Kryssning

Klockan 19.15 går bååååååten!! Jävlar va vi ska parta sönder hela natten!!!

onsdag

Jag är så äckligt bakis.

Gårdagen var helt lyckad. Började med att jag åkte till uppsala med jossan och jakob och satt och drack å hade skoj i bilen. När vi väl kom till uppsala plockade vi upp jossans pappa och så åkte vi och käkade. Vid sju började matchen, jag och jossan var dock inte så intresserade så i andra period så gick vi och sminka oss på toan och gick ut å rökte å fixa våra leriga skor osv. haha tisfördriv. (obs ge mig spelare nummer tre!!!)

Sen var det dags att åka till stockholm igen. Satte oss på citykrogen och tog några mer cider osv, sen drog vi till Fellows. usch jag var riktigt full, vad händer?!?! Jag brukar aldrig bli de men i fredags och igår va inte å leka med. Sen var jag hemma vid halv fem?

P&K

-

Onsdag idag, yes! De blir utgång ikväll. Nu måste jag fortsätta plugga, boooooring!


P&K

klar

Nu är tatuering nummer två klar! jippi!


oj

oj såg att klockan bara var halv tio, jag kan inte gå och sova nu. Ångest vad ska jag göra?!?!?

nattinatti

Nu kryper jag ner i sängen. Så otroligt skönt att sola!! Imorgon blir de tatuering, såå nice!! Sen ska jag, alex, bea å camilla sätta oss i stan och fika och skriva klart ett Religionsarbete!


P&K

måndag

Så var de första dagen på lovet. Det gick bra på jobbet igår och vi hade fått en ny boende, sååå söööt! Men men nu ska jag följa med alex till bromma. Det är dags att tatuera sig ;) jag gör dock min imorgon. men ska följa med och hålla handen haha :). Sen måste jag hem och plugga, usch. Men sen ska jag sola sola sola, skööönt!

P&K

söndag

Hade en jätteskön kväll igen, helt toppen. Bara ligga på soffan med en brasa och massa tända ljus. Somnade vid elva kanske och vaknade imorse vid tio tills jag kom på att jag skulle ställa tillbaka klockan en timma så då var klockan helt plötsligt nio. Då kände jag att ja inte kunde gå upp men ja kunde inte heller somna om.

Idag är det ett tråk väder usch, typsikt "gå på bio väder" men jag jobbar 16.00 till 21.00 så inget sånt blir de. Min kusin hade även match ute på ekerö idag så dom skulle komma hit sen men nej jag jobbar så dom får jag inte träffa idag.

nej nu ska jag plocka undan massa papper innan mamma kommer hem.

P&K

toppen!

Det gick faktiskt bra att dansa, det är så sjukt roligt att få stå på scen och dansa inför en publik. Lite extra idag eftersom att folk från kungliga balett akademin var där och chefen över de. & dom frågade faktiskt varför vi inte dansar på en högre nivå. det var riktigt kul att höra. : ) man skulle vilja satsa högre men man har inte den tiden. :(

Nej nu ska jag lägga mig och kolla på stjärnor på is med min familj. Blir riktigt skön lördag.


P&K

uppträda

Om en timma ungefär står jag på scenen. Jag är sjuk jävla bakis och har ingen lust alls.. Jag är även nervös men de ska man vara för att de ska blir bra, men bakis?! nej usch!

Önska mig lycka till!, vi är bäst tjejer!

3 månader

Idag är de EXAKT tre månader till Thailand. Jag kommer att sitta på planet om tre månader denna tid!!!



Där kommer jag att ligga!!




Nee nu är de träning Puss & kram

uppträda

För en månad sen kanske eller mer så uppträdde vi här på ekerö för massa människor. bl.a kungen ;)! Och då såg tydligen någon oss och tyckte vi var bra. Så på lördag har kungliga balett akademin någon grej som vi är inbjudna till så vi ska få dansa med och för dom.! Hur kul är inte de?!  Det blir en tuff dag med dans från 12.00  till 18.00 ungefär. Det blir nog en toppen dag!

P&K


-

Skolan tar död på mig asså!!! Vecka 45 & 46 har vi prov i ALLA våra ämnen!! Vi har inte haft alls mycket under hela terminen och så nu kommer allt! Skönt dock att det är praktik sen och sen tre dagar å sen jullov!!!!!!!!!!!!!

***skola!

-

Sista veckan innan lovet, fy fan va skönt!!!!  & idag ska jag till tandläkaren :) jag älskar att gå dit.

P&K

utgång

Ikväll blir de utgång, woho!

P&K

06.20

Godmorgon, usch å fy vad det är mörkt och strax måste jag gå ut. Gillar inte att börja jobba halv åtta asså. menmen pengar är bra. Undra hur många som är vakna?! Bea och Maria är ialla fall vakna. tror jag. Eftersom vi är duktiga som jobbar en lördagmorgon.! :) Slutar dock 14.00 så det är chill.

P&K

kryssning

Yes nu har vi bestämmt oss. vi åker torsdag den 30:e och kommer hem den 31:a!! : ) de kommer ju spåra brudar.!! Jag är typ övertaggad. Nu ska jag bara boka i helgen. Toppen!


