Thailand

Hej!!!

det ar sa sjukt varmt har! jag tanker inte aka hem igen. Har redan gatt en vecka.. :( Jag ar typ neger och det ar bast!!! Idag har jag gjort varldens cooolaste grej ever! jag har badat me delfiner & simmat me fiskar a snorklat!


Jag har shoppat massa pa bara en vecka tex:

fyra skor
jeans
tre vaskor
sytt upp tva klanningar
fatt massage
solglasogon
klocka
keps
andra klanningar och linnen

osv :D det basta av allt e att jag har en vecka kvar!!



JAG SAKNAR ER!!!

hejdå

Jag kommer sakna er jätte mycket, ni vet vilka ni är! <3



Thailand idag!

Nu har jag precis duschat och ska sätta på mig mjukisar som jag åker i. Har varit ute och gått en lång prommis med fiia imorse också, skönt!

De känns inte som om att jag ska åka. Jag åker hemifrån vid ett halv två så skriver ett litet inlägg innan jag åker.

P&K

-

Nu ska jag krypa ner i sängen, jag mår inge bra. nervös? resefeber? JA JA JA JA.


puss & godnatt. vi hörs imorgon och då åker jag.!

HEJDÅ

Jag hatar att säga hejdå till folk, okej om det är någon dag eller två lixom men nu är de två jävla veckor!! USCH! Som idag när jag var nere hos min bästa vän å fikade å när jag skulle gå så ba hejdå å jätte kram. usch jag hatar sånt! Jag kommer sakna er alla! blääääääää! Just nu vill jag inte åka, men de blir nog bra. jag ska sluta fundera så mycket hela tiden.

Nu ska jag gå å göra nåt. Jag hör av mig senare...

P&K

-

Idag tog jag en härlig sovis, sov hos F och var inte i skolan förens 11 lagom till lunchen. Hade väl ingen direkt givande lektion idag heller. Sen fick vi reda på praktiken, jag kom på D.S and 93, medicin. FUCK OFF. skolan kan dra åt helvete, vafan ska jag dit å göra. Jag tror ärligt att jag struntar i den iår. Första veckan kan jag vara sjuk å sen i tre veckor så säger jag att jag är dödligt sjuk eller nåt. fått någon konstig sjukdom i Thailand.


De beskedet sänkte mig totalt, jag har varit depp hela dagen sen de.... jag orkar inte, kan inte, vill inte.

P&K

onsdag = öl

Idag ska vi ha lite avskeds grejs för mig. så vi ska ut och dicka öl å spela biljard på söder:) myspys. tar med mig kameran också :)



P&K

nojjig

Nu börjar jag få lite resfeber som de heter. jag är mest nojjig för flygresan 10 jävla timmar. Jag kan knappt sitta stilla i en!! då blir jag rastlös.  ja jag får väl göra de bästa.


Idag börjar jag 10.00 och slutar 14.00 eftersom min sista lektion är iinställd :D LOVE IT! ikväll blir de öl va?




P&K


kaos dag

Idag var ett helvette på jobbet, jag tänker inte ens förklara. sånna dagar som denna kväll vill man bara säga upp sig och gå därifån på en gång. men sånt händer. tur att man jobba me bra männsikor.

skönt dock att jag har ledigt i en månad nu!


P&K

godmorgon

Härligt men en låååång och skön sovis! :) är ju som sagt ledig. Men jag jobbar idag i stället 13.30-21.30. jag är såå duktig.

Nu ska jag göra frukost åt mig själv. pappa är också ledig denna vecka så då blir de inte så ensamt på dagarna!

P&K

drar ihop sig

De börjar dra ihop sig för Thailand. underbart, dock kommer jag sakna alla!! Nu ska jag färga mammas hår sen är de dags för idrottsgalan!

