på lördag å söndag. samlig 11.00 å 12.00.. sen var den veckan slut...


Nu ska jag äta min smörgås å sedan föna håret. vi hörs när jag  e hemma igen.

P&K

söndag

hej, hoppas allt är bra.! Jag mår bara bra faktiskt, utvilad faktiskt. Det gick bra på jobbet och sjukt fort framför allt, ´sånt älskar jag.

Igår var jag alltså hos F och kolla på melodifestivalen me några fler, fast de var nog mest jag å madde som var intresserade av den ändå. säger väl grattis till Marlene eller hur hon stavas, skönt me lite omväxlining..

Nje nu ska jag iväg på träning, vi hörs senare eller imorgon!


P&K

:)

nu har jag gjort klart allt & mig sjäälv. Projektet blev as bra, är sjukt nöjd!!


vi hörs imorgon.


P&K

lördag

Så var de lördag igen,.. Igår va de sjukt roligt asså, blev full å glad. Var dock nästan för mkt folk på riddarkällaren.. sen åkte jag hem till F och sov. :)

Ikväll blir de melodifestival mys å middag. Hoppas fan alcazar vinner, dom är bäst! : )

nu ska jag göra klart mitt projekt helt och hållet. är nog bara en halvtimmes jobb kvar, mest rättta fel å sånt.

P&K

utgång

Nu sitter jag och dricker lite cider, ska precis sminka mig. Ikväll blir de utgååååång!! Sover hos F sen så vi hörs imorgon snyggingar.

P&K

Fredag

Idag är det helg, & jag är ledig imorgon vilket betyder UTGÅNG ikväll! Det blir riddarkällaren som de ser ut nu som iallafall. Har inte varit där sen jag vet inte när asså, typ förra året... de blir skoj!

Idag var sista dagen på praktiken, lite tråkigt verkligen. Så på måndag är de tillbaka till skolan, har inte varit där på två månader så har glömt allt.


Nu ska jag sova,

PUSS

undersökning

Igår var jag som sagt på en undersökning av hjärnan. Det är ltie svårt att förklara men det var så ballt!!! De börja med att jag fick ta ut allt från mina fickor eftersom det är sån stor magnetgrejs vissa kan till och med känna av den när man går in i rummet. Där gjorde vi iordning patienten och satt en slang i armen som vi sedan skulle spruta in kontrast i sen.

Sen åkte han in i en såndär stor tunna med huvudet, jag skulle få panik å ligga där i 45 minuter asså.!! Men sen gick vi ut till en stor skärm och där såg man hela hjärnan. Man såg hans tumör å sånt, as ballt. Allt annat också, va nu allt heter....

De kanske inte ltåer så intressant men de va sjukt intressant å ballt. Jag gillade de sjukt!


P&K

torsdag

hello. hoppas allt e bra! Jag kom precis hem från träningen å de gick bra som vanligt. sjukt skoj! jag har en grej att berätta som jag fick vara med på idag på praktiken men jag hinner inte nu, så ni får det imorgon. då det även är sista dagen på praktiken,.... usch!


P&K & godnatt

godmorgon

Eller heter de ens godmorgon såhär tidigt på morgonen??! Skönt iallafall att de e näst sista dagen att gå upp såhär tidigt. Sen är de skolan som gäller, blir skönt. då är de lixom månda till fredag å helg som vanligt. haha.

igår kväll var de massvis att göra, men de gick bra efter mkt om och men. det är kul när det är stressigt å man måste springa omkring. :)

nej nu ska jag på toa sen gå till bussen!

puss

onsdag

Så har halva veckan gått.. Tre dagar kvar på praktiken, känns lite sådär, trivs så himla bra asså. Hade tänkt att baka tills på fredag, undra bara vad?.

jag ska kila iväg strax, börjar ju kvart i två idag. :) sista kvällen dock :(


vi hörs imorgon alla söööta.

P&k

perfekt

Just nu är allt helt perfekt.


tisdag

all snö är tillbaka! USCH!! fast de e sååå mysigt. Idag har jag varit på psyket och fikat med bea. har inte tid att skriva. vi hörs på torsdag!! för jag jobbar kväll imorgon!


P&K

måndag

Sådär ja då var man hemma å så igen. Det var myspys att fika med Alex, mycket att snacka om. :P

Om en timma ska jag åka och dricka öl me min bästa vän, jag får ju inte dricka pga min pencelin (hur de nu stavas) MEN jag är såå sugen på öl så jag orkar inte bry mig. det som händer är väl att man typ blir full på en halv öl eller nåt. men sånt gillar vi. Sen åker jag till F & sover.

Imorgon ska jag till psyket på danderyd as nice. Jag ville ju praktisera där men fick inte platsen när dom drog men bea hamnade där å jag ska hälsa på imorgon å få se hur dom har det. då får jag ihop yttligare 8 timmar. fast jag ska vara där i typ två bara:P haha nice!


