lördag

Ojojoj, har solat hela dagen är en kräfta i ansiktet, hahahha. menmen nu är jag nästan neger typ :P :)
snart ska jag ner till madde för att äta middag och fira henne, åh äntligen blir hon 18. :) nej har inte tid vi hörs imorgon eller senare.


P&K

helgen

Det var en lyckad kväll igår, och andré blev 18. Var en brud i odenplan som inte kunde stå på benen men hon var väl minst 25, stackars kille som fick typ bära henne. fyfan. Inte kul hon behövde nog magpumpas.

Kom hem vid halv fyra, så de va bra.

GRATTIS

GRATTIS PÅ 18års DAGEN MIN PRINSESSA!!!


HEJDÅÅ

Nu drar jag, ha en trevlig kväll,! Måste säga hejdå till mina små bebisar först,  :)
hörs imorgon igen!


P&K SPÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅRA!

brun

Ja nu är jag brun, sommaren har inte ens börjat, detta kommer sluta bra! & idag har jag fått färg i ansiktet nu : )

P&K

-

Det var en mysig promenad, tassen fick bada lite också. Busade runt som vanligt. ska snart ta bussen till solna, men först ska jag hinna äta, sminka mig, klä på mig och packa mina saker. jupp jag är tidsoptemisst (eller va de heter/stavas), haha. Annars får jag bara packa ner allt så fixar jag mig hos camilla där vi ska föra.: )

BTW, rådjursbebisarna å sååå söta, de bor i våran buske på baksidan, sitter och kollar på dom hela tiden när de vinglar fram. Fick en dålig bild så ska försöka ta en ny fast de har så mysigt i busken så jag tänker inte störa. Måste nog döpa dom också, vad äter de? De ska bli mina nya husdjur. :)

Nej nu måste jag laga mat, P&K

prommis

Nu ska jag och fia ta en prommis, mysigt länge sen man träffa den tjejen! Hunden får följa med så vi skulle gå ner till badet så den får bada. :)

P&K

svimma?

Nästa gång jag ställer mig upp kommer jag svimma, de känner jag på mig. så typiskt!

bussar

Varför går inte bussarna som jag vill ikväll?! åååh!

barn

Det är så gulligt så jag nästan vill gråta, vissa av er vet att vi har rådjur här på tomten som springer runt. Mamman har varit gravid ett tag och varit borta i en vecka kanske, men imorse när pappa kommer upp så är hon är igen, med SINA BARN!!!!! Dom är så sjukt söta, de kan knappt gå och vinglar runt, jag ska ta en bild på dom senare idag, har även en från förra året, : ) då blev det två pojkar undra vad de blir iår?! nej nu ska jag kolla på dom lite till innan jag går till skolan!


P&K

i helgen

Jag säger bara SPÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅRA om denna helg!

GODNATT

GODNATT ALLA SÖÖÖÖTA!

P&K

fredag!

Har fika i skolan mellan 10.00 till 11.00 sen slutar jag! woho, då ska jag hem å sola sola sola sola!

ingen rubrik

Haha, min dag idag har varit kaos, åkte hemifrån 07.30 imorse. Eftersom jag skulle jobba på mammas jobb idag, orka inte skolan. Det gick som sagt sjukt bra och jag hann med allt jag skulle och var klar tidigare så sprang runt sista halvtimman. Fick även massage på jobbet i en halvtimma SÅÅÅÅ skönt. Slutade fyra så jag och mamma skulle ta bussen då till spånga för att byta buss mot alvik, vi gick av vid coop forum för att köpa några småsaker. De gick bra, sen hämtade pappa oss för vi skulle åka till Plantaget i bromma för att köpa en hammock. de gick bra de me. MEN SEN de hade hänt en ska vid tappströms bron (över till ekerö), så de fick inte upp bommarna. så de va kö, vi stod i kö i TRE jävla timmar. Tillslut fick jag panik av att jag va kissnödig så jag gick ur bilen och satte mig i skogen. så skönt. kom väl hem vid nio, åt middag, dog av hunger. ja thats it. hah så nu ska jag gå och sova :)

P&K

jobb

de gick skit bra!

-

Har absolut inget att skriva, psykologen idag var helt sämst, lärde mig inget! Så jag somna!
nu har jag legat ute i en timma typ men de blev kallt, så nu ska jag nog sova ett tag,  :)

P&K

psykolog

Yes, idag börjar jag nio, woho älskar sovis. Då kommer en psykolog och föreläser. Hoppas de blir intressant. sen blire datakunskap och naturkunskap.

Igår hade jag inte missat något alls, på engelskan kolla de film, gympan så typ inge speciellt, naturkunskapen hade de fått suttit i datasalen och gjort klart saker om man hade missat, och på matten hade de bara suttit och pratat. känns som jag ABSOLUT INTE MISSADE NÅGOT!

Somsagt får väl se hur länge jag orkar va i skolan idag, ialla fall fram till luch de vet jag, och datakunskapen. sen får vi se. :)

P&K

plugg?

Jag läser bloggar från folk i min klass, de skriver att de pluggar pluggar och stressar sönder. Okej vi hade en period med mycket prov osv, men nu är allt klart. vad pluggar ni?!

Jag hatar skolan verkligen, & nu när det är fint väder får jag ingen lust att gå till skolan, funderar på att gå hem vid lunch på fredag då slutar vi 11.30 och de skulle bli sjukt varmt. Någon Kina blir de inte med mina betyg och närvaro, jaja.