Jag har inte så mkt mer att säga just nu. inget nytt har hänt direkt. eller jag har pluggat massa, jag är bäst!


puss&kram

sämst

Idag börjar jag 09.00 på sophiahemmet. Är där vid nio men ingen lärare. Vi ringer henne å hon visste inte ens att hon skulle ha oss!! Klockan tio kommer hon och vi går igenom lite saker, sen klockan 11 slutar jag!!! SEGT!


& imorgon är jag ledig!


P&K

lördag i bilder

Sådär nu kommer lite bilder, låter dom tala för sig själv.! Dock får ni inga på mig eftersom kamera och jag inte går ihop :)

 sådär såg iallafall jag ut

          jag bjuder på denna, vilket är ett exempel på att jag inte blir normal på kort:P

sen så åkte jag till F och sov.

P&K

okej?

Igår hände något skumt, riktigt skumt. Jag och Madde står i kön till toan när en vakt kommer fram till mig och ber om mitt legg, ja tänkte jag å visade det. Sen bad han mig skriva min namnteckning på ett papper, ett helt vanligt papper. och jag skulle skriva precis som jag hade gjort på mitt legg. För de första att skriva är inte min grej på fyllan och för de andra så blir det aldrig lika iallafall,.. Ingen protest så jag skrev och frågade varför han gjorde så, då svarade han att dom brukar göra så.. HALLÅ vilken krog gör så? Sen så frågade madde om han ville se hennes också men de ville han inte. haha

Jag fattade nada, eller så var det bara en dålig raggningsreplik för att få reda på vad jag hette.?

P&K

-

Tack för en sjukt lyckad kväll igår tjejer,!! bilder kommer ikväll!

LÖRDAG

Idag kommer dagen som många väntat på, nu har jag dock lite brottom. Ska ta halv nio bussen till abrahamsberg och förkröka. sedan kommer en limo och hämtar oss för att sedan köra oss in till stan, där vi kommer festa på hela natten lång.

Jag är faktiskt snygg ikväll om jag får säga så, har mit lååååånga blonda hår, och en svart klänning + ett par höga stövlar. NICE!

rycktades det om efterfest också hörde jag!


Sup & svälj trevlig helg eller sug och svälj trevlig helg, upp till er!


P&K

Lördag

Det är jobbigt på jobbet just nu, folk blir sämre och sämre. Imorse fick jag en av mina favorit tanter och när jag kommer in genom dörren säger jag glatt : - godmorgon (sektretess får ej säga namnet). Hon hade inte ens sätt mig och svarar genast : ååh är det inte lilla jenny som är här idag och skiner upp som en sol! jag älskar när dom känner igen mig och blir glada av att jag är där. Jag blir som deras barnbarn. Eftersom jag själv varken har mormor, morfar eller farfar så blir de lite extra speciellt. Man vill ta hem dom alla!

Idag när jag kom in til en annan tant så säger jag godmorgon till henne också, då ser hon först inte vem jag är eftersom jag har färgat håret. Men så börjar jag fittra av någon andledning å då säger hon : ja fnittret hör jag tillhör Jenny iallafall.!

P&K

GRATTIS

Grattis på 19-års dagen Alexandra.! <3


godmorgon

Godmorgon. hoppas ni sover!

Nu ska jag iväg och jobba om en liten stund, usch. Jag har inte varit där på en vecka så jag saknar dem lite. :) nej nu ska jag föna håret å sen börja knata i kylan å mörkret till bussen...


P&K

happy

Jag är så glad just nu, vissa av er vet att jag gör ett projektarbete om barncancer. Ja en ganska jobbigt och känsligt ämne, men det är något som intresserar mig och något jag skulle kunna tänka mig med. Något med barn i alla fall inom vården.

Igår när jag skrev min planering så fick jag en idé, de var att maila en mamma till en liten son som har cancer. Och fråga lite osv osv. Sen har jag även följt en tjej som heter madde som har/hade en blogg som tyvärr gick bort i cancer förra året. Hon är dock tonåring. Så jag kontaktade hennes mamma igår och fick svar, helt underbart.! Nu får jag jätte bra svar på allt jag har funderingar kring.

