uttråkad

Jag är så uttråkad, någon som vill berätta något skoj?

pigg

Idag är jag faktiskt pigg, bara för jag är ledig imorgon. Får hoppas på bra väder så man kan sooooola. :)

P&K

Eventuell busstrejk från 1 juli

Eventuell busstrejk från 1 juli
Fackförbundet Kommunal har varslat om strejk. Anledningen till varslet är att parterna, Kommunal och Bussarbetsgivarna, inte är överens om ett nytt kollektivavtal.
En eventuell strejk träder i kraft från och med midnatt den 1 juli och omfattar, enligt varslet, all trafik i Stockholms län som utförs av Busslink och Swebus. Det innebär nästan all busstrafik i länet. SL står utanför konflikten och kan därför inte påverka förhandlingarna.

Detta insåg jag för några dagar sen, då insåg jag även att jag inte kommer att komma till jobbet. Hur ska jag göra då?! Ända vägen från ekerö är med buss, åååh så typiskt! Hatar detta, får prata med jobbet att jag förmodligen ej kommer. ;(

P&K

måndag

så var de måndag igen, vaknade för ett tag sen. Mår bara bra idag, hungrig dock. Ska åka och jobba om en timma de blir toppen! :) Har inte så mkt mer att skriva.

P&K

nedräkning


6 jävla dagar kvar!


P&K

-

nu sitter vi hemma hos ante och har precis kollat på fotbollen, spanien vann..... Nu sitter madde, ante och adam och spelar något spel. något sexspel typ, ganska roligt.!

Det bränner i ansiktet, aj aj aj aj!

Nej nu ska jag nog va med i leken.

P&K

söndag

En sån perfekt helg, toppen väder och två bra utgångar! Jag har dock bränt sönder hela mitt ansikte, lite mindre jippi. Imorgon är det jobb 13.30 till 21.30. De blir bra de :)

P&K

Nedräkning

7 dagar kvar till Rhodos 2008!!!

Det innebär alltså att om en vecka sitter jag just nu någonstans på rhodos och har as roligt!

P&K

--

Idag var jag, mamma och pappa och handlade lite saker inför resan! Nu börjar de verkligen dra ihop sig.. så skönt! Åkte även förbi solna en sväng och där blev de, två par skor, nessesär (hur de stavas), hårspray, piercingar, solglasögon och sånna småsaker.

Ikväll blir de utgång, sista för mig innan jag åker!

Men vi hörs,

P&K


nedräkning

Nu är det bara 8 dagar kvar,!

sol

Nu ska jag ut och sola i det jätte härliga vädret! :)

P&K

nedräkning

Om nio dagar drar vi!, jag är så lycklig så jag kommer spricka!

värme

Nu börjar värmen komma tillbaka igen, helt underbart!

P&K

Polis

Igår hände det, som jag faktiskt är förvånad över aldrig har hänt. Polis fan stoppade oss.! Jag kan inte mer än att skratta åt de faktiskt.

Igårkväll åkte jag ner till Madde för att prata när vi sedan tog moppen upp till konsum för att handla. Jag körde och madde hade ingen hjälm. När vi kom halvvägs möter vi en polisbil och vi ser att den tittar sen tänkte vi aja och åker vidare tills vi ser att den vänt, fan tänker vi och svänger in första bästa vänster och åker rakt ner ner ner ner och ännu mer ner tills vi inte kommer längre. Där står vi och röker ett tag sen vågar vi fortsätta till konsum. Vi kom till konsum och köpte våra ciggaretter som vi skulle och tänkte sätta oss vid ett tagis, vi åker till dagiset och ser att de står bilar där så vi bestämmde att vi tar nästa dagis längre bort. Rättare sagt än gjort så åkte vi vidare och när vi kommer ut på vägen och kört några meter så möter vi polisbilen igen! Där va vi körda. Jag tänkte att de lika bra var att köra upp på trotoaren för att sedan ta skiten som vi skulle få. Polisbilen svängde över gatan och när vi svänger upp på trottoaren så hoppar en polis ut ur bilen i 390 asså hahaha och flög upp. Han trodde vi skulle smita... Men jag stängde bara av den och satte mig på den igen lungt och fint fast nervöst.

Han börjar ställa en massa frågor vart vi hade varit, om maddes leg osv. Sen fråga han vad hon gick för linje osv. haha han va nyfiken sa han. jorå..ahha. Sen fråga han varför hon inte hade hjälm och vi sa att hon precis sålt den och det är sant. men de trodde inte han på men ialla fall. Efter ett tag så gick han till de andra två poliserna och prata. När han kom tillbaka så slapp vi böta 1500 kr. Så mkt för en sån jävla skit sak. Han sa att vi var så sammarbetsvilliga och trevliga så vi slapp, men att vi inte skulle göra om de igen.  :)

haha tur att något händer här ute på lilla ön iallafall,!