Imorgon ska jag försöka få med mig någon som vill dricka öl i kungsan, någon som vill skippa sista lektion?!

P&K godnatt igen

godnatt

Nej nu ska jag sova, tänkte gå till skolan imorgon eftersom jag ska jobba på torsdag, och självklart ska de bli 25 grader då! JIPPI or not! aja pengar är väl bättre äntar jag.

P&godnatt

-

Jag saknar dig så sjukt mkt, de vet du!

inlägg

Ja jag tog bort de, orkar inte lägga ner tid och lust på att diskutera sen. thats it!

tisdag

oj, jag råka inte gå till skolan alls idag. dumma mig. men det är såååå fint väder så vill ligga ute och sola istället. blir kort vecka, hemma idag och så jobbar jag på torsdag. så ingen skola då, skönt skönt. sen nästa vecka är jag ledig den 4e för då tar ADAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM BERGSTRÖÖÖÖÖÖM studenten, så vi ska dit på utspringet å allt sånt sen blir det middag och krök, känns lite sådär att va bakis på sin egen skolavslutning? menmen haha

P&K

godnatt

nej alla är så tråkiga så ja dör, så tänkte gå och kolla på tv. vi hörs imorgon.

puss och godnatt

ångest

Jag har lite små ångest, kan inte bestämma mig när jag ska åka till skolan imorgon.Den ända nödvändiga lektionen imorgon är väl naturkunskap. så vet inte hur jag ska göra, ååååååååååååååh. får väl se hur vädret är för de är mkt skönare att ligga ute och sola :)

P&K


måndag

gick bra i skolan idag, gjorde inte så mkt gick och tog närvaro och sen gick vi och fika. Hade engelska å satt och ritade, hade naturkunskap och fick reda på att jag fick G på provet! jag är så jävla bra! Sen åkte jag och mötte min mor. och nu ska jag strax äta, promenad i kväll igen säkert.  :)

Ge mig mina betyg, för jag vill se. kommer bara gå ut med tre ig, brabrabra.. engelska B, matte B och webbdesign.

P&K

2 år

Jag har kommit fram till en sak, när jag har engelska lektion är jag två år och i tråtsåldern. Jag gör absolut inte det jag ska, och vägrar svara på frågor eller skriva saker. Ibland tror jag att hon vill slänga ut mig. haha, jag vet förlåt men nu har jag gett upp engelskan så varför göra saker? jag tycker de e roligare att rita. Jag vet inte så moget, men ibland så får man vara omogen.

P&K


måndag igen...

Yes en ny vecka igen,  det är strålande väder idag igen så härligt. har precis ätit lite frukost och ska snart sminka mig för att ta bussen som går nio. har sovis på måndagar. :) efterskolan ska jag möta upp min mor och far för att titta på en ny mobil eftersom min egna är fuckad. men vi hörs senare, !


P&K

godnatt

Godnatt alla söta, sista veckan i skolan nu typ.. äntligen!

Puss och godnatt!

skola

 Imorgon är de skola igen.... och jag har INGET att plugga på hela veckan. Har ett matteprov på torsdag för jag fick IG på nationella men jag kommer inte klara det provet heller och tänker inte ens försöka, så jag tänkte jobba på mammas jobb då och få ihop lite extra pengar i sommar :), nu gör man ändå inget i skolan så kan lika bra göra lite nytta där, får även massage där på torsdag, åååh härligt!

P&K

mysdag

Min dag har varit så mysig idag, jobbade mellan 07.30-14.00 var hemma vid halv tre la mig i en solstol och solade och råka somna, skönt skönt. Sen var de mat, och plugg på det. La mig i soffan för att dega men nej vid åtta gick jag ut för att möta Linda vi skulle ses ett tag för jag skulle se en film som började 21.00. Men nej inte de heller, går ner till södran helt i mjukiskläder och typ inge smink. sitter och snackar skit och sedan ringer jocke så han, rille, alex och robban kom ner å prata lite. Efter någon timma åkte de igen och då mötte vi Tom på en cigg. Kom hem för en liten stund sen. Det kan jag kalla en perfekt söndag!

P&K

tillbaka

Imorgon blir allt som vanligt igen med bloggen, :)
idag har jag jobbat & solat, & jag mår ap bra. hahah inget intressant men aa.

P&K

-

Hello alla söta.

Jag mår bara bra, lite trött bara blev inte så mkt sova i natt, först dansuppvisning sen hem till Linda och föra, sen blev de utgång hemma vid fyra. Har inte så mkt att säga, har sån sjuk träningsvärk har tränat varje dag sen i tisdags,... menmen nu e dansen slut för denna termin. Tillbaka igen i höst, mys! Kommer sakna alla roliga träningar, hahaha.

Nu ska jag lägga mig på soffan och bara dega i mjukisar, dricka fanta och äta godis med mamma och pappa. Imorgon blir det jobb jobb jobb jobb jobb :) blir skoj!

P&K


dansuppvisning

Den gick så jävla bra idag också, sjukt kul! Nu är det bara vänta på filmen så man själv kan kolla hur bra de blev :D


P&K

förlåt

förlåt, jag lovar att skriva när jag kommer hem, har nämligen samling om en halvtimma igen. den slutar typ fyra så uppdaterar vid fem, lovar er!

Önska mig lycka till!

P&K

FYFAN

Vi är så jävla bra, vet ni det?

GE GÄRNET!

Ikväll ger vi gärnet tjejer,! Ge bara allt och ha utstrålning så kommer allt bli grymt! vi lägger ribban ett snäpp högre iår!