Så nu ska jag se skillnader till att ha ett litet barn med cancer eller att ha en tonåring med cancer , osv :) UNDERBART!

P&K

bara för att

döm inte allt du ser, tro inte allt du hör, säg inte allt du vet.


så jävla helg

Så var det fredag igen, så skönt! Dock ska jag bara ligga hemma och mysa ikväll framför tv. :) jag jobbar ju 07.30 till 14.00.

Idag var jag även och noppade, färgade mina ögonbryn plus fransarna. Riktigt skönt faktiskt, då slipper man tänka på att måla dom när man är i thailand. jag har extremt ljusa annars.

nu ska jag se på tv,

p&K

Fredag

DET ÄR BARA EN VECKA KVAR TILLS JAG ÅKER, om exakt en vecka sitter jag och väntar på att få gå ombord på planet eftersom de lyfter 16.00!!! UNDERBART!



men usch vad jag kommer sakna er mina nära och kära!


Fredag

DET ÄR BARA EN VECKA KVAR TILLS JAG ÅKER, om exakt en vecka sitter jag och väntar på att få gå ombord på planet eftersom de lyfter 16.00!!! UNDERBART!



men usch vad jag kommer sakna er mina nära och kära!


godnatt

Eftersom jag inte mår bra ikväll så går jag och lägger mig i sänge och läser den urtråkiga boken som vi fått i svenskan....

(imorgon ska jag noppa och färga mina ögonbryn + fransar)

godnatt.

mår inge bra

Idag "opererade" dom i min mun som sagt, allt gick jätte bra å lalalla. gör dock ont me sprutorna de ska bedöva me i tandköttet. Sen tog dom bort de de skulle och jag fick lite grejer i munnen som skulle bytas. De sydde dock inte för de gick inte, för de var för hårt.... nu låter jag rolig när jag pratar är fortfarande bedövad, men de börjar släppa för de värker i munnen.

MEN när jag kom hem så började de storblöda, asså på riktigt de rann å rann å rann. Fick ha en hink framför mig. Mamma å pappa tänkte köra in mig till sjukan så de fick sy istället. De räckte inte med att jag var äckligt hungrig...
nu har jag fått i mig lite mat och ska krypa ner å kolla på film. Jag mår inge bra nu, förlorat massa blod och inte ätit spciellt mkt... JA DET ÄR SYND OM MIG!!


Jag önskar du var här å tyckte synd om mig. : )


P&K

morn morn

Godmorgon, gud va jag är pigg! :) haha varför har jag blivit så fruktansvärt morgonpigg? typ på helgerna vaknar jag tio. usch. Jag är helt klar nu och ska inte åka förens åtta vilket är om 45 minuter, haha. frukost får jag skippa har för ont i magen. bläää.

Vi hörs ikväll, önska mig lycka till.

P&K

torsdag

Usch imrogon blir en tuff dag.


09.00 - ? skola
15.20 - ? operara bort min lilla grejs i munnen och sy.
19.00- 20.30 träning

och imellan min lila operation och träningen måste jag hinna hem och äta och byta om. Eller äta vet jag dock inte om jag får göra men kanske får dricka en soppa eller nåt. Får ja ens träna efteråt? Kommer jag ha ont? kan jag inte få lite mer citadon? usch jag är faktiskt nervös och bättre blir de väl inte imorgon....

puss

Allt flyter

Eftersom de inte blev någon filmkväll ikväll så fixade jag och madde de själv fast med biomys! Vi såg allt flyter, den va faktiskt rolig! haha så söta i deras små badkläder:P, den slutade bra också.! Länge sen som ja va på bio faktiskt, finns en hel del jag vill se så blir nog mkt bio, ska försöka se Wallander innan jag åker. Ett stort fan av Wallander filmerna och Beck!

Nej nu har jag inget mer att skriva.