P&K

kryssning?

Vi är några tjejer som funderat på en kryssning på lovet, jag vill verkligen komma iväg å bara parta sönder ett dygn. Frågan är bara vilken båt, vilken tid osv osv.?


P&K

Godmorgon

Idag är det torsdag, imorgon är de fredag igen! :) Det är så sjukt mörkt ute, usch. Dagens planer är först skola 09.00 till någongång. Vi går typ aldrig efter vårat schema. menmen. Sen blir det hem och chilla en stund sen blir det träning. : ) Efter den är det bara att duscha och varva ner innan det är dags att krypa ner i sängen.

P&K

förlåt

Förlåt men jag har absolut inget roligt att skriva.

P&K

prover/sprutor

Idag hade vi den roligaste lektionen på länge. Nämligen då vi kommer till att ta prover på varandra & sig själv. I love it! det är skit kul,!! Lite ont i fingrarna nu dock efter sticken hahah.

 

Den första är bara vanliga som man tar tex blodprover med, ett enkelt stick i fingret. Den andra är venprover som man oftast tar i armvecket, med olika nålar i olika formar, stolekar etc.

P&K

sola

Åh vad skönt de var! men eftersom jag inte får sola tatueringen på två veckor så fick jag täcka för den, och rättare sagt än gjort så gjorde jag de. Jag tänkte äsch de lär inte synas har inte solat på länge men NEJ så fel hade jag. Nu ser de ut såhär väldigt snyggt om jag får säga mitt. (or not)



P&K

laga mat

Nu ska jag laga mat, sist jag gjorde spagetti och köttfärssås så råkade jag ta vitlök istället för lök så de blev inte så lyckat. Men nu jävlar ska den bli god. Tror dock jag skippar löken för vi har ingen hemma och tänker inte vänta tills någon kommer hem med lök.

Sen ska jag lägga mig och pressa på solarieöarna en sväng när Linda slutat jobbet. Det är så fult att vara blek. USCH!


P&K

tokig

Min tatuering kliar så jag blir tokig, seriöst. & så får jag inte klia och jag och inte klia går inte ihop. Jag har alltid sönder skorpor så blir de fula ärr. men nej inte på denna, men jag får panik. gaaaaaaaaah

måndag igen..

Ny vecka igen, snart lov också skönt! Igår var en härlig söndag bara mys och lite städning och plugg. Sen var de träning och den gick väl också bra :)

Nu sitter jag här och är helt klar, gick upp lite väl tidigt idag men det är skönt att ligga på soffan å bara titta på tv också, fast det var så möööörk att man bara ville ligga kvar i sängen.


P&K

feeest

Nu sitter vi hemma hos madde och förar. :) jag skulle ju inte gå ut ikväll.... fan alltid ändrade planer. De blir hemmafest som jag har varit sugen på jätte länge. Har inte varit på en bra hemmafest på typ ett år så hoppas den blir bra. : )

Vi hörs imorgon bitti!!!

P&K

fredags kväll

Fredags kvällen var helt grym, hade sjukt jävla skoj!! Mår mindre bra idag, jag brukar aldrig bli bakis men idag då jävlar.. Har glömt hur de va, allt snurrar så fort jag kollar bort från datan. Jag tror jag ska lägga mig i sängen och sova innan mina föräldrar kommer hem igen. : )


P&K

fredag

Yes, fredag igen! Blir nog en lugn och skön fredag.. inget verkar hända. :(


P&K

tatuering två

Nu har jag bokat tiden för min andra tatuering. Så den 28/10 klockan 11.00 så blir de två. Sen räcker de för ett tag! :)


P&K

-

Så här blev min tatuering.



Jag är iallafall super nöjd!


P&K

natti

Nu är jag så trött så jag kryper ner i sängen och kollar på tv

P&K

tatuering två

Nu vet jag exakt vad jag vill ha, eller de visste jag redan. Men nu har jag bestämmt mig. Det är en text och jag ska ha den där alla andra människor brukar tatuera sig, under nacken en bit på ryggen. Där ska det stå, i svart skrivstil men så man ser va de står...

Den texten är så sann och jag bara älskar det nu,


P&K

tatuering

ÄNTLIGEN, nu är den på plats. Det gjorde så sjukt jävla hor ont. men de var det värt! Tur att madde satt och höll mig i handen, dock påminnde håkan (min tatuerare) mig att andras för de glömde jag bort. Det blev sjukt bra och jag är supernöjd.Nu vill jag ha en till, jag funderat på en på vägen hem faktiskt. Får ta och boka en ny tid snart igen. Kanske göra den i februari efter thailand. :)

Slänger upp en bild senare,

P&K


Helt sjukt!

Någon som kollar på fyran!?!! Några sjukt äckliga tjocka tjejer får betalt för att de får sätta sit på dom?! HALLÅ vemfan tycker det är sexigt/skönt? Dom får verkligen inget annat. ge upp! Ja menar vart är världen påväg?! Stackars killar, men dom får skylla sig själva när de svimmar. Orka få betalt eller betala någon massa pengar för dom är tjocka?! Jag fattar inte. Jag spyr nog på dom!