Puss på er gullisar!

dansuppvisning

yes kommer inte bli något mer skrivande idag heller, förlåt. Måste nämligen gå från skolan till lunch som är 11.20 typ. sen åker jag och alex och solar, sen åker vi hem till mig och hämtar alla sakerna.sen är de bara åka ner dit, har samling 15.00. sen börjar den typ 19.30 eller 18.30 hah vet ej. så detta blir de sista inlägget.

ÖNSKA MIG LYCKA TILL.!


P&K

fredag

Idag är det fredag, förlåt för jag inte skrev något igår. Men jag gick i skolan till 16.10 & på dagen hade min tränare ringt och sagt att vi skulle vara där så fort som möjligt, så det var bara att åka direkt till träningen... hann hem å slänga i mig mat en snabbis. sen hade vi träning till åtta. ;) & jag har träningssvärk ÖVERALLT typ i lilltårn också!


P&K

förlåt

men hinner inte uppdatera just nu, tar de imorgon om jag hinner!

P&K

NERVÖS

usch, det är fjärilar i hela magen, jag vill inte vara nervös. usch usch, måse tänka på något annat.

P&K

remiss

Juste jag fick min remiss igen, ska dit den 2 juni, då jag får reda på operationsdatumet :) självklart är mamma med hela tiden och stöttar mig.

P&K

torsdag

Godmorgon, hoppas allt är bra med er. Jag mår faktiskt bra idag igen, :D orkar inte ha torsdag, orkar inte skoldagen. okej träningen men usch på skolan. Gympa sista lektionen och sen direkt till träning, känns lite sådär faktiskt. aja.!

P&K


9 dagar kvar....


trött

Ikväll har jag skrivit klart ett natur arbete på två sidor, sjukt jobbigt. gjort klart ett datakunskapsarbete. så nu tänker jag sova. en ny tuff dag imorgon, skola till kvart över fyra, sen träning. :/ jaja. thats life.

Godnatt alla söta,!

P&K

plugg

jag får panik på allt plugg och all press så idag bröt jag ihop. Det var ganska skönt,

P&K

10 dagar

Om tio dagar fyller min prinsessa 18! ÄNTLIGEN!

onsdag

onsdag idag igen, är sjukt pigg. sov så länge :)  nuu ska jag fixa iordning mig för att sedan börja röra mig om en halvtimma eller nåt. hörs lite senare under dagen. Det är även sjukt fint väder!


P&K

godnatt

Ja jag är faktiskt helt slut, så går därför och lägger mig. Har sovis imorgon så i natt blir de ungefär 10 timmars sömnt! åh!

Puss och godnatt alla söta, vi hörs imorgon bitti :)

sola

Åkte in och solade en sväng ikväll, så mysigt och skönt! sen gjorde jag tonfiskmacka som jag ska ha som matssäck imorgon :P haha vi ska nämligen på museeum imorgon. :)

P&K

nervös

nej nu börjar jag bli nervös, varför kommer det nu? det ska inte komma förens man är förste man ut på scen att stå på scenen och när man börjar se att de där grejerna öppna sig, lamporna tänds, musiken sätts igång då är man så äckligt nervös, fast när satt de första stegen är det bara köra gärnet,! INGET kan stoppa en. Det bästa som finns är när man får se filmen efteråt och se att man ger allt, då får man rysningar. Det finns ingen bättre känsla än den när man är på scenen. Känslan när man är kär går itne att gämnföra heller.

Scenkänslan slår allt, I just love it!

13 år nu om inte snart 14, jag slutar aldrig dansa, jag är född sån.

P&K

hejaheja

Jag loggade aldrig ut från msn i morse utan skrev bara att jag var ute i skogen och orientera. när jag kommer hem har min knäppa kompis suttit och hejat på mig : ) söto!

* Madde säger:

hepp hepp !!! HEJA JENNY!

&

Adam säger:

haha orienterar du

Adam säger:

grattis din jävel

(fattar dock inte vad han menar med grattis?, kanske för jag e så jävla grym!?)

P&K


regn

När vi sitter i bromma och väntar på bussen börjar de SPÖREGNA då menar jag det bokstavligt.! jag sitter där i mina shorts å fryser, alla trodde nog jag hade slagit i huvudet eller nåt:P menmen. så nu är jag kall och ska varma mammas goda paj och sedan krypa ner i ett varmt bad :D


P&K

orientering

Den gick faktiskt strålande, jag har som sagt alltid gillat det. vet inte varför?! kanske en sport man ska börja på? haha.:P. Det var sjukt fint väder så jag sprang i shorts, då blir man brun på benen på samma gång, (jag vet jag är smart), nej men de var väl de, eller tappa bort mig en gång, för jag letade efter en kontroll så hitta jag inte den å så var de bara en halvtimma kvar till jag skulle vara i mål. så jag går bara neråt för att hitta ut. å där nere hittar jag en kontroll!!!!! Så jag visste vart jag var igen då :D! jag kan fan börja orientera utan karta. D: men i slutet gick de sjukt bra fick typ 6 kontroller på en kvart eller nåt. och så var det en liten kille i skogen som lekte å jag blev arg för kontrollen skulle vara mellan två stora stenar, så jag utbrister : Vilka jävla stora stenar? å han svarar jag såg den där framme typ 20 meter fram, jag blir glad och springer dig och DÄR VA DEN! tack lillkillen!, :)

Det blev 20 kontroller på tiden 83 minuter, bra jobbat? jodå ett vg hoppas jag allt på!