Puss alla söta

MVG

Idag har varit en toppen bra dag i skolan.! Jag fick tillbaka två saker idag med båda med MVG på!!!! När fick jag ett mvg senast? typ i ettan på gymnasiet. :P haha eller nej ett i tvåan i datorkunskap, men de är inte så svårt. :P haha. Ena var på nationella svenska talet! För de första ett tal, jag hatar att prata de är de värsta jag vet.!!! å så får jag mvg?!?!? Min lärare måste ha slagit i huvudet eller blandat ihop mig med någon. Eller så kanske jag faktiskt hade ett bra tal?!

De andra var ett religionsarbete dock ett grupparbete men ändå, de fick vi MVG på också! härligt! nu är jag stolt över mig själv fast mamma och pappa är nog mest stolta över mig ;)


P&K

ge mig lördag

ja, jag vill ha lördag idag idag idag!!! Dock kommer jag typ inte få dricka, eller? eftersom jag gör min lilla operation imorgon, (nervöst ja) så får man väl inte dricka? Usch de kommer kännas så sjukt konstigt i munnen sen. jaja så kan de gå, jag blir dock inte sövd så det är bra fast de va dock sjukt skoj att bli sövd.


P&K


onsdag

Godmorgon, hoppas allt är bra. Jag mår bara bra, skönt med sovis idag igen. haha :). Idag har jag fullt upp från morgon till kväll, slutar halv fyra ska fördriva tid till fem då jag måste va i stan. Sen klockan sex ska jag gå på bio, woho. Sen måste jag köpa löshår som sagt, jag kommer köpa de ljusare för att sedan färga de så i Thailand :D


Jag åker om 9 dagar, aaaaah det börjar bli lite nervöst.


P&K

-

Imorgon har jag min längsta dag i skolan till 15.20 usch!! Börjar dock 09.50 men ändå!  morgon dagens planer är många, först går jag i skolan, sen måste jag fördriva tid till klockan fem, hur då?!, måste köpa löshår, å sen klockan 18.00 ska jag gå på bio :), när va jag senast på bio? haha typ jättelänge sen.

Jag var nöjd med mitt hår när jag kom hem, nu är jag inte de längre.... Jag kommer nog färga de mer i thailand. hört att det är billigt som allt annat.

Ikväll har jag sjukt tråkigt, usch. Jag är inte trött för fem öre, men de finns inte knappast något att göra. hatar sånna här dagar.

P&K


blond eller brun?

Nu kom jag precis hem från frissan, undra om jag är blond eller brun ;) haha


P&K

Sådärja

Nu har jag bestämt mig för vilken hårfärg, för er återstår det att se på onsdag, eller om jag är snäll och kastar upp en bild imorgon kväll ;)

P&K

praktik

Idag fick vi välja praktik igen, eller skriva ett önskemål. Och gissa vad som fanns? jo på PSYKET! gissa om vi blev glada, dock fanns det bara fyra platser men tror att de bara va fyra som önskade dom platserna.!

Hur roligt låter inte detta? detta är en av avdelningarna som fanns.

Vi strävar efter en bred professionell profil när det gäller diagnostik och behandling och använder oss av hela den psykiatriska spännvidden från kris- och stödterapi till välavvägd specifik medicinering samt ECT.

Vår målsättning är att med en individuellt anpassad rehabilitering i en trivsam miljö snarast möjligt återföra patienterna till ett så normalt liv och boende som möjligt.

Depression eller psykos utgör en vanlig orsak till inläggning. Vårdtiderna varierar stort men är vanligen 2-4 veckor.




P&K

över

Jag säger som maria sa idag, äntligen är denna jobbhelg över! Åh ge mig min feeeeta lön nu tack!

på tisdag färgar jag ju håret, hur ska jag göra? blont eller brunt? jag kan INTE bestämma mig! usch, jag vet att ni tycker brunt men ändå. åååh. ångest! Denna vecka har jag sjukt mkt att göra : skola mån-fre, färga håret, operara bort min "flärp" i munnen, noppa och färga mina ögonfransar plus ögonbryn., träningen börjar på torsdag också. ja mycket att göra, sånt gillar vi.


nu ska jag krypa ner och se på någon film.

