Fredag,

Idag är det äntligen fredagen den 29/2 den dagen som vi alla har väntat på nu. Dagen började med att jag vaknade tidigt så jag och Linda åkte och solade i Abrahamsberg, sen åkte jag till min praktikplats för att hämta mina papper och omdömmen de var väldigt bra. Halvtidsbedömningen var " Hon uppfattar och formulerar vård och omsorg tillsammans med handledare. Självständigt reflekterar och jämför olika förhållningssätt i vård och omsorgsarbetet utifrån erfarenhet. Hon har även ett bra bemötande." Slutbedömningen var " Jenny är en fin person och har bra bemötande och reflekterar över och jämför olika förhållningssätt i vård och omsorg. Mycket väl Godkänd" Det stod ungefär samma sak på den första och andra. Jag tycker det var helt okej, ska även börja extra jobba där så fort som möjligt. Det var roligt att komma tillbaka igen alla kände igen mig även de boende.

Jag tog även en sväng ner till Madde och tog en fika. Hennes katt hade dock flipp och hade sprungit runt i hela huset. Sälen som katten heter låg även på bordet och gosa medans vi drack kaffe. Hon lyckades dock lägga svansen i mitt kaffe så vi fick torka hennes svans. haha. Nej nu måste jag skriva klart ett arbete så jag kan skicka in det, sen måste jag börja fixa mig ska åka till Emma sen för att ha en liten tjejmiddag innan vi åker till Alvik. Det kommer komma äckligt mycket folk så vi får se hur det går. Detta blir nog första och sista inlägget idag. Hör av mig imorgon eller på söndag och berättar hur de gick.

 Brun?  image3


P&K

Torsdag

Denna vecka har rusat iväg idag är det redan torsdag. Har jobbat mina tre dagar nu så det är skönt, både jag och mamma tyckte att jag gjorde mycket nytta på bara tre dagar. Fast eftersom jag är ledig på måndag så går jag nog in och jobbar några timmar igen. Alltid bra med mycket pengar.

Jag har inte gjort speciellt mycket de andra dagarna bara sovit. Idag vaknade jag sju och var pigg lyckades dock somna om till kvart över åtta sen väntade jag på att madde skulle smsa när hon vaknade. Som tur va fick jag ett sms vid kvart över nio. Då gick jag upp och fixade mig, sen tog vi 10.40 bussen till Vällingby där madde skulle höra om hon fick sin praktik plats eller ej, men hon skulle återkomma nästa vecka. Sen gick vi runt och jag lyckades hitta ett par vår/sommar skor. Sen åkte vi till centrum för att möta Linda vi fixade lite saker sen satte vi oss och fikade. Eftersom vi ska på fest imorgon så satt vi och pratade om kläder när jag och Linda fick en idé om att vi skulle göra madde fin, rättare sagt en gjort satte vi oss på bussen och åkte till Linda där vi hittade kläder till madde, hon blev skitfin! Nu sitter jag hemma igen och har hårfärg i håret, blir brunt igen fast var tvungen att fixa den fula utväxten det är nog de fulaste jag vet.

Ikväll åker jag nog till Emma för att glo på film och umgås, det blir mysigt madde och Linda följer nog också med.

Imorgon gäller det, ska hoppa på bussen som går 11.40 och den hoppar även Linda på. Vi tänkte åka och sola, sen äta lunch för att sedan åka tillbaka till ekerö eftersom hon börjar jobba klockan två. Jag måste dock förbi min praktikplats för att hämta massa papper. Ska bli roligt för jag saknar alla så sjukt mycket. Lite senare åker vi hem till Emmas mamma för att äta middag och föra. Därefter åker vi till Alvik på lokalfest. Det kommer spåra totalt.


Nej nu ringer klockan så jag måste gå och ta bort hårfärgen.

P&K


En bild säger mer än tusen ord

                                  Jag tror jag är kär i denna bild.                        