P&K

haha

Maria - inyourass.blogg.se säger:

jag drömde om dig inatt!!!!!!!

Äsch/ dansuppvisning fredag & lördag säger:

jasså

Äsch/ dansuppvisning fredag & lördag säger:

va jag snäll?

Maria - inyourass.blogg.se säger:

det var läskigt men du var med typ heeela tiden.

Maria - inyourass.blogg.se säger:

du var mycket snällare än i verkligheten

Maria - inyourass.blogg.se säger:

hahahah


godkväll

ja vad har hänt ikväll, jag och mamma hade disco medans vi sydde la upp mina kläder tills dansuppvisningen. Jag gick även igenom danserna så de sitter. de gör dom nog! sen blev de en promenad med Linda och denice, vi tog min å lindas långa runda. fyfan de finns en äckligt brant och lång backe vi kallar mördarbacken, och man är död efter den, mitt ute i skogen och de går uppåt å så halkar man ner lite då och då. Men de va skönt.

Imorgon har vi bara orientering får komma mellan 09,30 till 15.30 då sista starten går. Tänkte vara där vid halv elva, då får man sovis och slutar tidigt på samma gång! woho, frågan är bara vad man ska springa i, ,mjukisar eller shorts, om de blir sol blir de inte mjukisar de e inte lika skönt å springa i. nej 30 kontroller på 90 min ska man väl klara, eller? vet dock inte hur lång banan är än.... haha

så nu ska jag sova och ladda inför imorgon, springa med träningsvärk är inte så skönt, men vad gör man inte för betyget. plus att jag ÄGER på orientering, jag e seriös, det är fan roligt, ´klara MVG banan i nian så ska försöka ta minst 25 kontroller. LYCKA TILL TILL MIG IMORGON :)

puss & godnatt

plugg

Jag får panik på skolan, de senaste veckan har jag pluggat ta mig fan i mig varje dag. den 26:e maj ska sista grejen in. sen ska jag fan inte plugga på hela sommaren, och om jag gör det så blir de teori till körkortet men det är roligare än skolan.

Nej nu ska jag försöka få in lite saker om övergödning, försurning osv till naturkunskapsprovet.

Jag saknar dig, P&K

Det kommer bli en tuff helg.

Ja så blir det i helgen, tuff och sliten.

Fredag:  skola till 11.20. åker och solar sen hem och packa, samlig 15.00. Dansuppvisning 19.30-21.30. Hemma runt kvart över tio & måste lägga mig direkt.
Lördag: samling 13.30, dansuppvisning 14.00-16.00, hemma vid 17.00. Äta middag & se melodifestivalen. Kommer somna direkt efter den.
Söndag: Jobbar 07.30-14.00. sen måste jag plugga.

Ja det blir min helg, den blir vit men den blir tuff.

P&K

godmorgon

En strålande dag idag, solen skiner och allt är bra. är dock kallt tror jag. nej va bara det, ska åka till skolan vid åtta. har kanske nationella prata i engelska dag.

P&K

godnatt

Nej nu tänkte jag gå och sova, har sovis imorgon så det är superskönt :) slutar två så tänkte åka och sola på påvägen hem :)

Puss & godnatt

HAHA

Jag gick in på våranskolas hemsida och kolla rumt om något hade hänt, går in för att kolla maten och får fram detta. jag tror inte det är sant. men tyvärr det är det.... våran skola är skum, jagvet.

MATSEDEL för vecka 21.

TEMAVECKA : KINA OCH BEIJING med flera

19/5 måndag    Lejonhuvuden från Shanghai och potatis                                
20/5 tisdag        Kinesisk grönsakswok med nudlar

21/5 onsdag     Röd curryfisk med jasminris                                  

22/5 torsdag    Szechuan kycklingwok med ris                              

23/5 fredag       Chili con carne med tortillabröd       


namn

J. Alla avgudar dig
E.Oh, jätte bra kyssare.
N.Du kan behålla hemligheter
N.Du kan behålla hemligheter
Y.Bästa en pojkvän/flickvän kan begära

haha ja så de kan bli, här kan ni kolla va erat namn betyder


A. Gillar att dricka/festa.
B. Alla vill ha dig.
C. Riktigt barnslig.
D. Gillar att dansa loss.
E. Oh, jätte bra kyssare.
F. As sexig grM. Bästa kyssaren som finns.
G. Skiter i vad andra tycker.
H. Bra personlighet och utseende.
I. Helt underbar i sängen.
J. Alla avgudar dig.
K. Vild och galen!
L. Alla älskar dig.
M. Bästa kyssaren som finns.
N. Du kan behålla hemligheter.
O. Du är mysig
P. Populär bland alla.
Q. Ful.
R. Helt GALEN.
S. Lätt att bli kär i.
T. Omtänksam och bryr dig.
U. Kungen på att bara tare lungt.
V. Kanske inte så jätte smart.
W. Tänker sig inte för eller nått, sjuk i huvudet.
X. Jätte bra i skolan/jobbet.
Y. Bästa en pojkvän/flickvän kan begära.
Z. Alltid redo

-

Nu har jag ätit min favoritmat har jag kommit på för tillfället, det är mammas tacopaj :D mums!
nu ska jag åka å träna är hemma till tio igen,  :)

P&K

söndag

OJ vad skönt det  var att sova ut, Idag ska jag absolut inget göra något. eller måste plugga. och ikväll har jag träning i 2 timmar å 30 min... usch.. räcker det inte med de 5 timmar vi träna igår? jag har ont överallt. åh vad jag ska sova ikväll. nej nu ska jag glo på tv.