P&k

godmorgon

Godmorgon söndag, usch va fort de går. Ska nart kila iväg till jobbet eller om två timmar. Igår va de sjukt skoj, träffa massa gamla goa människor. :) idag är de bara 12 dagar kvar och jag har lagt fram lite klänningar som mamma ska tvätta åt mig. usch va de känns fel, tror inte att ja åker snart.


Nu ska vi städa bort julen ännu mer :)

P&K

Utgång

Alla är såå tråkiga å toffliga i kväll, men jag har hittat några som inte är tofflar ;) haha. Så de blir utgång ändå! YES! Vi hörs imorgon eller någon annan dag när de passar mig bäst.

Jobb söndag: 16.00 till 21.00 härligt!

Godmorgon

Härliga lördag,! Jag är jätte pigg idag, de är jag dock alltid men idag är det lite extra, why? Somnade dock tidigt igår och har inte vaknat en ända gång inatt.

Lets dance igår va faktiskt bra, dock var blondinbella mycket sämre än va jag trodde.  Sträck på benen människa! Pardans är något jag aldrig prövat, tänk om det är sjukt roligt? Dock inte vals och sånt tråk men typ bugg och så. Jag har prövat på i nian. Men då var det ett måste för alla. Jag kommer ihåg att jag och andras kom trea av alla skolor på ekerö ;) det är lite bra gjort ändå.

Nu vill jag börjar dansa igen, skönt att träningen börjar på torsdag igen.! :) roligt att se alla igen, dock har man typ glömt alla danser. menmen.

Ikväll hoppas jag på en utgång, orkar inte ligga hemma. eller?

P&K

fredag

Vilken härlig dag det har varit idag! :) solen sken och det var jättevarmt, härom dagen var de lixom 10 minus och idag typ 5 plus grader. Jag och fiia gick iallafall en lång promis och det var jätte skönt. Man kunde ha gått i en tjocktröja bara så varmt blev de.

Har haft en mysdag hela dagen, lite plugg har även gjorts (bra jenny). Ikväll blir de en lugn hemma kväll, eftersom jag jobbar imorgon bitti dock bara 7.30 till 14.00. Sen kommer pappa och hämtar mig för vi ska till apoteket och köpa saker som man måste ha med dig till resan. Sen skulle vi iväg och kolla på lite mer saker.

Jag måste även plocka fram några sommarklänningar, bikini, sommarskor som jag ska packa ner. Hade inte tänkt att ta me mig så mkt mer faktiskt. Får köpa de mesta där! ;)

Nej nu ska jag se på top model!


P&K

2 veckor

Idag är det exakt två veckor kvar tills jag åker. & ja jag kommer tjata om det ända tills jag åker ;) haha.

Nej nu ska jag gå en låååång promis i det fina vädret med fiiia :)



P&K

skolan

Jag har glömt att berätta hur de är att vara tillbaka i skolan igen. Det är helt underbart, jag har saknat den jätte mkt. Vi är uppdelade i våran klass väldigt mycket. Svennarna mot invandrarna, det är verkligen så. hahaha. Så idag tex satt vi alla "svennar" längst bak i klassen på de sista två raderna sen var de några meter imellan sen satt dom några bänkar fram. haha.

När man kommit tillbaka har man fått reda på ett och annat som har hänt. Tex att en tjej i min klass fått en kille att svimma för att han kom. hahahha! hur klockrent är inte de?! & idag räknade vi upp våra sexlistor. haha. Man ser ju vilket år man var som värst. Och våran klass är INSEST! alla har typ haft sex med någon som en annan också haft sex med. Det är tragiskt.  Vi är inte så hemska som vi låter. Det är en tjejgrej. Alla har väl varit 15? Tror inte ni killar är så mkt bättre än oss tjejer. Killar får respekt om de säger att de haft sex me typ 20 tjejer. men om en tjej kommer och säger de så blir hon helt plötsligt en hoe? why? jaja. Sex är bra thats it.


