tisdag

jag är helt dag vild tror att det är onsdag idag, för igår var de tisdag tyckte jag... men så fel man kan ha. har jobbat & fick gå tidigare as skönt. har inte orkat lägga mig i solen än men jag ska.



Juste jag åker på måndag till onsdag. sen på söndan åker jag till rhodos.. asså inte denna söndag...


P&K

rhodos

Om exakt två veckor är jag på Rhodos, då har vi nog precid kommit till hotellet : ) ååååh jag längtar!!!

.

nu har jag jobbat ikväll, gick bra. en tant åkte till sjukhuset. alla blir dåliga. i veckan får vi en ny tant också. blir spännande. orkar inte skriva längre meningar. haha. nu ska jag se film me mamma.




P&K

27/6

hejhopp alla. Jag är så trött F försöker typ ändra på mina sov vanor för idag fick han upp mig innan tio på morgonen.. & det händer ALDRIG när jag är ledig... Jag lider som sagt av något eftersom jag måste sova MINST tio timmar per natt för att vara utvilad..


ja igår så var vi ute satt först i fridhemsplan sen drog vi till after. Vid två kunde man gå hem med bara ett linne och man frös inte, så underbart.! Vi åkte till F och sov. Nu är jag hemma & ska snart åka och jobba. Nu jobbar jag ända fram till fredag utan en ledig dag. dock ledig hela helgen sen åker jag bort till onsdan. :)


P&K

spännande

det är så äckligt spännande i fotbollen. nu är det förlängning :) ååååååååååh



P&K

jodå

the king of pop är nu död,... vet inte vad jag tycker om de faktistk.. det är ju tråkigt men de känns som om han redan hade gjort sitt.  nog om de alla tjatar ändå söder de så de blir för mkt..


Idag ska jag sitta på kurs mellan 13.00 & 16.00 känns lite sådär med tanke på att det är så fint väder, men måste man så måste man.

P&K

vila i frid

Ikväll träffade jag din mamma, det var några år sen jag såg henne sist. Har bara träffat din pappa.. Hon är lik dig. Det är kul att hon mår bra idag. Det var jobbigt att krama henne, de tyckte nog hon också. som din pappa sa sist jag träffade honom : tänk om hon hade varit vid liv idag, då hade hon varit lika gammal som du..


Jag saknar dig enormt de gör jag.., men en dag ses vi igen de lovar jag.
 


P&K


öl

Jag är sååå sugen på öl, eller typ sitta å grilla å mysa ute i solen när det är varmt..... men alla e tråkiga eller jag? jag vene... orkar inte bry mig heller faktistk.. snart åker jag bort i några dagar & sen åker jag till rhodos. sparar mig till dess.

nu ska jag göra något annat, men vad? jag saknar mitt jobb.


P&K

-

dags att gå ut i solen igen och sooooola. man får passa på innan man börjar jobba åtta dagar i rad. då lär de inte bli någon solnning.


P&K

sol

det är för  bra väder för att jag ska skriva, dock sååå varmt. menmen. har legat på altanen hela dagen. nu ska jag ut igen.


P&K

:)

Jag har haft en otroligt mysig dag i solen med lunch & fika & bra sällskap :)  myspys!!!


nu är de fotboll. :) P&K

tisdag

vilket härligt väder & här sitter jag.. orkar inte gå ut å sola eftersom jag ska iväg halv ett. ska åka iväg å luncha & fika i solen, blir mys mys  : )

har inte så jätte mkt mer att säga. eller jo  JAG ÅKER SNART!


P&K

22/6

Förlåt för ingen uppdatering, har inte hänt så jätte mkt. Har varit med F hela tiden å haft de mysigt.. var tomt att sova själv inatt eftersom vi har sovit me varandra typ den senaste veckan... mamma & pappa kom hem igår också, det var ganska skönt faktiskt...


jaja ska bli sol ivecka, nice! P&K

-

sådär nu har jag öppnat första cidern. så nu väntar jag på min prinsessa så ska vi (jag) laga mat. sen får vi se vart kvällen bäråt. vi hörs imorgon igen om ingen illa händer inatt.