P&K

lördag

nej nu drar jag ut,! vi hörs imorgon, !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


P&K

ex

Det finns alltid en person som man skulle kunna göra allt för, även om man inte är tillsammans. en sån person har alla. Du är den personen. ovänner eller vänner så kommer jag alltid finnas här. Du är den som har betytt mest. hihihi fast nu är du mest en tönt man kan reta :D

P&K

lördag

Har inte så mkt å säga, genrepet gick väl både bra och dåligt. :) men kul var det. har skavsår så jag tror jag dör, haltar fan när jag går hahha. Nej nu ska jag lägga mig i ett varmt lååååångt bad. sen blir det utgång!


P&k

Beatrice

Jag är dig evigt tacksam & är glad att jag fick lära känna dig!

              

tack för allt du gjort för mig

JAG ÄLSKAR DIG HJÄRTAT!

Madde

Jag har nog världens segaste bästa vän. Nu har jag bombat henne i en halvtimma. Hon är såååå seg.! Jag säger att hon måste komma till mig dirr, för vi ska hinna kröka. men vad får jag för svar : andas, det är vi bra på så det är ingen fara!. det är nog sant men nu har jag börjat själv, hon kommer få ta ikapp!

Jag älskar dig ändå det vet du!

P&K

Mens

Efter 14 dagar är min mens slut! ÄNTLIGEN!!!!!!!!!!!!

-

inte så mkt å säga, ikväll drar vi till Adam.

P&K

FREDAG!

Idag är det fredag igen!! wiho! har prov på morgonen och sen får vi tillbaka nationella matte. ojoj. slutar halv tre och åker då hem direkt. Jag och madde ska ha en mysmiddag ikväll, hihi. Vi är bra på att laga mat, sen ska vi föra men vad händer sen?

P&K

-

Kom precis hem har varit ute med Frida i över två timmar, blev lite kallt på slutet och så börja de regna. Hon åker till Grekland på lörda, dumma henne.

nej nu ska jag krypa ner under täcket, sovgott.

P&K

trött

usch jag är så sjukt trött, och sandra taggade mig till max för att träna men vi har ingen musik idag. Den är ju inställd pga tränaren.

Jag är även inne på Astrid Lindgrens barnsjukhus hemsida för att läsa lite, ska maila och kolla om de tar in praktikanter. Eftersom vi ska vara på akuten i trean så ska jag vara där. Det är bara så, där ska jag vara.!
Fast jag vill helst av allt göra min praktik på Akademiskasjukhuset i Uppsala, men då är frågan : vart ska jag bo?! Det skulle vara min högsta dröm att få vara där. Får kolla runt, kanske har någon släckting där eller nåt P: haha.

Nej nu ska jag plugga plugga plugga.

P&K

Han finns & jag ska hitta honom

Hitta en kille som
kallar dig vacker istället för het,
som ringer upp dig när du lägger på,
som skiter i alla tjejer han kan få,
som ligger vaken för att se dig sova.
Han som vill visa dig för världen att
du är någonting.Som håller din hand
inför hans kompisar.
Han som hela tiden påminner dig
om hur mycket han bryr sig om dig.
Som tar med dig när han träffar sina
kompisar och säger:
"detta är hon jag älskar"

Men vart finns han ?


-

 

slänger upp två bilder, en med färg och en svartvit, nu ska jag laga lunch

P&K

MVG

Jag fick MVG på mitt datakunskaps prov,!!!!!!! fyfan vad jag är bra!



 


godmorgon

Strålande humör idag, sovit sjukt bra och länge. Nu ska jag åka till skolan för att vara i tid så man inte missar provet. LYCKA TILL ALLA ANDRA! efter provet  blir det sola sola sola med alex :)

P&K


godnatt

Grattis sverige, semi nu! woho!

Nej nu ska jag sova har nationella som sagt imorgon bitti så måste va utvilad!

P&k

skolan



Liten del av min skola på första och brandsationen på andra (den bruna byggnaden)

nej nu ska jag glo på tv.

P&K

fik

En dag blev det även fika efter ett prov.



Camilla, bea & alexandra syns på bilderna :) eftersom jag kommer ta bilderna så blir jag inte med på så många :) haha

en dag hos madde

Här är våran mysdag,



första bilden är på mig innan jag kom dit och sen på vatten å fötter å altanen. Det var innan vatten kriget, efter så hade inte ens klänningen samma färg och man kunde vrida ut allt från topp till tå.

P&K

jobb

Så här snygg är jag när jag arbetar + att par tre nummer förstora byxor som jag måste vika upp eftersom jag e så sjukt kort. & tröjorna är inte heller direkt i en bra stolek, men vad gör man. Jag älskar mitt jobb och det är de viktigaste.



P&K

bilder

Ja det har varit bildtomt ett tag. i måndags var vi ju på match.



ja det blev tre som åkte upp, de andra skulle nog inte uppskattas. hahaha

.

"Håll ögonen öppna var du än går, 
du vet aldrig var dina vänner står ,
sanning eller lögn, man ger va man får
tiden läker ändå alla sår
akta dej för gamar och va på din vakt ,
vissa dom håller inte vad dom sagt ,
sanning eller lögn man ger vad man får
tiden läker ändå alla sår ..."