P&K

ändrade planer

Det blev ändrade planer inför ikväll,! :) Jag, alex och camilla ska ut och öla i stället I LOVE IT. Robin får jag träffa på tisdag.. :) shit va jag är sugen på öl, snart ska jag skicka in mig på något hem.


Äkta vänskap kommer alltid tillbaks, det är min nästa tatuering. Vet dock inte vart,?! Tänkte runt foten så de blir som en fotlänk. Men där syns den inte. Men vart kan man skriva en text? Ryggen är redan upptagen. hmmm svårt svårt. Madde ska ha en lika dan. Man ska aldrig skriva namn  de ända jag skulle kunna göra är den texten eller någons personnummer. Jag menar man glömmer aldrig en bästa vän. Oavsätt vad. Okej att inte skriva ens pojkväns namn osv. Men en väns är okej, och familjens.

Nu måste jag nog duscha å börja göra mig iordning.. :)

P&K

2008

hittade denna som ett utkast bara nyss. haha

2008 var helt klart ett sjukt jävla underbart år!



år 2008 började i sälen.

 
kom hem 2/1 och drog direkt 3/1 till spanien och sola och bada.

 
hamnade efter någon månad i danmark.


 
Jag fyllde 18,


Jag tatuerade mig,



jag gjorde min andra tatuering.



Satt en stor del av tiden i kungsan och drack öl efter skolan.

 

Sommaren kom och jag drog till Rhodos med vänner.



Sommaren förövrigt ängnade jag åt jobbet.




September kom och jag operarades vilket ledde till en sjukskrivning.



Vintern började närma sig och vi festade mer och mer.


December kom, och var bara helt perfekt.

De blir nog inte bättre änså!


godmorgon

Torsdag igen, härligt att de går så fort. Snart helg igen lixom :), Fick en lapp hem igår om att träningen drar igång igen den 15:e. Härligt hinner vara med på tre st innan jag åker. Imorgon är de bara två veckor kvar. längtar!

Dagens planer är att åka till skolan vid åtta, slutar någon gång när de känns bra. Åker hem och pluggar lite granna och sova en stund. Sen på kvällen ska jag träffa Robin. Vi har inte sätts på över ett jävla år pg.a att han har varit i Australien och pluggat ett år, jag har massa att fråga! :)

Jag råkade även gå upp jätte mkt för tidigt idag, så nu vet jag inte va jag ska göra i 40 minuter innan jag går?, fast det är skönt att bara dega på soffan och kolla på tv.

Nej nu ska jag göra nåt, P&K


Grattis.

Jag har glömt att berätta att mitt gamla ex har blivit pappa! GRATTIS vännen! Den är så otroligt söt så man nästan skulle kunna tro att jag var mamman?! (ironi!) haha men grattis igen! Det blev en kille vid namn elias född den 2/1-09




P&K

tuttar

Jag kollade runt häromdagen och kom in på skönhetsoperationer i Thailand. Det är typ 70 procent billigare i thailand. Lite sugen man blev på att göra tuttarna större?! :D Fast de kanske skulle se konstigt ut eftersom jag är så kort?!, ja det åter står attt se, men de vore roligt att göra de sista veckan. bara lite större....


nej nu ska jag borsta tänderna,

P&K

godmorgon

Godmorgon alla söta!

Idag är det onsdag, lill lördag. Folk ska ut ikväll, orkar man? Jo kanske de. Jag är jätte pigg idag, sovit massa timmar, härligt! Jag är dock alltid pigg på morgonen, kan inte sova länge. Idag är en jobbig dag i skolan.. Börjar 09.50 med svenska c till 11.30 sen har vi lunch och en håltimme till klockan 14.00. Sen är det dags för ett prov som jag förmodligen skriver på en kvart. Onödig dag kallar jag de? får ioförsig tillbaka nationella i svenska b hoppas jag.