P.S han va sjukt söt & en snäll polis, vilket är ovanligt.

P&K

ledig

Nu behöver jag inte gå upp tidigt på sex dagar! JIPPI! Ledig fre,lör,sön, jobbar kväll mån, ledig tis, jobbar kväll ons! :)

P&K

nedräkning!

Nu är det bara tio dagar kvar,!

-

Jag har absolut inget att skriva just för tillfället!

nedräkning!

Nu är det bara 11 dagar kvar!!!!!!!!!!!!

tisdag

de känns som helg, eller nåt. Jag vet inte, inte som tisdag iallafall. Jag ska snart åka och jobba. Men mamma hade räknat ut hur mycket jag skulle få ut i Juli och de är bara från en månad och jävlar va jag hoppa högt haha. Fast de var dock före skatt men kommer få ut mycket ändå. Jag kommer fan bli rik, haha! Nej men dom sparar jag och åker bort i höst igen. myspys!

P&K


nedräkning

Nu börjar den här i också, 12 dagar kvar!


trött på allt.

Idag kom jag in i min dåliga period igen. Så därför tänkte jag duscha och sedan gå och lägga mig.!


Måndag

Idag är jag ledig, JIPPI!

Ska åka och möta camilla för att planera lite inför Rhodos de börjar dra ihop sig. Sen kommer bea förbi :) myspys! har inte träffat någon om dom två sen skolavslutningen, från att träffas varje dag till att inte träffats på länge. de känns konsigt.!

Me love you girls!

Jocke

Grattis på 18 årsdagen!

Du är bäst, <3

död

Igår kväll/natt/morse kan man säga att jag var död. Jag sov i nästan 16 timmar. Det var läskigt. Men skönt!

inget liv

När man jobbar får man verkligen inget liv, titta bara en lördagkväll slutar nio åker hem för att sedan behöva sova tidigt eftersom jag måste upp halv sex imorgonbitti för att åka till jobbet. Sen på dagarna jobbar man när många är lediga å chillar. Ja tur att man får pengar iallfall ända andledningen till att jobba, eller nej det är roligt och bra människor.

Tur bara att vi åker snart så man får va ledig från jobbet i två veckor. Fast någon vila blir de nog inte där nere heller. haha.
Nej nu är de fotboll på tv som jag måste fortsätta se.

& imorgon kommer mamma och pappa hem igen,!!!!!! : )

Puss och godnatt!

snart så

Snart drar vi till Rhodos!!

dagen efter

Igår va helt lyckad, lagom full, bra människor osv. hahaha roligast var nog när vi gick hem, eller till bussen. hahah. Så kan de gå.haha usch.! Sen sov madde hos mig myspys.! Imorgon kommer mamma och pappa hem!!! jaa.! Jag saknar faktiskt dom och dom har bara varit borta i fyra dagar.... Tänk när jag ska vara ifrån dom i två hela veckor!! usch.

Ja ikväll ska jag jobba 16.00 till 21,00. Helt lagom! :) men nu ska jag ta något att äta. hörs ikväll!

P&K

midsommarafton

Ja midsommarafton igen... tänk va tiden går fort om bara 4 dagar är de bara ett halvår kvar till julafton. haha.
Det gick bra på jobbet idag, lite stressat på morgonen menmen. De fick snaps, vin, sill, lax, potatis och allt som hör till, till lunch.. Blev inte alls avis eftersom jag hatar sill, usch. Finns inget värre och så luktar de äckligt!

Nej nu ska jag sova en liten stund, är inte ens trött men måste palla med kvällen.,

Gladmidsommar alla söta,

P&K

Maria!

Idag fyller Maria år!, Grattis tjejen!

P&K

godnatt

Jag är helt slut efter jobbet idag, kom hem för en liten stund sen. Så nu lägger jag mig på soffan och kollar på fotbollen sen kryper jag ner i sängen : ) imorgon är det jobb 07.30 till 14.00 skönt att sluta tidigt : )

Godnatt alla söta.

P&K

nu är internet tillbaka lite grann, mamma gjorde något så nu är jag inne på något konstigt sätt. haha.! Matchen igår vill jag inte kommentera, pinsamt sverige!! Är sjukt trött och ska strax åka och jobba! brabrabra! Jobbar hela helgen också, haha jippi! Undra vad som händer över midsommar, inga planer alls förutom att madde måste sova hos mig, haha. jajaj

P&K

förlåt

Förlåt men mitt internet har pajjat så kan inte uppdatera, nu sitter jag hos ruben och lånar hans. Jag lovar att uppdatera såfort internet är tillbaka :)

P&K

Operation

FIck lappen idag opereras den 2/9! Blir inskriven klockan 13.00. Sen sover jag över osv, sen blir de massa skit,,


puss

hello

Hej hopp.