Helgens planer

Helgens planer är :

- fredag,: hålla mig på ekerö, eller något ställa nära. och förmodligen dricka lite.
-lördag: Generalrepetition 10.30-18,00 sen blire UTGÅNG!
-söndag: bakis, plugga, sova, träna.


P&K

hello

Provet idag gick galant, men när man tycker att de går bra så brukar de oftast gå dåligt. aja får hoppas på de bästa. Fick tillbaka en naturkunskapsgrej idag om ett miljögift fick VG, :) sjukt glad. Blev på mongo humör nu efter maten, fast på ett bra sätt. Imorgon är de nationella igen... suck. Ska nog sola efter det, sen plugg. Sen påå kvällen är de rix fm festivalen så drar nog in dit :)


P&K

-

Hello, har absolut inget att säga mår jätte bra och har sovit sjukt mkt inatt somnade nio igårkväll.


P&K

tandis

Det gick galant hos tandläkaren, de ville inte ta bort grejen som hänger för de e så mkt närver där i så jag ska fixa lite med den å går den inte bort så måste vi ta bort den ändå. Nej nu ska jag plugga lite granna till mitt prov på fredag så sjukt mkt att göra

Måndag: inget skulle in
Tisdag: Inlämning i naturkunskap
Onsdag: Datakunskapprov

Torsdag:Nationellt engelska B

Fredag: Psykologi prov

Yesbox, gäller att ligga i nu asså!!!

P&K


-

Hello. Kom hem för en liten stund sen, hade den sista lektionen inställd superskönt! Nu väntar jag på att mamma ska ringa så jag kan åka till centrum för att fixa massa shit på banken. tex ett leg. Sen blir det tandläkaren och har jag tur så kan de göra en lite operation i min mun så de operarar en grej som har kommit bakom tänderna så jag inte kan äta ordentligt. speciellt inte äpplen och det mår jag dåligt över. Hoppas de kan ta bort den och sy några stygn så blir jag glad :)

& ge mig helg så jag får gå ut!!!!!!!!!


P&k

tisdag

usch,är sjukt trött vill bara lägga mig i sängen å sova lite till. lite små bakis är jag också... slutar två idag så de e skönt. ska till tandläkaren kvart över fem.


P&K

måndag

Måndag igen, va fort allt går redan 12 maj. Detta blir mitt första och sista inlägg för idag. Börjar tio och slutar halv fyra då åker vi till madde och dricker lite öl, sen är det match Så är väl hemma närmare tolv så då måste jag sova på en gång. Jag mår bra som vanligt just nu. & ge mig fredag så jag kan parta!

P&K

-

haha mitt huvud har paus, det programet började ju inte förens nio! ååh. Då pluggar jag en timma sen.


P&K

plugg

Nu har jag pluggat i en timma, fan vad jag är bäst! Nej men seriöst vi har en hel vecka kvar i skolan och två veckor när vi går halvdagar å lediga osv. Jag ska lämna in allt som ska göras de två veckorna nu!

Fast nu ere tv som gäller, sanningens ögonblick!

P&K

mens

Nu är jag trött på min mens, har haft den i tio dagar nu, 11 imorgon. När tar den slut?! Jag som brukar ha i fyra....

hello

Dålig uppdattering jag vet, men har jobbat hela helgen. Har gått så sjukt bra, idag fick vi beröm av ssk:an som jobbade för vi var bara timmisar idag som jobbade och alla larmade som fan. Och ibörjan var vi en man kort. men de gick bra å vi gjorde ett sjukt bra jobb!! Träffade Therese igen, en sjukt gullig tjej. Hon jobbar också hela sommaren och missommar så då skulle vi fira den där tillsammans, haha!

annars har det inte hänt något speciellt faktiskt. Jag mår sjukt bra nu, thats it!


P&K

-

Det gick galant på jobbet, kul att vara där igen.! :) nu har jag precis bytt om och ska åka till Järfälla för att fira min farmor. Senare vet jag dock inte vad som händer.

P&K

godmorgon

Nu sitter jag här, fast det är så sjukt mysigt. Solen skiner och fåglarna kvittrar inte så svårt att gå ut då.Nu ska jag till jobbet för första gången och jobba själv. Hade ju praktik där i 10 veckor, men nu är jag helt själv. men de går nog bra. ska luncha med alex på lunchen, så de blir bra. Hoppas jag jobbar med några bra idag, typ min gamla handledare eller nåt.

Ikväll ska vi hem till pappas syster och fira farmor för hon fyller år. Så de blir middag där så de blir inte någon uppdatering föörens i kväll någongång.

P&K

Godnatt

Nu går jag & lägger mig eftersom min buss går 06.42 så 05.30 måste jag gå upp. surt!

Godnatt. P&K

-

Kom precis upp ur badet, skönt! Har fått på mig ett par mjukisbyxer å tröja så åker ner till skärvik å myser. Måste upp 05.30 imorgon så måste ligga i sängen innan 23.00. Vi hör lite senare.


P&K

fredag

Jag har nog haft världens bästa fredag, vi slutade vid kvart över 11. Åkte sedan in till kungsan. Satt där ett tag & sedan åkte jag hem till madde och låg och solade fram till sex. Det är sommar nu, ååååh helt underbart. Vi gick ner till deras brygga och doppade fötterna, man ville bada tills man kännde på vattnet då ångrade jag mig, haha. Sen hade vi vattenkrig och blev blöt överallt, gick och vrida ut klänningen. fast vatten är bäst och roligast ever.! Jag älskar vatten och har gjort de sen jag var liten.