Måndag

Så var första dagen på jobbet avklarad, gick faktiskt väldigt bra fick mycket gjort. Dagen gick otroligt fort fram till lunch sen blev det segt. Slutade iallfall fyra åkte ner till madde för att snacka skit, har som sagt inte varit ute på några dagar känns det som.

Ikväll blir det biomys, var sjukt länge sen jag var på bio så det blir skoj. Imorgon blir det jobb igen, sen har jag inga direkta planer. Inget alls planerat denna vecka faktiskt  förutom att jag och Linda ska åka till solarieöarna i Abrahamsberg på torsdag för att va extra bruna till fredan :)

Läste något roligt igår två personer har förlovat sig kan dock inte säga vilka men jag trode jag skulle dö av skratt, kan bara önska de lycka till och hoppas att de håller i sig.

Fick även lite uppmunting av en jag träffade i sälen, lite roligt. Saknar det något sjukt där uppe, som du sa" det är sjukt hur mycket man kan sakna någon man bara träffat i några timmar så mycket,"

Nej nu måste jag laga mat,!

P&K

tråksöndag

Denna helg har säkert varit den tråkigaste någonsin. Igår blev det inte speciellt mycket gjort var hemma hos madde hela dagen och slöa. Sen åkte jag hem för att äta middag med familjen och farmor. Klockan gick och gick men ändå hände inget så det blev en hemmakväll. Kollade på melodifestivalen vilket var tråkigt, visst BWO var okej, men frida som gick vidare man ba hallå?! Hoppas hon inte vinner i globen, fast det är nog ingen risk. Jag var ute 10 min under hela kvällen de var när min kära granne ringde och bad mig komma ut. Pappa och jag började kolla på en film efter melodifestivalen, den var cp rolig. Sen somnade i slutet men som tur var ringde Andreas och väckte mig så jag fick se slutet ändå.

Idag har varit en slappis dag, vaknade gick upp och åt frukost la mig på soffan. Sen skulle pappa köra hem farmor och då följde jag med på en lite tur, haha. Det är de ända jag varit ute idag när jag gick till och från bilen. Skulle egentligen varit på träning nu men tråkigt nog va den inställd. Pappa hade laddat ner en skräck film som vi skulle se idag, den var nog den konstigaste vi sätt på länge. De pratade kanske högst 15 min i hela filmen för det handlade om en kille som levde ensam och så var det massa varelser och skit, sen skulle de rädda en brud och så blev det kära i slutet, :) Nej nu ska jag lägga mig på soffan igen och se om det är något bra på tv.

Juste en sak till imorgon börjar sportlovet för de flesta, jag har också lov men ska jobba, känns lite sisodär faktiskt. Men vad gör man inte för pengarnas skull. Det blir ju Rhodos för pengarna så man får tänka possitivt.

P&K

lördag

Igår var det sista dagen på praktiken, jättre tråkigt verkligen. Varit där fem veckor nu och fem förra året. Måste dock tillbaka nästa vecka för att hämta papper och prata med Jonas som är personalansvarig för att få jobba extra. Tyvärr måste jag fylla 18 först men det är som tur var bara två månader kvar. Så jag kommer tillbaka dit i maj igen.

Igårkväll var det lungt gjorde inte så mycket träffade madde och fikade. Var hemma igen vid tolv, skönt att vara hemma tidigt för en gångs skull.

Idag har jag inte några direkta planer, farmor kom precis hit och ska vara här till söndag tror jag. Roligt att hon hittar ut hit ibland också. Ska även försöka få med mig någon ut på promenad eftersom det är så fint väder så man kan inte bara sitta inne.  Ikväll blir det också lungt men nästa helg då jävlar ska vi spåra!

P&K


Hej,

Nu har jag så tråkigt så att Madde lyckades få mig att skaffa en blogg. Får se vad detta leder till, förstår inte speciellt mycket just nu. Det får lösa sig, sätter mig ner i helgen när jag har tid. Nej nu börjar sjukhuset på tv så ska rusa dig.

P&K

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0