Det ska iallafall bli skönt att träffa klassen igen, man saknar faktiskt den. Fast jag igentligen får panik på den också. Vi är ett gäng blåsta blondiner allihopa typ! på varje lektion får man höra detta : - vadå jag förstår inte va sa du?. när? var? vadå? hahha. Skönt att det inte är långt kvar iallafall!

Helgens planer är dock: fredag : skola, hem och göra inget.
lördag.: jobba jobba jobba, kanske ut på kvällen?
söndag: jobba jobba jobba har dock ett bra pass börjar inte förens 16.00 :)


P&K

-

Imorgon är det back till verkligheten, underbart!

skola

På onsdag börjar skolan igen, det ska bli skönt. Jag saknar skolan, eller nej inte saknar skolan på det viset utan bara att komma tillbaka till vardagen igen, men skola, träningar, när man längtar till helgen osv osv. Dock går jag bara i skolan två veckor innan jag åker. :) Usch idag när jag kommer hem från jobbet måste jag plugga plugga plugga plugga. :(

Sen har jag bara 5 månader kvar i skolan också, och när jag åker 23 januari, sista dagen blir 21 i skolan. När jag kommer tillbaka efter thailand, lov, och praktik så är vi inne i mars :) de blir inte bättre! Sen börjar alla skivor ;)


I LOVE IT!

P&K

natt

Usch vilken natt, har inte kunnat sova ett skit, eller jo två timmar. Sen satt jag och kollade på junior finalen i hockey.  Synd att dom förlorade men fan dommaren va inte normal?! Iallafall inte på våran sida. Tänk bara när kanadensen åkte rakt in i våran målis och sträckte ut höger ben... & inte fick någon utvisning?! Dommarskandal.! Men killarna har gjort en härligt jobb ändå! och jag vet att mia (oscar möllers mamma) är sjukt stolt över honom och jag måste träffa henne igen och säga att han varit sjukt duktig. tog dock de lite väl lugnt mot Kanada, kan de bero på hans axel tro?

Nej nu ska jag jobba!


P&K

lördag

Hello! hoppas allt är bra! Igår va vi ute på Ice och röjde sönder. Shit va kul de va, länge sen de var en sån lyckad utgång.! Träffade massa gamla vänner där, bilder kommer senare när dom lägger in dom! Idag mår jag helvete för jag är horbakis, jag råkade bli lite väl onykter igår. Men så ska de va!

Nu ska jag lägga mig i min säng igen och mysa!

P&K


Lördag

Nu kör vi igång igen, fjärde dagen irad. jag pallar inte. menmen va gör man inte SPÅRA!

yes

Om 20 dagar åker jag, det ska bli så jävla skönt! Ska hämta nya krafter och nya tag! :)

Att livet kan förändras så fort

Ni har läst den förut i sommras, jag läste den idag igen för första gången nästan. Jag vill bara glöma de som hände. Jag låter texten tala för sig själv..

Vi hade varit ute och festat på kvällen, vi var hemma vid tre på natten. Jag och Camilla låg i sängen och prata en stund sedan somnade vi. Jag vaknar sedan halv sju av att allt skakar. Både jag och Camilla rusar upp och förstår ingenting hon öppnade dörren och tänkte springa ut men jag sa att hon inte fick. Båda hamnar i någon slags chock och vet inte vad vi ska göra. Jag gick ut på balkongen och såg att människor stod ute på sina balkonger och skrik. Jag kollade ner på poolen och såg att den var konstig det var då jag förstod att något var fel. Det går inte att förklara hur poolen såg ut men det var som att de blåste från alla håll och allt vatten bara flög runt. Vi vågade fortfarande inte gå ut tills jordbävningslarmet gick igång och då insåg vi att det var dags att springa ner.


Mikaela och Erica två av våra vänner som också var där ringde oss. Camilla svarade och jag kommer inte riktigt ihåg vad de pratade om. Det ända jag fick fram i de läget var:

- spring ut!