P&K

Kronobergshäktet

Det var så häftigt,! Att veta massa brottslingar satt runt mig gjorde allt spännande. Att sitta inne 23 timmar om dygnet och få gå ut 1 timma, nja inte riktigt min grej. Fast att jobba där vore sjukt coolt. Jag ska söka sen, vi blev övervakade hela tiden & de hade kollat upp allas register så vi inte hade någon prick. Som sagt det var as ballt och jag kommer sätta min fot där igen, brottsling eller som personal lär ju visa sig.


P&K

fredag

Idag är det fredag igen, fan v fort de går! Vi ska ju till häktet idag på besök, ska bli sjukt roligt. och läskigt. sen ska vi väl till sophiahemmet och ha lektioner igen. slutar halv tre idag så det är skönt :)

P&K

Nationella

Juste, matte nationella gick åt helvete idag!!!!!!!!!!!!!!!!!! blir nog ett ig, får skylla mig själv som inte ens har öppnat boken detta år.

P&K

Hamlet

Kom precis hem från dramaten. Vi såg hamlet dock väldigt seg som varade i tre timmar. Fast den var bra också. Nu ska jag sova ska till häktet imorgon kvart i nio :) woho. jag är helt spänd.


Godnatt, P&K

Prov, sen mys

Idag är det prov, och det ska bli 20 grader. Sen åker vi och äter sen sätter oss och dricker öl.! UNDErBART! jag bara älskar sånna här dagar. Detta blir mitt första och sista inlägg eftersom jag inte kommer vara hemma förens 23.00 ikväll!


P&K

bilder

tre bilder sen min födelsedag.



-

Har nyss badat, så himla skönt. Måste städa mitt rum nu. Imorgon är det nationellt prov i matte B, kommer gå sämst eftersom jag inte lärt mig något nytt detta år. På kvällen ska vi på teater med skolan vid sju, vi slutar vi fyra så då ska jag, bea å camilla åka och käka sen sätta oss på något ställe och ta en öl, supermysigt! Nej som sagt nu ska jag städa.

P&K

Panik

Jag får panik på min klass!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Inte alla, men vissa. Jag blir irriterad bara jag ser dem!

P&K

Jobb

Jag är glad, börjar jobba i helgen. Dock börjar jag 07.30 både lördag & söndag. men då får jag min vita helg iallafall :D

Jag älskar när pengarna kommer in!

P&K

-

Jag har sovit så länge nu, oj vad skönt. Somnade vid kvart över sju igår kväll och vaknade halv sju i morse! Perfekt.!nej nu ska jag åka till skolan så jag får mitt studiebidrag. :D


P&K

-

Det gick bra hos läkaren, de skickar en remiss till en öron,nästa,hals läkare. Så jag ska dit när jag får tiden och så kommer de prata å kolla massa. Sen tar vi ett beslut om vi ska operara bort mina halsmandlar eller inte. Jag vill det mer än gärna.! Mamma är dock inte så glad över de.... eftersom min kompis mamma dog av att hon förblödde på natten när stygnet gått upp. Medans min kusin typ inte varit sjuk på massa år sen han tog bort dem.

P&K

sjuk

Så var man sjuk igen, ska till läkaren idag klockan fyra igen. Idag ska de ta miljoner prover å shit. Mötet gick bra, tror jag. Inte så farligt som jag trodde. Nej nu ska jag spela lite, eller lyssna på läraren.

P&K

sjuk

GRATTIS till mig, nu sitter jag här med halsfluss igen!!!! Vaknade imorse av att jag hade så sjukt ont i halsen så jag gick upp och kollad ser att den är sjuk svullen och vita prickar överallt.! Jag är äckligt hungrig men kan inte äta, så får väl börja med mina näringsdrycker igen. Jag bröt ihop i morse, för idag har jag möte så måste till skolan, imorgon måste jag hämta böcker som e på sophiahemmet och på torsdag har vi nationella i matte i fyra timmar. Jag får ångest, jag orkar inte mer.

P&K, Krya på mig!

Godnatt

Nu tänkte jag krypa ner i sängen, godnatt vi hörs imorgon! Juste jag har så sjukt ont i halsen och ont överallt, börjar bli sjuk igen?


P&K

Möte

Jag är så nervös inför mötet i skolan imorgon, det går som de går. Önska mig lycka till!


P&K

-

Det finns inge bättre än att äta middag ute på tomten. :) så mysigt. Nej nu ska jag ut, funderar på å köpa 3.5or å sätta oss i gräset och mysa?! Vi får se hur de blir.


P&K

Björn Gustafsson

Idag när jag & bea är på väg till tunnelbanan efterskolan går vi förbi en resturang vi kollar dit och sedan kollar på varandra och säger samtidigt det är björn gustafsson!! Vi blir lite nervösa och han ser hur vi beter oss och kollar på oss och ler. Då fick man ett konstigt rus i hela kroppen. Bea beskrev de lite som : det kändes som om man ser sitt ex eller något.. Fast tyckte nog de blev mer ett rus som man ser personen man är kär i... Ett rus blev det iallafall :). Han gjorde min dag!


P&K

trött

Jag är så trött så jag kommer somna gående när jag går till bussen!

P&K

måndag

Usch tråk måndag igen. Jag brukar sluta tidigt men idag går jag till halv fyra får väl stå ut. Sen ska jag hem och bara dega, måste ta igen all sömn jag missat i helgen.

P&K

Godnatt

Nu tänkte jag lägga mig i sängen och sova, kommer bli tomt att sova själv. Men de får gå.