P&K

färgat håååret

Nu är håret färgat, imorgon kommer tatueringen!!

onsdag

Godmorgon.

Idag är det lilllördag igen. Det går så sjukt fort. Idag ska jag även klippa och färga mitt hår. Det behövs verkligen ser för jävligt ut rent ut sagt. Nej nu ska jag se lite på vakna med the voice.

P&K

akuten

Jävla knä, imorse när jag vaknade kunde jag inte gå. Då körde pappa in mig till akuten på S:t göran. Vi vad där sju på morgonen och var klara halv ett. Jippi där gick hela den morgonen och förmiddagen. så ingen skola hann jag med idag heller. Jag fick iallafall ett rum med en säng så jag kunde små sova medans mamma  satt och kollade på tv. 

De tog blodprover, röntgade men kunde inte hitta något fel på skelettet eller så. Sen tog de tre rör med blod för att kolla, proppar, borelia å något annat vet ej vad. Men inget visade sig vara något. skönt!. Så det var "bara" en infektion i knät, så jag fick lite smärtstillande och inflammatorisk (hur de stavas) medicin. Så nu är vi där igen.. Min mage dock har reagerat på medicinerna så får se om jag måste byta ut dom.

Så inflammation i knät, kryckor och medicin. jippi! hur lyckas jag?! haha

P&K

knät

Jag har haft väldigt ont i knät ett tag, så jag gick till sjuksyster förra onsdagen Fick en remiss och bad mig åka och röntga, men jag orkade inte och hade inte tid den dagen. Dagen efter var det mycket bättre, och i helgen har jag inte kännt av de så speciellt mycket. Men idag, yes nu är de tillbaka igen, helt låst och kan inte stödja, allt bara viker sig, as läskigt. Så nu måste jag in och röntga imorgon, tur att S:t göran har den bästa ortopeden och jag går i fridhemsplan. Kul att sätta sig där dock på akuten i 95958 timmar.

Jag tror att det är menisken och de trodde även sjuksyrran. Allt stämmer in.

Skadan kan förekomma både på insidan respektive utsidan av knäet. Hos yngre uppstår meniskskadan oftast i samband med idrottsaktivitet där vridvåld är den vanligaste orsaken. Hos medelålders och äldre människor kan en meniskskada uppstå vid ett relativt litet våld, t.ex. vid uppresning från huksittande

Tänkbara orsaker

Vridvåld.
Översträckning.
Djupa knäböjningar (äldre personer).

Symptom
Smärta vid vridrörelser, översträckning samt djupa knäböj.
Låsningskänsla, upphakningar.
Belastningssmärta.
Nedsatt rörlighet i knäleden.
Smärta vid tryck över ledspringan och ev. svullnad.
Nedsatt styrka i främre lårmuskeln.

Åtgärder
Akut omhändertagande.
Operation där den skadade delen av menisken tas bort eller sys ihop.
Successivt stegrat rehabiliteringsprogram.
Ingen återgång till idrott förrän fullgod rörlighet, styrka samt balans och koordination uppnåtts.
Använd ortos som komplement i rehabilitering.

Duktig

Nu har jag precis suttit och pluggat i en och en halv timme ungefär. Jag har gjort klar all matte tills ¨på onsdag. Och läste igenom alla papper och strykigt under de viktigaste som kommer till provet ¨på torsdag : - astma, kol och hjärnskador. Har dock haft prov på astma och kol 84584 gånger känns de som å har även astma själv så detta prov går nog väldigt bra :)!

P&K

-

Jag glömde, jag har ju namnsdag grattis till mig själv!

ny vecka

Godmorgon, måndag igen! :)

Denna vecka blir skoj, två roliga saker händer. Onsdag så färgar jag håret och på torsdag ska jag tatuera mig.! :) jippi!!

Igårkväll var en mardröm på jobbet, tur att jag jobbade med två andra bra, ;) orkar inte ens berätta vad som hände, men någongång måste vara den första & jag lärde mig hur man ska göra också.

P&K

helgen

Hej, allt bra?

Själv är de bra, lite bakis bara. Smällar man får ta. Igår va vi ute igen, samma ställe som i fredags. Kul kul. Adam hade fyllt år så vi fira honom. De var typ 3 gånger mer folk i lördags som i fredags. :)

På måndag är de bara tre veckor kvar till höstlovet! :) ÄNTLIGEN!

Nej nu ska jag göra absolut inget sen åker jag till jobbet.. mindre skoj.


P&K

utgång

Nu är de utgång me bruuuudarna som gäller.! spårad kväll!

-

Igår va en helt lyckad kväll.. :) Studentmössan är beställd nu, känns jätteskönt. Inte alls långt kvar nu. Fredag imorgon igen, allt går sååå fort.

Fredag: skola, middag hos camilla och förkrök me några sen utgång.
Lördag: utgång igen.




P&K


RSS 2.0