Jag lever! ahahha. Sitter hos maddes mamma i stan med madde, Linda, Dice, Jag och en till madde. vi förar och fixar oss har ätit middag osv. : ) as mysigt. Snart drar vi ut om någon timma.!


Ha de bra alla söta!

P&K

Fredagen den 13:e

Ja otursdagen, jag tror inte på den. & om de händer något så säger man bara för att de är fredagen den 13e. Jag ska ioförsig inte säga något för då kanske jag dör idag:P haha

Ikväll ska jag festa för hela helgen eftersom jag jobbar imorgon, :) & ikväll ska vi föra hos maddes mamma i stan och laga mat å så, myspys!

P&K

godnatt

Godnatt alla söta, nu hoppar jag i säng så de blir fredag fort!


P&K

jobb

Susan smsade idag som är personalchef tror jag :P Hon bad mig jobba lördag kväll 13.30 till 21.30 & lördag dag 07.30 till 14.30 Eftersom jag är så snäll så ställde jag upp att jobba. Vi får se matchen på jobbet :) haha. Ändå skönt me pengar.

Idag har jag och min kära mor städat min garderob och slängt massa kläder och lagt undan vinterkläderna. Ikväll blir de promis med linda :)


P&K

ledig

Det är så jävla skönt att vara ledig att absolut inte göra något alls. På onsdag börjar jag jobba då är de slut på allt vilande.! Imorgon är de fredag då blir de utgång!!!

P&K

student

Idag tar min granne studenten,! GRATTIS NIKLAS!!!!!

P&K

mottagning

Tack för igår Malin, de va sjukt trevligt! Men jag tycker du mådde för bra. hahah!

Sen blev de match med några och ännu mer öl, så idag sitter jag här bakis och äcklig. Fick även min lönespec idag. :D WOOOOHOOOOO! lön lön lön lön.!

P&K

bråk

Igår bråkade jag med Jocke, inte direkt roligt. Jag tror de va vårat första bråk genom alla dessa år. Orkar inte berätta om va  de handlar om, men de spelar ändå ingen roll. Idag pratade vi igen ganska stelt. Men vad gör man. Nu vet jag ialla fall vad du tycker om mig. Bra eller dåligt vet jag inte, men ändå.

Jag älskar dig och de vet du. Jag vill ha kvar världens bästa killkompis.! eller är alla dessa år bara bortkastade nu?

tisdag

Jobbet gick galant idag igen, : ) alla 600 pärmar blev klara. JIPPI!

Nu måste jag duscha och sen åka ner till malins mottagning!



För hon har tagit studenteeeeeeeeeen FYFAN VA HON ÄR BRA!


<3

måndag

Yes, dagen har jag spenderat på jobbet. De gick bra jag och en som heter Anita skulle fixa 600 pärmar idag, men de hade bara kommit papper till 240 av dom så resten tar vi imorgon.! Jag är så sjukt trött så tänkte gå och sova, de e skönt me sommarlov. haha! ;).

Imorgon ska jag jobba igen, sen ska jag hem och duscha och fixa mig för sedan ska jag till Malins studentmottagning, vid sex. Sen är det sverige-grekland, OBS OBS OBS, den får man absolut INTE missa! Sen på onsdag ska jag sova ut och njuta nån dag av att jag har sommarlov innan mina sex veckor börjar. haha fyfan!

Godnatt alla söta, P&K

söndag

söndag, vad fort allt går. Igår hade vi en mysdag satt i myskläder och kolla på fotbollen och så. Sjukt skönt att ha en sån kväll också.

Imorgon är det måndag och då börjar jag jobba, på mammas jobb. Eftersom jag börjar jobba i Nockeby den 18e så tänkte jag att jag då kunde vara hos mamma lite innan och få extra pengar,! :)

& snart kommer lönen den 15e inte långt kvar, alla timmisar får lönen tidigare, asbra!

Nu ska jag ut å sola.

P&K

-

Sjukt lyckad kväll igår!

1 månad!

Idag är det exakt en månad kvar tills vi åker till Rhodos!

sol

det är så sjukt äckligt bra väder,! & nu ska jag möta madde!

P&K

-

En liten bild från i tisdags påväg till en fest!


godnatt

nej nu går jag och lägger mig! Godnatt alla söta, då är de nationaldagen.!
Fredagens planer : sola, åka till graven, leka med mobilen, & sedan UTGÅNG! juste amanda fyller år också!