P&K

seg

Kom precis hem har varit på träning och tog en sväng förbi madde som varit bortrest hela "lovet". Har en sjukt jobbig bakismage, menmen så är det. Denna vecka får bli lugn, kanske ska ta en vit helg i helgen? lätt att säga nu dock men de lär ändras. har inte så jätte mkt mer att berätta. eller jo vi såg en as cool groda ikväll, den går inte att beskriva men så kul man kan ha med en groda, tog kort på den som ni kan få se imorgon, då ska jag även försöka lägga upp alla andra bilder också.

P&K

-

Du är helt jävla underbar, du vet de va?

tack

Tack för en sjukt lyckad kväll igår!, berättar mer senare!


P&K

UTGÅNG

Nu blir de utgång me brudarna!



Vi hörs imorgon igen, Puss & kram

lördag

Promenaden va mysig, eller vi satte oss och gungade och prata. Sedan kom Jimmy och ville spela fotboll vi gjorde de i kanske 5 min sen satte vi oss och pratade ännu mer, så skönt väder idag också. Vi va väl ute i två timmar så de va helt sjukt skönt.

Ikväll kan jag inte bestäma mig hur jag ska göra, krogen eller bara mysa hemma? Är så sjukt seg idag, men kommer tröttna på att sitta inne, fast jag vet inte. åååh hatar detta. Det är i sånna här lägen man ska ha pojkvän så man bara kan ligga hemma å mysa. Imorgon blir det ialla fall utgång, kommer bli grymt kul. Jobbigare på måndag bara när man ska till skolan.


P&K

Promenad

Nu ska jag & ruben ut på en promenad. Eftersom han bor i Jönköping så träffas vi inte så ofta, tyvärr. Men nu ska vi iallafall gå suuuuuuuuuuuuuuuper långt.

P&K

-

Nej det är sol ute och jag sitter inne, allt blir fel när mina föräldrar inte är hemma. Så jag ska sminka mig och klä på mig för att sedan ta mig ork för att gå till konsum.

Ikväll måste jag laga mat själv, usch. Fast det är ioför skönt och kul att få göra på sitt vis. hahah en gång när jag skulle laga spagetti och köttfärssås så ska man ju ha lök i såsen men jag råkade ta vitlök, vafan lök som lök. hahah alla skratta åt mig fast det blev faktiskt gott, man måste pröva på något nytt ibland också. undra vad de blir för mat ikväll,? får rota fram något ur frysen : )


P&K

godmorgon

mornmorn, sjukt bra kväll igår. Vi va väl 14 tjejer som grillade och bara hade allmänt mysigt. Satt ute till kanske halv nio sen kom massa folk så då gick vi in. Var verkligen sjukt mysigt.! en såndär perfekt kväll! Perfekt fylla också, inte så värst bakis idag.

Idag har jag inga planer alls, blir nog en promenad ner till statiol och köpa cigg.

P&K


Fredag

Ikväll kommer de bli så mys, grilla med massa tjejer hos Alex. blir de bättre? nej tror nog inte de. Nu ska jag strax kila till bussen för att åka dit, hörs imorgon eller inatt!


P&K

-

Nu är alla saker fixade, dock inte skona. Man hittar aldrig skor. Nu ska jag ialla fall hoppa in i duschen för att sedan börja göra mig iordning! :)



P&K

GODNATT

Jag råka glöma bort att sova, så nu säger jag godnatt på riktigt!


p&K

Godnatt

Nej nu kom jag precis in, usch ingen värme ute nu asså. Tänkte krypa ner i sängen.

GODNATT

tv

Idag såg jag på Sanningens ögonblick, det är nog det mest meningslösa program jag sätt! Är det värt att svara på massa frågor för pengar?! Nej, jag skulle aldrig ställa upp.! Idag var det en kille & jag tyckte faktiskt synd om honom. Han fick alla frågor om sin flickvän, tex har du varit otrogen?, önskar du att din flickvän hade silikon? Tycker du att blondiner är snyggare än brunetter? Tycker du att någon av dina kompisar har en snyggare flickvän än du? Har du stulit pengar av din flickvän?
Han svarade JA på allt. och hans tjej va brunett. Stackars den killen, undra om de är tillsammans nu efter?

Nej nu ska jag kolla på efterlyst de ända bra programet på tv som jag följer.


P&K

att göra

Imorgon har jag fullt upp, usch. Måste fixa massa saker i Solna Centrum:

- gå på banken
- hämta p-piller på apoteket
- köpa komfermationspressent (eller hur de stavas) till min kusin
- fixa kort till mitt legg
- Försöka hitta & köpa nya skor
- handla
- hämta ut min tjeck med pengar
- ta ut pengar till rhodos resan

De där ska jag ha försökt fixat innan två så jag måste nog gå upp nio imorgon? Fast min mor får föjla med för jag vet inget om hur banker fungerar haha.

P&K

-

Valborg igår, faktiskt roligare än vad jag trodde de skulle bli. Perfekt fylla & roligt folk.!

Idag har jag hållt igång så jag sover nog innan tio ikväll, vaknade väl vid elva eller något. Gick och åt frukost för att sedan gå ut och hjälpa mina föräldrar i trädgården och spola av altanen osv. Vi blev precis klara och klockan är 18.06. Det har tagit hela dagen, faktiskt väldigt skönt att vara ute när det är fint väder. Tog dock en liten lunch paus imellan. Annars är detta första gången jag sitter sen  imorse. haha. Ibland är man duktig.


P&K

RSS 2.0