P&K

godmorgon

Hoppas allt är bra med er. Jag är totalt utvilad och sovit i 12 timmar, helt underbart. Nu sitter jag å äter min frukost som är sjukt tråkig, banan....

Snart ska jag åka och fika med alex en sväng.

P&K

-

Det gick sjukt bra på träningen, vi blev klara med mycket idag asså. hahah jag kan inte sluta garva åt vissa danser. Iår har vi inte typ tre eller fyra danser som vi kör utan vi har typ 49584959 st fast småbitar med typ 2 min av varje låt. För vi går igenom alla år tionden från typ 30 tal till 2000 talet. Det är ganska skoj faktistk, men jag fick inte dansa till spice girls, haha. men fick en BSB låt ändå ;) hhahah.

Nu är jag så trött så att ögonen inte vill mer, oj vad jag ska sova imorgon bitti. Inget ska hindra mig.


P&K

söndag

ÄNTLIGEN ÄR DENNA HELG ÖVER!!!! hahah. men har gått sjukt bra på Danderyds som ni vet. Idag fick jag också massa beröm och ba : - de du missat när du varit sjuk har du tagit igen på hela helgen. DEN E BRA!

Jag åkte aldrig till F igår, va  såååå trötter. ångrade de dock sen. Jag brukar inte vara den som ja vene hittar inga ord för de haha men så fort jag åker därifrån så saknar jag honom.. jaja... har inte vant mig, :P vi har snart träffat varandra i tre månader, tiden går sjukt fort.


Nu ska jag iväg träna, byyyyyyyyyyyyyyye!

lördag

shit va jag e trött, helt sjukt! Ikväll blir de Melodifestivalen, antingen hos mig eller hos F. Men jag tror tyvärr inte jag orkar åka dit asså. så trött är jag,& då e man trött!!


P&K

Danderyd

Fyfan vad jag är bäst, idag fick jag sticka patienter i armarna för jag behövde prover. (venprover). Jag träffade rätt på båda, helt underbart. fick massa beröm. :) I love it! fick även lägga om ett fotsår som hade blivit så djupt att man såg SENORNA!!! det va sååååååååååååååååå äckligt jag dööör! men de ingår.

Sen var jag nere på akuten en sväng å lämnade lite saker, där verkade de mysigt också. ;) haha.

Imorgon är det 07.00 som gäller igen, då blir det säkert massa prover som jag får ta.


P&K

sådär

Nej nu måste jag fixa de sista, sen måste jag gå till bussen. Vi hörs imorgon någongång när jag har tid å känner fört. jag kom för den delen på att jag snart fyller 19, det är inte okej asså.! haha.


P&K

ååh

Jag är helt såld på denna låt, vet inte varför... lyssnar på den om å om igen. Men de värsta är att Molly är två år ungre än mig och ser ut att vara typ tre gånger äldre än mig haha.


http://www.youtube.com/watch?v=Ddmei9I2NzU

fredag

Godmorgon.

Jag har nästan sovit i 12 timmar helt underbart, jag vaknade till och med av mig själv imorse. :), utvilad och klar för helgen. Inte så skönt med fredag dock.. nu ska jag lägga mig och bada :D

helgens planer : prakik

Fredag: 13.45 - 21.45
lördag: 7.00 - 15.30
söndag: 7.00 - 15.30


njaaa inte de roligaste men jag får ändå inte dricka så kan lika bra jobba.

P&K

-

Nej nu är det dags att sova, vi hörs imorgon innan jag åker till Danderyd. Puss och godnatt alla söta.


skolan

Ni hör nog mig inte säga de här speciellt ofta, men jag saknar skolan. JAG SAKNAR SKOLAN! Jag har inte varit där på snart två månader, först thailand, praktik, lov och praktik igen. Nej jag vill till skolan igen... de går inte att förklara det bara är så. men samma dag som jag kommer tillbaka tillskolan så kommer jag gå hem och va lika skoltrött som alltid...

tre månader kvar, bara tre. Håll ut, kämpa, de går fort!

torsdag

Idag har jag varit otroligt duktig för att vara mig asså. De märks att jag varit sjuk och inte gjort något & att medicinen börjar hjälpa.

- jag har gjort klart & lämnat in min praktikuppgift (redan 12 dagar före!!)
- jag har arbetet mycket mycket mycket med mitt projektarbete om barncancer.
- jag har hjälpt mamma och tvättat och hängt upp tvätten.
- jag skulle damsuga bort lite dam i ett hörn och slutade med att jag damsög alla rör osv osv. haha
- jag har redan lagt min lunch i matlådan och packat ner allt tills imorgon.
- jag har beställt hem en massa sommar kläder som kommer i mitten av mars.

Jag har helt enkelt varit en otrolig effektiv tjej idag. Sånna här dagar gillar jag som mest.