P&K

ny mobil

Idag fick jag min mobil eller aa igår men va ej hemma då, så imorgon ska jag leka med den :)

P&K

skolavslutning

Yes bakis som ett as eller nästan full fortfarand traskade jag iväg för att hämta mina betyg, inte så värst glad var jag heller,haha. Alla klagar nämligen på att jag blir otrevlig när jag är full, då blir man de när man e bakis också.

Men sommarlov, de e skönt. Ingen skola på jääääääätte länge. Jag är gladast. Men nu ska jag lägga mig och sova innan jag spyr.

P&K

365

idag är det EXAKT 365 dagar tills min egna student, de kommer gå sjukt fort och jag har nedräkning!



P&K

4/5

ADAM TOG STUDENTEN, grattis killen!

& jag i förskott nästa, hahah. Jag har aldrig varit så lycklig som jag var under dom två timmarna på flaket! Det går inte ens att beskriva med ord,!!! Sån jävla kick, fulla,glada,hög musik, ner sprutat av all öl/cider osv. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHH jag blir helt uppspelt bara jag tänker på igår. Sen var vi på mottagning och åt jättegod mat och drack!, :) sen blev de utgång!!! HADE SÅ KUL, tack alla som var med!

förlåt för dålig uppdatering

Men jag har inte haft tid, jag har haft fullt upp & sjukt kul!

typ sommarlov

Ja idag var sista dagen i skolan, imorgon är vi lediga & på torsdag är de skolavslutning. Jag kommer dock va nykter på den. Känns sådär. Är sedan ledig fram till den 18 Juni sen är min sommar slut, då börjar jag jobba. Sen åker jag till rhodos och sen jobbar jag igen. haha. Sommarlov vettefan om jag kan kalla de för men aa, pengar är bra de också.

P&K

-

Efter läkaren var jag även på stan med mamma, köpte massa bra å ha saker som mascara, leggings osv. Köpte även två URSÖTA klänningar på gina. Ska ha ena  på onsdag när AAAAAAAAAAAAADAM TAR STUUUUDENTETN!!!

Nej nu ska jag och mamma se på film,!

P&K


operation

Yes den blir av, på Sophiahemmet efter sommaren eftersom de inte opererar under sommaren pga massa saker. Jag är nervös och kommer inte våga sova över. Kan inte äta på två veckor efter heller & kommer behöva bli sjukskriven från skolan. De kommer blöda ur halsen ganska ofta, nja jag kommer va orolig. Men man lever bara en gång : )

P&K

mens

Ni som följt mig vet att jag har haft problem med min mens sen jag började med p-piller. Ibörjan var det jätte bra och så men nu. Jag har fått mens IGEN, det är tredje gången på en månad.!!!!!! Varav en gång va på två veckor, så nej imorgon ringer jag ungdomsmottagningen igen. För jag orkar inte ha mens tre gånger på en månad! USCH

P&K

min "klass"

hahah ja vad har jag att säga? jo brukar säga att jag får panik på den. Men de är itne de jag ska klaga på. utan att idag var vi nio stycken i skolan, av 27! seriöst GÅ TILL SKOLAN vafan!!!!!!!!!


Vi som va iskolan hade ialla fall mysigt uppe i stadshuset, vi va uppe i tornet. SJUKT högt och tog typ ett år att gå upp för alla mijoner trappor. :)


P&K

måndag igen....

sjukt varmt och klockan är halv nio. Har fullt upp idag så vi hörs senare ikväll. :D

P&K

filmen

Den var så sjukt bra! grät i slutet, men ska sova nattttttti!

P&K

läkaren

Imorgon ska jag till city mottagningen för ögon-näsa-hals avdelningen. Det är specialister på de området. ska vara där vid tre och slutar två så ska försöka få me mig mamma in på H&M och gina innan, hihi. Får se vad de säger om halsmandlarna, för bort ska dom!

P&K

onödig vecka

usch, denna vecka.

för de första : betygen är redan satta
2a: jag måste sitta inne när det är fint väder
3de: om jag skolkar kanske man inte får studiebidraget
och för de sista
jag är ledig på onsdag & på torsdag slutar jag skolan! ÄNTLIGEN!

P&K

söndag

åh vilken mysig dag, har solat hela dagen. sen åkte vi några till pölen för att bada. myspys. Sen ikväll åkte jag ner till madde och snacka skit och prata om gårdagen. Sen mötte jag linda på en cigg och sen nu sitter jag här, kollar på en sjukt bra film på fyran. Men nu är de nyheter.

P&K

årets första dopp

Så var årets första dopp taget, så skönt!!!!!!!!!!

söndag

Goddag, hoppas allt är bra. sjukt varmt ute. : ) äntligen.!!! Igår va de sjukt roligt, & super trevligt på middan. Men nu ska jag ut och sola igen, vi ska nog till pölen och bada :), P&K

RSS 2.0