P&K

midsommar

Så var det midsommar igen, kom hem från jobbet för ett tag sen så nu ligger jag och kollar på idol 2006 som går på tv. . gaska roligt. Vad händer då ikväll? jag vet faktiskt inte... ingen vet. dumma midsommar, man kan lika bra ta bort den dagen...  bara en dålig dag att supa på.

P&K

halkbana

Det gick sååå jävla bra idag!! & SÅ JÄVLA ROLIGT!! åååh vad jag e glad. har fått ett diplom och sånt nu. hihihi. ... Det var så kul att dra i handblomsen och bara snurra runt en massa varv. Jag är helt lycklig. hahah



Nu kommer F hit också! :)

P&K

torsdag

Godmorgon bloggen. hoppas allt är bra?. jag är så jävla sjukt äckligt trött men kunde inte sova mer. F sov här inatt igen så mysigt. & eftersom mor å far åker idag så sover han här inatt också.  :)  tack du e bäst. Han vet att jag hatar att sova själv. Jag sa att om han inte sov här så åker jag tilll jobbet och sover där. :P haha.

tråkigt väder idag. & det är midsommar imorgon å jag har nada planer, jo jag jobbar till 14.00 sen vette fan...


P&K

halkbana

Idag har jag min halkbana, jag är jätte nervös. usch. jag vill inte jag kan inte de går inte.


sol

Nu har jag legat ute i över fyra timmar, så jävla mysigt. Smörjde in mig i en grej som jag köpte i thailand som luktar banan som gör att man ska bli brunare typ.. & tror faktiskt den fungerar. Dock går man runt och luktar banan men vafan, så nu måste jag duscha bort lukten. Har börjat på en ny bok också, den är bra bra.  : )


Imorgon blir de lunch me flickorna. : )<3

P&K

tisdag

idag skiner solen, & jag har precis ätit en macka för att sedan nu lägga mig på altanen och sola heela jävla dagen asså. inte röra mig ur fläcken.!



P&K

natti

Nu ska jag krypa ner i sängen, ska sova i pappas säng. den är sååå skön! :)  Är trött eftersom jag jobbade idag. Imorgon är jag ledig å de ska bli fint väder, sola sola sola på g!!!!


Godnatt alla söta

sola

Nu ska jag åka och sola solarium en sväng, annars lär man ju inte bli så brun i Sverige direkt. Pappa åkte även bort idag så jag och mamma ska ha myskväll ikväll.  :) , pappa kommer dock hem imorgon kväll igen, men ändå. & jag är ledig imorgon, underbart!




tänk om man ändå vore såhär brun igen.

liten



så jävla tuff.



P&K

lördag

hej alla söta. hoppas allt är bra med er. Jag är hos F hela helgen å har det bra. ska dock åka å jobba strax. lite mindre skoj. Jag är också kär i deras hund.


P&K

:)

6 underbara månader med dig. Ett halvt år, tänk vad tiden går fort.

Jag älskar dig


Rhosdos 2009

Det är nu exakt en månad kvar till jag åker till rhodos igen!!


fredag

Så var denna vecka även slut, jag blir galen på allt regn. vad är grejen?! Sen när man börjar jobba så är de bara sol å sol..

Vad är helgens planer? Jo jag ska vara hos F hela helgen hade jag nog tänkt. Jobbar dock på lördag å söndag. men de löser sig ändå. Nu ska jag gå å hämta posten.


Juste jag sökte två jobb igår...

P&K

:(

Jag blir tokig på detta väder, regn å regn. när blir det sommar & sol?! jaja nu blir det film mys i soffan också. ikväll kommer nog F hit. :)


P&K

godmorgon

vart fan är sommaren? seriöst?!  aja tur att man åker snart iallafall, en månad kvar. Nu ska jag snart in till skolan och hämta mina betyg... Blir väl ganska nöjd förutom 3 ig som jag har sen förra året. menmen... va gör man..