Väl nere utanför hotellet samlades alla, ingen visste vad som hade hänt. Vi blev sittandes där ute någon timme för att personalen var tvungna att kontrollera så att hotellet inte hade tagit någon skada och att ingen var kvar på rummen. När vi satt där förstod jag nästan fortfarande inte vad som hade hänt och lyckas behålla lugnet, tänder en cigarett och försökte bara sitta stilla. När vi äntligen fick gå upp på rummen igen bröt jag ihop. Jag skickade ett sms till min mamma och bad henne ringa så fort hon hade vaknat. Efter någon minut svarade hon och sa att det inte gick att ringa till mig så att jag skulle pröva ringa till henne istället.

Då visade det sig att nätet var överbelastat av att alla ringde för att berätta vad som hade hänt. Tillslut fick jag tag i henne och grät så mycket att jag inte fick någon luft. Jag försökte förklara samtidigt som jag grät. Då bad hon mig att ta några djupa andetag och andas. Någon minut efter kunde jag prata igen. Fortfarande var jag lessen men man hörde vad jag sa, jag utbrister:

- mamma det har varit ett jordskalv här.


Jag minns inte hennes reaktion men hon fick mig att bli lugn tillslut och jag började prata normalt. Efter 10-15 minuter la vi på. En halvtimma senare fick jag ett sms av mamma där de stod:


- Nu säger dem både på nyheterna och på radion att de varit ett jordskalv som mättes till 6.4 på Richterskalan och att den var så stark att de skulle kunna ha blivit en tsunami men som tur va så var den på för djupt vatten så de blev aldrig någon.


Tillslut somnade både jag och Camilla om igen, när jag vaknade på morgonen igen blev jag lessen, vet ej varför. Förmodligen av tanken att jag kunde ha dött. Tanken av att de kunde ha blivit en tsunami gjorde mig rädd. Jag skickar ett sms till pappa och säger:

- jag vill bara hem nu, jag mår bra du har förmodligen pratat med mamma.

Tillsvar fick jag:

- Ha roligt de sista dagarna, alla har ringt och frågat hur du mår.


De fick mig också att bli lessen. Jag var så känslig just då. Dagen efter fick vi reda på att den bara var 70 km från oss, 7 mil det är inte ens en timma bort. Tankarna for omkring i huvudet och gjorde en egen liten jordbävning där.


Det är i sådana här lägen man inser vad man har, att allt kan förändra ens liv på några sekunder. Jag kunde ha varit död vid detta lag. Nu inser jag verkligen att man ska ta vara på allt man har. Natten efter 03.00 kom ett efterskalv som mättes till 5 på Richterskalan. Vi kände som tur va inte av något.



P&K

Riktigt läskigt sant

"om du just nu ligger ensam med honom i sängen, har det alltid varit någon innan dig och det kommer alltid vara någon efter dig, och vad han säger så kan du lika gärna inse att han har sagt samma sak till hon som låg på samma plats som du gör nu. Inse det och saknaden kan bli mindre. Hur bra du är och hur snäll du är kommer det alltid vara någon som är bättre och någon som är sämre än vad du är. För han kommer alltid att säga att du är vackrast och att du är den enda, för tillfället så ljuger han inte men för stunden vill man inte ha ett löfte. Han kommer alltid att säga det du vill höra, sant eller inte sant så faller du för det. Glöm aldrig att han spelar ett spel. spela med om du vill, men satsa aldrig allt, för det kommer han aldrig att göra."



P&K


-

Nu ska jag gå ut och gå en låååååååång promenad med fiiiia, nu ska jag prata av mig, gud va jag ska prata.!

förlåt

Förlåt igen för en otrolig uppdatering. Jag tänker inte uppdatera nu heller för jag har inte tid nu är det matdags, duscha å ladda om för idag är de fredag!


Du gör mig glad...


P&K

2009

Nytt år, nya möjligheter!


RSS 2.0