P&K

paradiset

Det är svårt, men jag var där för snart en månad sen. De går fort & jag kommer tillbaka i januari!



P&K

:)

Idag är det EXAKT tre månader kvar till studenten!!


-

Hello!

Jag mår redan bättre av medicinen, igår åkte jag till F och sov där. Nu måste jag plugga.....


du e bäst, <3

medicin

Idag gav jag upp och gick till vårdcentralen vilket slutade med att jag kom hem med äcklig medicin som jag ska äta i tio dagar. I kapsel fyra gånger om dagen, skit stora och jag som inte kan svälja tabletter! underbart.


Nu ska jag sova.

P&K

är man sjuk så är man

Är du kär just nu?:   typ
Har du kysst någon idag?:  inte idag
Har du kysst någon de senaste 30 dagarna?: ja
Har du ett förhållande?:  inte bokstavligen med datum å sånt.
Om nej, varför inte?: bara inte blivit så
Hur många har du varit tillsammans med?: seriösa så är det 3
När förlorade du oskulden?: 14 tror jag
Vart går gränsen vid otrohet?: det beror verkligen på mycket
Har du varit otrogen och om ja, varför?:  ja det har jag varit... därför!
Har du sagt till en person att du var kär i henne/honom när du inte varit det?: har jag säkert
Vem hade du senast ett förhållande med och varför tog det slut?: oscar, för jag fucka upp allt.
Är du romantisk?: haha hitta en mer oromantisk människa asså
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän?: vad menas med snott?
Är du svårflörtad?: det skulle jag inte säga nej
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång?: absolut
Vad hette din första flickvän/pojkvän?: jocke
Hur länge höll det?: några månader
Har du någon gång slagit någon du tyckt om?: haha ja,
Har du lekt med någons känslor?: jo...
Har du haft sex med över 20 personer?: nepp
Hur länge höll ditt längsta förhållande?: allt som allt typ halvår
och ditt kortaste?:
några månader
Vill du vara singel eller ha ett förhållande?:  det beror helt på humör, ibland vill man vara singel å festa å inte sitta fast. & ibland vill man ha pojkvän och bara mysa
Har du varit tillsammans med två samtidigt?: inte tillsammans men hållt på
Är du en bra pojk/flickvän?: njea, beror väl på.
Hur många har du haft sex med i år?: en
vem sov du senast bredvid?: F
Tycker han/hon om dig mer än vän?: helt klart, ;) haha
Har du vart tillsammans med någon som du sedan haft ett kk förhållande med?:  KK hade jag inte kallat de, men sex aa.
När fick du din första kyss?: minns ej
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans?:  mamma var 18 & pappa var 22
Har du nån gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän?: jag är ensambarn så neej:P
Skulle du nån gång kunna tatuera in din kärleks namn på armen?: absolut INTE.
Har du mest blivit dumpad eller dumpat:  dumpat tror jag. eller så har vi kommit överrens eller så har jag fuckat upp allt som vanligt:P




haha de var lite helt onödig info:P


-

godnatt!

Ge mig sol

Ge mig sommar & sol, eller bara vår!





Fan va jag saknar värmen....

tisdag

Hello, är fortfarande sjuk. Har absolut inget mer att skriva, ska nog krypa ner i sängen igen.....


orkar inte längre.

godnatt

Nu ska jag gå och läsa, orkar inte vara uppe längre. Vi hörs någon gång imorgon igen. Skönt att jag bara har 38 graders feber. Det är ju nästan normalt. eller så kan man säga att de är ungefär två grader ifrån de normala eller två grader ifrån 40.... jaja skit samma. Denna praktik ger jag upp redan nu.

Imorgon åker jag nog till f och roar mig lite eftersom jag e ledig så länge nu... om jag inte är lika trött dock.

Puss och godnatt.

-

Nu har jag varit uppe i en halvtimma, nu ger jag upp går och lägger mig igen. jag orkar inte vara sjuk, inte igen. Det är för tråkigt, jag har massa att göra egentligen, men de kan jag inte rå för.



Ge mig sommar, sol & rhodos! (jag saknar mitt bruna hår och bruna färg)

måndag

Så var lovet slut och praktiken igång igen. Så skulle de varit men jag har gått och blivit sjuk IGEN! tredje gången på tre veckor, underbart!

Mamma räknade ut att jag varit på praktiken fyra dagar på två veckor... Först var jag helt dunder förkyld och feber när jag kom hem från Thailand. Sen blev jag magsjuk veckan efter. sen vare lov och nu e jag sjuk igen, fuck this ´shit. Jag kommer inte ens bli godkänd....

P&K

söndag

Så var de sista dagen på lovet, då har jag bara legat på soffan hos F & kollat på tv och myst. helt perfelt. Nu ska jag möta upp jossie och sen glo å på tv igen.


Du är bäst baby <3

RSS 2.0