P&K

pojkvän

Jag har alltid varit en människa som inte är förhållande typen, jag vet inte varför.? Bara inte min grej... Men nu känns allt så himla bra, allt e på topp nu.. Man behöver inte ses varje dag å sitta ihop för då tröttnar man ganska snabbt, även om man inte ses på ett par dagar så vet man lixom vart man har varandra.. Just nu älskar jag att ha pojkvän och jag trivs med det.

Du har gjort mig lycklig i snart ett halvår, du anar inte! <3

V-by

Nu ska jag åka till vällingby och titta en snabbis, har ändå inget att gööra. får se om jag hittar något. förmodligen inte. kanske några skor eller två.


P&K

sådär ja

7000 rakt in i plånboken nyss. HÄRLIGT. jaja okej det är skattepengarna men ändå. 7000 som jag har klarat mig utan, nu är dom på sparkontot så jag kan ha dom när jag behöver dom.. :)



P&K

orka rubrik

Gick toppen på jobbet idag faktiskt. Slutade ett så det var sååå skönt! Nu sitter jag här å kollar på de tråkiga vädret. haha jag orkar inget idag, bläääääääääääääääää.



P&K

,

Nu har jag beställt lite kläder på nätet, nice. nu ska jag väl göra något annat. Sen måste jag sova sova sova :(((



P&K

blä

Jag har såååå tråkigt, ibland är de inte roligt att vara ledig. Fast det är skönt, är bara ledig idag så det är väl skönt ändå. Jag tror attt jag ska städa,, de är roligt om man inte har något annat för sig. men de finns inget att städa, de suger...  jo jag kan plocka ur disken fast de tar 2 min. & sen då?


P&K

godmorgon

Imorse vid typ halv sju vaknade jag av att de var såå fint väder, yes tänkte jag idag kan jag sola, men inte de inte. Nu är det moln å äckel väder. har inte så mkt mer att skriva, ska nog ligga i sängen hela dagen idag.


P&K

upprörd

Jag har inte så mkt att kommentera, men ursäkta... jag finner inga ord.. helt sjukt. Som jag alltid sagt & kommer alltid säga lita aldrig på någon.  Självklart litar jag på människor också, det gör alla. Men man kan aldrig göra det för mkt. dom som mördade theres umgicks för fan i samma umgängskräts.. (eller hur de stavas)..  Jag blir upprörd & sånt här gör mig irriterad. Skaffa er ett jävla liv.


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5329153.ab


P&K

dålig

jag har varit sjukt dålig på att uppdatera men de har varit så mkt i huvudet på sistone.  student osv.. nu är allt över, både skönt och inte. i höst har man inte samma rutiner som man brukade ha osv.  Vissa dagar är de bara så skönt fast vissa dagar får jag ångest av att inte veta vad jag gör. Mitt schema går ut 16 augusti & började 1 juni å tänker där efter va ledig resten av augusti. Sen i september får jag se vad jag gör. Jag vet att jag går kvar som timmis på mitt nuvarande jobb med extra pengar osv. Men jag vill ha något "riktigt." så man kan börja leta lägenhet osv.

Jag är dock rädd för att bli vuxen & behöva stå på egna ben..


P&K

YES

För jag har tagit studenteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen fy fan va jag e bra!!


NEJ

haha jag har fortfarande inte gått upp ur sängen än. inte ens till toaletten. det är sjukt. nu måste jag dock upp för har körlektion snart... jag vill inte gå ut i äckelvädret...


P&M

student

 Torsdag : 6 grader och regn
 Fredag: 9 grader och regn...

DETTA suger, & jag kommer ha så jävla tråkigt. Vart ska ma ha frukosten lixom? inte inne iallafall



fuck this


måndag

Vilken härlig dag idag, underbart. men vilken dag på jobbet!! Saknades två på morgonen när vi kom i morse.... mindre skoj.. men de löste sig eftersom vi är så bra. Vi har den inställningen att bara köra på som vanligt och inte tänka på att man är två man kort, då blir de bara värre. Men sen fick vi hjälp. så det gick så bra så. Hann till och med äta min lunch ute i solen. : )


Nej nu ska jag springa till frissan, !

P&K

RSS 2.0